reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dorota po co z samym katarem idziesz do lekarza???chcesz aby cos gorszego złapała???????/ na katar nic specjalnego nie dostaniesz :no::no::no:

psikaj jej wodą morską,krop kropelkami,czyść nosek.
możesz smarować pulmexbaby auby ją rozgrzało i dobrze oddychało i możesz pod noskiem posmarowac jej maścia majerankową.

nic więcej lekarz Ci nie powie.
to lekkie przeziębienie.
nie idż do lekarza bo na razie nie ma po co :no::no::no::no::no:

reklama
DOROTA
Ja zgadzam sie z Agnes:tak:Nie idz z mala do lekarza z katarkiem:no:Tam sie tylko doprawi:no:Oczyszcaj Jej tylko nosek zeby mogla dobrze oddychac:tak:Jak ma zielone smarki to Jej koneicznie sciagaj i mzoesz smarowac plecki pumexem i dodatkowo oklepywac:tak::tak::tak:Jak nie ma kaszlu i goraczki to mozesz podac Jej wapno na lyzeczce i do tego 10 kropelek cebionu i taki dwa razy dziennie:tak::tak::tak:

M jak zwykle siedzi przed tv a dzieciaki biegaja wiec ja wykorzystuje sytuacje

PATRYSIU
Milo Cie widziec Kochana:tak::tak::tak:Fajnei ze masz jzu internet:tak::tak::tak:
A bylas jakos ostatnio u gina:confused:Bo jestem ciekawa czy mala cos urosla:-)

Hej ja z Oliwka juz w domu :tak:
Nie odzywalam sie przez ostatnie kilka dni bo nie mialam dostepu do netu

Pogrzeb straszny Po poklocilam sie z G przez to jego pijanstwo I w czwartke pojechalam na sylkwa z Oliwka do kolezanki do czestochowy I dzis niedawno wrocilysmy

Dzieki za dostep do zamknietego

NAPISZCIE mi jak mam teraz go znalesc?Bo nie wiem tepa jestem

Oliwka chora ma katar Jutro do lekarza z nia ide
Katar ma straszny gesty i zielony :-(
tak jak dziewczyny mowia oczyszczaj jej tylko nosek :tak:
a tajny dodaj sobie do subskrybcji i jak wejdziesz w Twoje ustawienia to tam bedziesz go miala ;-)
Witam
ale tu mało naskrobane:szok:to w święta było więcej:szok:
Patrysia ty już w każdym dniu rozsypać sie mozesz:tak:tak ,tak to dobry czas na wyszykowanie wyprawki:-DJak nowe miezkanko ,jak wasze z m układy ,burze minęły???czekamy na focie:tak:

Ja po tylu dniach byczenia zastanawiam sie jak to będzie z tym wstawaniem o 7:baffled:
U mnie niedziela jakoś tak szybko zleciała,spalismy do 11 potem film w wyrku obejrzeliśmy ,wyszliśmy z dziećmi na sanki i do dziadków na kawkę ,jak wróciliśmy to trzeba było obiad szykować i nagle bach 16 była.....
Ksawierek sie cieszy ,ze w koncu do szkoły pójdzie ,bo 3 tygodnie w sumie nie był:szok:
no nic spadam ,co będę tu tak sama siedzieć:-p
nowe mieszkanko super - wprawdzie jeszcze zostaly listwy wykonczeniowe poem przywiertanie polek wiszacych u malego w pokoju podlaczyc nowa pralke (trzeba zrobic do tego specjalny wylew czy cos bo ona bedzie stala w kuchni), jeszcze zmienic hydraulike w kuchni na nowa i potem tylko meble :-)
uklady z m bardzo dobrze - stara sie ostatnio... :cool2:
a zdjecia musze dopiero wrzucic na kompa to i z Sylwka Wam pokaze...
moj brzusio wprawdzie jest maly wiec w roli hipopotama mnie nie zobacyzcie :-p:-p:cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D
PATRYSIU
Milo Cie widziec Kochana:tak::tak::tak:Fajnei ze masz jzu internet:tak::tak::tak:
A bylas jakos ostatnio u gina:confused:Bo jestem ciekawa czy mala cos urosla:-)
wizyte to ja mam dopiero 8 - mysle ze dotrwam albo znow bede miala takie szczescie ze zaraz po wizycie (jak przy Sewku) dostane boli :sorry2::sorry2:

przy okazji widze ze jest jakas nowa mamuska
witam kerne :-D

Ja z ostatnio doskoku bo M sciaga jakis program :baffled: i muli niemilosiernie:wściekła/y::wściekła/y: i nawet polskich znakow nie ma:no::no:.Jutro bede sama w domciu to sie rozpisze;-):tak:.
Julu cos mi pokaszluje i wieczorem az zwymiotowal chyba do doktorki skocze:tak:.

Oliwka zjadła kolację miseczkę sałatki jarzynowej z chlebkiem obowiązkowo bo ona bez chleba to żyć nie moze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i już wykapana lezy w łożeczku.
a kiedy usnie któż to wie :-D:-D:-D:-D:-D mam nadzieję ze szybko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati dawaj fotki bo ja jestem bardzo ciekawa twojego brzusia przed rozwiązaniem :tak::tak::tak::tak::tak:
kurczę strasznie ten czas szybko leci,niedawno się starałaś o fasolkę a tu już końcówka i zaraz szkraba będziemy mieć forumowego naszego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ja tez zaraz moich klade bo juz sama jestem mega zmeczona:tak::tak::tak:
No i od jutra zaczyna sie znowu wstawanie o 7 rano:szok::cool:na szczescie tylko dwa tygodnie bo pozniej sa juz ferie zimowe:tak::tak::tak:

reklama
Ja z ostatnio doskoku bo M sciaga jakis program :baffled: i muli niemilosiernie:wściekła/y::wściekła/y: i nawet polskich znakow nie ma:no::no:.Jutro bede sama w domciu to sie rozpisze;-):tak:.
Julu cos mi pokaszluje i wieczorem az zwymiotowal chyba do doktorki skocze:tak:.
ja tez jutro prawie caly dzien bede sama bo moj juz po 11 bedzie wychodzil do roboty :-(
Oliwka zjadła kolację miseczkę sałatki jarzynowej z chlebkiem obowiązkowo bo ona bez chleba to żyć nie moze :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no i już wykapana lezy w łożeczku.
a kiedy usnie któż to wie :-D:-D:-D:-D:-D mam nadzieję ze szybko :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

pati dawaj fotki bo ja jestem bardzo ciekawa twojego brzusia przed rozwiązaniem :tak::tak::tak::tak::tak:
kurczę strasznie ten czas szybko leci,niedawno się starałaś o fasolkę a tu już końcówka i zaraz szkraba będziemy mieć forumowego naszego :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a moj mlody to juz mi na nerwach gra bo co chwile tylko tam chodze do niego bo otwiera drzwi z pokoju... wrrrrrrr :wściekła/y::wściekła/y::no::no:
a fotek chyba nie bedzie gdzies mi sie stracil kabel z aparatu... nutro pojedziemy do tesciowej i zobacze czy tam go nie ma bo to jedyny kabel jaki mialam :confused2: ale poszukam go jeszcze dzisiaj
nie spimy pati :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

no to wracaj szybciorem,ale o słodkim to nie wspominaj bo ja w domu nic nie mam a mnie ciągnie niemiłosiernie a poza tym muszę schudnąć po świętach :tak::tak::tak::tak::tak: więc cicho sza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a ja slodkiego to mam normlanie pod dostatkiem podziele sie z Toba - na co masz ochote

Do góry