reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi pierwszy kieliszek szampana tez nie wchodzil jakos,ale pozniej juz bylo ok;-):-)Ja w sumie tez nie przepadam za szampanem bo wole redsa i breezery ale M kupil 1,5 wiec tzreba bylo wypic hehe:tak::tak::tak:Picolo to ja juz kupowalam w poneidzialek wlasnie w realu:-):tak:

A M czuje sie nie wiem jak boi sie Go nie pytam:-pJedzie we wtorek wieczorem:tak::tak::tak:

reklama
MEDEUSKA
Kochana,Ty juz tak nie przesadzaj z ta Twoja figurka:no::no::no:
Bo widzialam fotki po porodzie i wygladasz super:tak::tak::tak:
A tak przy okazji to dawaj jakies nowe foty swoje i Maksia;-):-)
Ja chyba nic nie przytylam przez swieta bo za duzo nie jadlam:szok::szok::szok:

ANACONDA
Wspolczuje z ta praca mezusia:no::no::no:Oby jescze jakos sie to ulozylo
a Ty chudzielcu sie nie odzywaj:-p Ty nei wiesz co to dieta:-p:-D

no bede musiala cos porobic.. tylko jakos zawsze zapominam:zawstydzona/y:

Meduska nie ty jedna w święta przytyłaś:no::no:ja wczoraj z racji okresu to miałam tak wydety brzuch że o 23 założyłam sodnie dresowe bo brzuchol mnie bolał i jeszcze dżiny tak go ściskały że:szok::szok::szok:
no my z pietruszką od jutra zero palenia:tak::tak::tak:a ja jeszcze dodatkowo dietka:-p
Antoszka bawi się z tatuśkiem i Juliną w dom to ja korzystam z chwili i myk na kompa a pietruszka a malinka juz na bb:-p
muszę się wam pochwalić że antoszka coraz więcej drepcze i to na coraz większe dystanse:tak::tak:
powodzenia z paleniem i dietką i gratki dla Antosia:tak:

A moj Dominik to wczoraj wypil prawie calego szampana picollo i chyab sie upil:szok::-D:-D:-DZreszta chlal go z gwinta i stwierdzil ze musi sie uchlac jak swinia:-D:-D:-DA wyczynial takei rzeczy ze szok:szok::-D:-DNormalnie kwiczalam az bolaly mnie wszystkie miesnie:szok::-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-DA Dominik to tanczyl jak jakis erotoman:-D:-D:-D,skakal i mial takie teksciory ze szok:tak::tak::tak:
A jak dalam Im sprobowac naszego szampana to Klaudia byla zachwycona-oblizywala sie i miala od razu usmiech od ucha do ucha:szok::-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D my tez nei otwieralismy wczoraj szampana- ja nie lubie M też nie- za to Pati obrażony był że nie otwarliśmy:sorry2::-D:-D:-D:-D piwem toast i gotowe mozna bylo isc spac:-D

wlasnie mi sie popsul humor bo tesciowa sprzedała naszego psa-biewera za 1100:sorry2: a pocxatkowo mial isc za 2200:baffled::sorry2:
i tak o to tym sposobem brakuje mi tysiaka na zrobienie zębów i dalej bede chodziła z dziurawymi jedynkami bo nie zapłace za zrobienie teraz 500zł żeby potem znów płacic :dry::dry:
poza tym vciekawe skąd ja tyle nazbieram teraz:eek:

Ostatnia edycja:
Dowikla super fotki!:-) Świetnie wyglądaliście! A Twoje Szczypiorki jakieś takie się wydają....duże:tak::tak::tak:A z M..porażka. Mój mnie wczoraj cały wieczór przepraszał za to i tłumaczył:tak:. Pogodziliśmy się i teraz jeszcze trudniej będzie mi się z nim rozstać.....:no:. A Dominik to na pewno musiał dawać niezle w pióra z tego co opowiadasz:-D:-D:-D
Malinka brawa dla Antosia:tak: Michał też mi tu łazi praktycznie więcej nizraczkuje. W sumie to już sam chodzi tylko się wywraca i ćwiczy wstawanie. Ale jest fajowo! Wygląda jak kurczak:-D
A my piliśmy ruskiego szampana bo jest słodki i szybko zrobił sie pusty:szok:
A co do mózgów facetów....oni mają jeden zwój więcej od kury;-)
anaconada super początek roku...Na pewno coś wymyślicie:tak:
A ja mam zaplanowany wieczór........M zapowiedział wspólną kąpiel przy świecach, z pianą i winkiem!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: no poczekamy, zobaczymy........

Oto foteczki:-):tak:
z gwinta!!!!!!!! No tak to jeszcze nie widzialam:-D:-D:-D

Anaconda współczuję i trzymam kciuki, może znajdzie coś lepszego w między czasie.

"piotr nie zachowuj się irracjonalnie":-D:-D
Oboje z P sikamy!!!

wlasnie mi sie popsul humor bo tesciowa sprzedała naszego psa-biewera za 1100:sorry2: a pocxatkowo mial isc za 2200:baffled::sorry2:
i tak o to tym sposobem brakuje mi tysiaka na zrobienie zębów i dalej bede chodziła z dziurawymi jedynkami bo nie zapłace za zrobienie teraz 500zł żeby potem znów płacic :dry::dry:
poza tym vciekawe skąd ja tyle nazbieram teraz:eek:
Kuźwa, nie skonsultowała tego z Wami?! Rób na co masz, a reszte zrobisz później, jak się uzbiera, no trudno. A jak z tego co masz nie zrobisz, to sie szybko rozejdą i bedzie dupa.

Dzięi dziewczynki za życzenia. Małej temp rośnie i spada, zajarzyła, że się nad nią rozczulamy i tak nas teraz bierze, że sami się z tego śmiejemy. Np udaje, że płacze, bo chce na ręcę, a jak dmuchnę jej we włosy to aż się zanosi śmiechem:-D

Mój Piciu wygląda okropnie, no jakby go kto wczoraj pobił-a ja go nie tknęłam:-D. Taki chory, że szok. Dobrze, że 2 dni na zdrowienie, oby.

J amusze się trzymać, wyjścia nie mama, siły na to już też nie.

Spadam dziewczyny,
Malina, ja nadal czekam na wróżby Noworoczne!!!!!

normalnie Lunka z tym hasłem czekam na wróżby to aż walneło po oczach:-D:-D:-D:-D
będą kochane będa a kto powiedział że muszą być już jutro w pracy między jednym kibelkiem a drugim pomyślę a potem napiszę w wolnym czasie co i jak dl każdej:-D:-D:-D:-D
antoszka drepcze a co go pietruszka próbuje nagrac yo cwaniak na 4 zasówa:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Medeuska skoro taniej psa sprzedała to niech teraz ze swoich dołoży.
Ja bym nie darowała.:no:
Anakonda nieciekawie z tą pracą,ale może jakoś się ułoży.
Kerna ,dobrze,że zgoda między Wami.Wieczorek zapowiada się całkiem....
:-)
Malinka Julcia jest the best.
Dowikla fotki super...
Byliśmy z małym na sankach ,zaliczyliśmy długi rodzinny spacer.Teraz puszczaliśmy fajerwerki,bo specjalnie zostawiliśmy ,żeby dziś postrzelać .A co !:tak::-):-)
Kuba miał furę radości.
Kubuś dziś wrócił ze spacerku i tłumaczy babci,że mu robiłam piruety,aż go kośc ogonowa bolała :szok::szok:.
Babcia nie wytrzymała i pyta.
Kubuś a Ty wiesz gdzie jest kośc ogonowa?
Kuba :tak na karate nam pani tłumaczyła .
Ciekawska babcia : to pokaż.
A Kuba się odwrócił i pokazał na tyłek komentując.
O tu babciu ....w ...du...pie...:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

As to Kubulec wytłumaczył babci:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a u nas zero śniegu:no::no::no:aż wam zazdroszcze bo bym poszła z nimi na sanki:tak:ale z drugiej strony jak sobie pomyślę że jutro w pracy bym miała wszędzie to błoto pośniegowe wycierac to może lepiej ze śniegu narazie brak:baffled::baffled::baffled:
no i od poniedziałku te codzienne poranne maratony...no to lepiej ze narazie śniegu brak:-)

O tu babciu ....w ...du...pie...:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D hehe dobry jest!!!! a jak już wspomniałaś o spacerku my też byliśmy na rodzinnym pierwszy raz od nie wiem jak dawna:no: Było zimno i szaro ale fajnie! As zajadam się rafaello i M jest ze mnie dumny:tak: bo wenus to bez połowy składników!! taka kuchareczka ze mnie dziadowska:-D

reklama
No to witam wieczornie:-)Wlasnie jestesmy po kolacyjce:tak::tak::tak:M zrobil tosty:szok::tak::tak::tak:Ale sie obzarlismy:tak::tak::tak:Ale M sie chyba zmeczyl tymi tostami i spi:szok::-D:-D:-D:-D:-D

KERNA
To wieczor zapowiada sie superowo:tak::tak::tak:Oby wypalil:tak::tak::tak:A Ty nam pozniej zdasz relacje:-);-)

AS
No super to babci wytlumaczyl;-):-D:-D:-D:-D

MALINUS
U nas jest bardzo duzo sniegu i przez kolejne dni ma tez sypac:tak::tak::tak::tak:
A na wrozby to ja tez czekam;-):-)Tylko wywroz mi prosze cos dobrego:tak::tak::tak::-D

Zadzwonil moj "ulubiony" szwagier i jedziemy jutro do Nich na 12 z prezentami .Mieli przyjechac do nas ale zrobili jakis tam remont i chca nam pokazac pokoj jaki zrobili swoim corkom

Do góry