reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

AS
Kochana chyba skorzystam z Twojego przepisu na poniedzialek:tak::tak::tak:Ale jzu mam smaka:-):tak:

Ciasto bym chetnie zrobila ale nie mam piekarnika:no:
no ja też nei mam piekarnika:no: AS ale te |Twoje smakowitości to masakra:szok::szok::szok::szok:jak się wkurze to jeszcze jutro będę robić:tak: mniam, mniam....najwyżej u brata upieke biszkopta...

reklama
AS kurcze ja widzę, że skarbnica przepisów:tak::tak::tak::tak: pyszności....chyba isę skusze faktycznie na coś. A takie nowości na wigilie...:unsure:byłoby????

To zależy co chcesz.
Napiszę Ci co ja robię.
obowiązkowo pierogi z kapustą
ale mam ochotę też na takie z pieczarkami i jajkiem :tak::tak::-D:-D mniam
karp smażony w sosie z grzybami
kulki śledziowe smażone w zalewie
ryba po grecku to już znasz :-D:-D
sałatka śledziowa
sałatka z pieczarek
kluski z makiem (do wyboru kładzione lub makaron łazanki)
ziemnaczki gotowane polane zasmażką z oleju lnianego i cebulki do tego
śledzie w zalewie octowej
chleb wieloziarnisty własnej produkcji
reszta to tradycyjnie :-D:-D

To zależy co chcesz.
Napiszę Ci co ja robię.
obowiązkowo pierogi z kapustą
ale mam ochotę też na takie z pieczarkami i jajkiem :tak::tak::-D:-D mniam
karp smażony w sosie z grzybami
kulki śledziowe smażone w zalewie
ryba po grecku to już znasz :-D:-D
sałatka śledziowa
sałatka z pieczarek
kluski z makiem (do wyboru kładzione lub makaron łazanki)
ziemnaczki gotowane polane zasmażką z oleju lnianego i cebulki do tego
śledzie w zalewie octowej
chleb wieloziarnisty własnej produkcji
reszta to tradycyjnie :-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: sama to będziesz robić???????? o matko dawaj mi swój adres;-);-);-);-)będziesz mieć wolny talerz;-)
ja myślę o barszczyku z uszkami z pieczarkami, kapustą. Rybka po grecku pewnie, kluski z makiem a reszta to już nie mam pomysłu:no: myślałam właśnie o czymś słodkim ale bez piekarnika wigilijna słodkość....:sorry:kurcze miałąm ochotę na paszteciki czy makowce..uwielbiam drożdżowe ale w tym roku nici...

pierogi z pieczarkami i jajkiem??nowośc ....proszę o przepis i jakąś fajną nie skomplikowaną zbytnio sałatke bo u nas to ciągle ta jarzynowa:wściekła/y:

AS
Taka mala prosba do Ciebie:zawstydzona/y:
Jak bedziesz miala chwilke podesle mi te przepisiki na to slodkie na maila bo nie bedzie mi sie chcialo tego pozniej szukac:rofl2::no:
Ta Wenus i ten serniczek:tak::tak::tak::tak:

Z gory ogromnie dziekuje:tak::tak::tak::tak:

pierogi z pieczarkami i jajkiem??nowośc ....proszę o przepis i jakąś fajną nie skomplikowaną zbytnio sałatke bo u nas to ciągle ta jarzynowa:wściekła/y:

AS
Taka mala prosba do Ciebie:zawstydzona/y:
Jak bedziesz miala chwilke podesle mi te przepisiki na to slodkie na maila bo nie bedzie mi sie chcialo tego pozniej szukac:rofl2::no:
Ta Wenus i ten serniczek:tak::tak::tak::tak:

Z gory ogromnie dziekuje:tak::tak::tak::tak:
Jak znajdę chwilkę to coś jeszcze wrzucę.:-D:-D
Dowikla podeślę,jak się trochę obrobię,bo w kuchni zarastam.:szok::szok::-D:-D:-D
Zaraz muszę śledzie mielic na te kuleczki :-D:-D:-D już mi pięknie pachną a jeszcze się w wodzie moczą...
Ech ta moja wyobraźnia ...

reklama
Jak znajdę chwilkę to coś jeszcze wrzucę.:-D:-D
Dowikla podeślę,jak się trochę obrobię,bo w kuchni zarastam.:szok::szok::-D:-D:-D
Zaraz muszę śledzie mielic na te kuleczki :-D:-D:-D już mi pięknie pachną a jeszcze się w wodzie moczą...
Ech ta moja wyobraźnia ...
nie no naprawdę podziwiam:tak: 42 osoby i ja w kuchni z tysiącami garów...:szok::szok::szok:do tego musiałąbym mieć ze trzy piekarniki:szok::szok::szok::cool2:

Do góry