reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego w dniu imienin dla naszej Lunki w dniu jej imienin zdrówka szczęścia zadowolenia z dnia codziennego sexu udanego i wszystkiego o czym tylko marzy by się spałniło życzy Malinka z rodzinką

k64.gif
ja się przyłaczam:tak::tak::tak::tak:

reklama
aninoelpunno8wj9.gif
Już słychać kolędy,
Już pachnie świętami...
Syn Boży się rodzi,
By zamieszkać z nami.
W betlejemskiej grocie,
W żłóbeczku na sianie
I w każdym kościele
Jest Jego mieszkanie!
My więc jak pasterze
Do Niego idziemy,
Dziecięcą modlitwę
W darze Mu niesiemy.
Prosimy w modlitwie
O pokój na świecie,
By było szczęśliwe
Trzecie Tysiąclecie.
By jedność i zgoda
Wszędzie panowały:
Błogosław nam, Jezu,
Panie, Boże mały!
brillantnoel10tg7.gif

ufffff zakupy dotargałam do domu:eek::eek::eek::eek:lekko nie było:no::no:ludzi w sklepie multum a to tylko mały osiedlowy skleik :szok:
dzieciaki się narazie bawią a ja ruszam do roboty do garów choć nic a nic mi się nie chce:-p

I ja witam porannie wigilijnie;-):-)Pobudke mialam juz o 8 i nie wiem jak wytzrymam z Nimi wszystkimi chociaz do 13 jak mlode pojda spac:no::szok:
KOlo 16 zbieramy wszystkie prezenty i stroj Gwiazdora i jedziemy do Ojca:tak::tak::tak::tak:Nie wiem o ktorej wroce ale nie za pozno bo pozniej beda mi za duzo szaleli:no:
A Dominika od wczoraj meczy mega rozwolnienie i do tego byl caly obsypany "kaszka":no::no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz widze jaka zastosuje wobec Niego "dietke wigilijna":szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN DLA ADAMA MALINKI:tak::tak::tak:ZEBY ZAWSZE BYL GRZECZNY,USMIECHNIETY,DOBRZE SIE UCZYL I DOSTAL BARDZO DUUUZO PREZENTOW:tak::tak::tak::tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LUNKI:tak:ZDROWKA ,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA,DUZO SEXU I MILOSCI

Przyszedł grudzień,przyszły święta
Ja o tobie wciąż pamiętam
więc przesyłam ci życzenia
niech się spełnią twe marzenia
powodzenia,pomyślności
i najlepiej trzezwych gości
niech kolędy wyśpiewują
przy tym bardzo nie fałszują
zdrowia w te świąteczne dni
i miłości życzę ci

Zdrowych,wesolych Swiat Bozego Narodzenia w cieplutkiej rodzinnej atmosferze zyczy Aniusia z rodzinka;-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN DLA ADAMA MALINKI:tak::tak::tak:ZEBY ZAWSZE BYL GRZECZNY,USMIECHNIETY,DOBRZE SIE UCZYL I DOSTAL BARDZO DUUUZO PREZENTOW:tak::tak::tak::tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA LUNKI:tak:ZDROWKA ,SZCZESCIA,POMYSLNOSCI,ZADOWOLENIA Z MEZA,DUZO SEXU I MILOSCI
I JA SIE DOLANCZAM DO ZYCZEN

G udalo sie wymienic klawiature i odrazu lepiej sie pisze Mala rzecz a cieszy hihi Oni juz z oliwka szaleja w kuchni a ja lece sprzatac :tak:

Antek sam się położył spać:-D:-D:-Dzobaczył że mama w garach dzieciaki sprzątają to stwierdził że lepiej iść spać:-D:-D:-D
rybka do ryby po grecku usmażona,sosik się kończy robić sałatka gotowa no prawie tylko jej majonezu brak a ja usiadłam na chwilę z kawulcem:tak:
Bardzo dziękujemy za życzenia w imieniu Adasia:happy:
Dowikluś zdrówka dla Dominika kurcze co mu mogło zaszkodzić???dieta w wigilię hmmmmm kiepska sprawa:sorry:
Dorotko nowa klawiatura i od razu lepiej się czyta Twoje posty:-D:-D:-D

reklama
Ja tylko na chwilkę :tak:

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były