reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no a tak poza tym to wogole moj sobie wzial wolne ja tu sprzatam siedze na necie a tu pukanie i kogo widze ?? swojego m :sorry2::-D
no i tak jak juz pisalam jeszcze musze zrobic jedno pranie - jest w trakcie potem plukanie reczne, generalny porzadek z wozkiem od Sewka bo odkad remonty sie zaczely to ani razu nie byl prany....
czeka juz na mnie w wannie.... ale najpierw bede musiaal go wyodkurzac zeby poczyscic te wszystkie gruzy co w niego wsiakly...
maly teraz kombinuje zeby znalezc cos do pisania, m polozyl sie spac no a ja siedze... :cool2:

reklama
Meduska tak mi bynajmniej mówiła sąsiadka z dołu a ona w pup pracuje:tak:mówi że kase to by wszyscy chetnie wzieli ale nie maja biznes planu a co niektórzy nawet pomysłu na działalność:cool2::cool2::cool2:
Pati ja szłam do szpitala rodzić a pakowałam siię 2 godzinki wcześniej:baffled::baffled::baffled:jakoś mi sie nie spieszyło a byłam po terminie:cool2::cool2:
ale za to pęd miałam do sprzątania ogromny wydawałao mi się że wszystko musze posprzątać i że wiecznie jest bałagan:baffled:

Meduska tak mi bynajmniej mówiła sąsiadka z dołu a ona w pup pracuje:tak:mówi że kase to by wszyscy chetnie wzieli ale nie maja biznes planu a co niektórzy nawet pomysłu na działalność:cool2::cool2::cool2:
Pati ja szłam do szpitala rodzić a pakowałam siię 2 godzinki wcześniej:baffled::baffled::baffled:jakoś mi sie nie spieszyło a byłam po terminie:cool2::cool2:
ale za to pęd miałam do sprzątania ogromny wydawałao mi się że wszystko musze posprzątać i że wiecznie jest bałagan:baffled:
heh to jeszcze lepiej... :-D:-D:-D
wyobrazam sobie jak to musial;o wygladac - a nawet Ci powiem ze nie potarfie sobie tego wyobrazic :szok::-D:-D:-D:-D

ja dziewczyny na jakis czas Was opuszczam bo ten wozek czeka na mnie no i pranie...
a musze to zrobic poki mi maly siedzi i oglada bajke :tak::-D

Beatka,Anka,miło Was czytać :tak::-).

Kochana As jak zwykle w biegu;-):tak: i zawsze do pomocy skora ;-):tak::-)- dzięki:blink: super pomysł z tymi grami:tak::cool2::cool:,jutro laskom pokażę i będziemy zamawiać:tak:.
Miałam ogarnąć mieszkanie a tylko jedzenie nam zrobiłam,naczynia do zmywarki naładowałam i do skrzynki po listy zeszłam:zawstydzona/y:,a tam pełno:szok::tak:,bo i książeczka na czynsz nowa,kablówka i katalog Yves Rocher:tak::cool:.
polecam się na przyszłość :tak:;-)

witam popołudniowo:happy2:
my juz po spacerku do szkoły po julinę i zakupach w biedronce jak któraś ma biedronke i potrzebuje bodziaki to polecam są śliczne na długi rekaw gładkie pakowane pojedyńczo po 6.99 i z obrazkami po 14.99 ale w dwupaku:tak:rozmiarówka od 56 do 86:tak:gatunkowo swietne antek juz bogatszy o 6 bodziaków a przypasiło mi to bardzo bo już miał tylko 4 bodziaki na długi rękaw a teraz do spacerków to pod sweterek czy bluzę to bodziak na długi rękaw jak znalazł:tak:
normalnie cieszę sie z tej biedronki pod ręką jak głupia:-D:-D:-D
Patrysiu twoj ciąża jest dla mnie najszybszą ciążą na bb:-D:-Ddopiero co się starałaś a juz rodzić będziesz:szok::szok::szok::szok:
Dowikluś twoje małpy są najlepsze:-D:-Dno i ty się cieszysz ze chłop wyjeżdża bo znów będzie po twojemu w domu:-D:-D:-D:-D:-D
As jak ja ci tych wygibasów z M zazdroszczę ja to @ dziś kończe ale moje kochanie miałao dziś do pracy na 7 więc wstał o 5.50 więc pewnie z sexu wiedczorem nici bo jak przyjdę z pracy to on pewnie bedzie już spał:sorry2::sorry2::sorry2:
ale fajne linki podałyście do tych zabawek i gier:tak::tak::tak:
Beatka oby ta operacja M mało kosztowała:tak::tak:no i kochana wpadaj do nas częściej:tak::tak:
Anka wracaj do DE bo tęskno za tobą no i zdrówka dla Laluni:tak::tak:
Kerna oj tam księdza możesz przyjąć i bez tego powiedz ze pierwszy rok że bardzo chcesz aby poświęcił wam mieszkanko ale nie masz nic i już na pweno jak normalny to będzie mu miło że go przyjełaś :tak::tak:
to ceny rzeczywiście niezłe.
Ja mam doBiedronki jakieś 20 min autobusem ,bedronka od 2 lat otwarta ,a ja ani razu tam nie byłam :szok::szok::baffled::baffled:.
Wolę Marcpol ,bo po sąsiedzku :-D:-D:-D:-D

Mały na zajęciach,obiadek się gotuje.Dziś normalnie każdy je co innego.:baffled::baffled::baffled:
Mały sobie rosołek zażyczył :-D:-D:-D,dla nas robię pierś z kurczaka smażoną,a ta mała zołza Klaudia powiedziała,że ona kuraków ma dość i ,że chce jajka sadzone zamiast kotletów :szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Małemu małpiszonowi jakoś potem muszę wmusić chociaż małego kotleta z ziemniakami,bo on twardo twierdzi,że rosół jest wystarczająco pożywnym daniem dla niego.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A ja uciekam się trochę pouczyć,bo w sobotę do szkoły już idę.
Potem postaram się jeszcze wpaść.
Aha.@ mnie właśnie odwiedziła :baffled::baffled:

As no @ przyszła po tulankach to choć zaspokojona jesteś:-p
bo mój już mówi ze zmęczony czyli normalka:baffled::baffled::baffled:
Patrysia a jaki masz upatrzony wózek dla Nikolki???????ja gdybym teraz miała rodzić to już wiem jaki bym chciała:-p

As no @ przyszła po tulankach to choć zaspokojona jesteś:-p
bo mój już mówi ze zmęczony czyli normalka:baffled::baffled::baffled:
Patrysia a jaki masz upatrzony wózek dla Nikolki???????ja gdybym teraz miała rodzić to już wiem jaki bym chciała:-p
jaki????:-p

a jaka spacerówka wg Was najlepsza?

bo powoli będe musiała zacząć myśleć:tak:

hej babeczki;-);-);-)tak się zaczytałam, ze nie zaznaczyłam cytatów:baffled::baffled::baffled: ale sprawdzę swoją zawodną pamięć:-D
Anaconda jak rozmowa m w sprawie pracy?
Medea podziwiam Cię z tą dietą, ja się zastanawiam ale nie wiem czy dam radę, jak teraz jest zimno to ja wiecznie głodna chodzę:wściekła/y:
Marta ja się na ten dzień lenia piszę jak najbardziej, zwłaszcza, ze dzisiaj mam tak jakby wolne:-D:-D:-D
Pati szukaj tego kabla i dawaj foty:tak::tak::tak:i trochę zwolnij dziewczyno bo jeszcze na drabinie urodzisz:-D

i chyba więcej nie pamiętam:zawstydzona/y:

ja za to miałam dzisiaj wycieczkę do Nałęczowa, zawoziliśmy mamę do sanatorium:happy2:Mika nie poszła do przedszkola i m miał wolne więc mielismy taki krótki rodzinny wyjazd, nakarmiliśmy jeszcze kaczki w parku, tyłki nam zmarzły i wróciliśmy do domciu:-Dnastawiłam pranie, m chrapie na kanapie, Mika sidzi obok mnie i gada jak najęta a ja staram się coś do Was napisać:-):-):-)

reklama
Do góry