reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam się:baffled: Michał mi robi koncert w łózku bo w dzień nie chciał spać, ja z nim na spacer a on po 5 min kimka:szok: no to wróciłam do domu, rozebrałąm, a on zaspany że masakra...ale jak odłożyłam do łózka to sie obudził i wyje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaraz pewnie ktoś zleci z góry żeby zobaczyć czy go czasem nie ...oooo no właśnie już jedna wizytabyła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
As to ile masz lat??? 33 czy 133:-D:-D:-D;-);-);-)
Joanna to chyba raczej powód do radości co?????????:szok:

Kerna,już nadleciałam tylko musiałam doczytać;-):tak:.
czego się literówek czepiasz?:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
28 kwietnia już 34 :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D,ale mam 18 skończone :-D:-D:-D
No to niezłe balety zrobimy,bo ja też z 28-go kwietnia.Jakby Ci coś trzeba było z chemii to pisz;-) 2414575:tak:.
M nerwa po raz wtóry ruszył:wściekła/y::wściekła/y:,bo miał być o 13-ej a ja przez małą śnieżycę z Julem na sankach po Olka do przedszkola szłam:wściekła/y::wściekła/y:.

A ja mam straszna ochote palic :zawstydzona/y:Powstrzymuje sie jak moge ale i tak mam w torebce paczke papierosow juz otwarta:no:
ja rzucałam dużo razy- trzeba naprawdę sie zaprzeć że się nie zpali i daje sie rade:tak:

dla mnie najgorszy byl tydzien-bo jest nawyk sięgania po papierosa- poza tym dla mnie było ok:tak:

ale naprawde trzeba tego chciec- a nie powiedziec sobie-spróbuje ale i tak pewnie mi sie nie uda:tak::tak::tak:

Kerna,już nadleciałam tylko musiałam doczytać;-):tak:.

No to niezłe balety zrobimy,bo ja też z 28-go kwietnia.Jakby Ci coś trzeba było z chemii to pisz;-) 2414575:tak:.
M nerwa po raz wtóry ruszył:wściekła/y::wściekła/y:,bo miał być o 13-ej a ja przez małą śnieżycę z Julem na sankach po Olka do przedszkola szłam:wściekła/y::wściekła/y:.
To balety na całego będą :-D:-D:-D:-D
A o chemi będę pamiętać.
Numerek zapisuję.:tak:
Dzięki.
Darek miał jechać dziś do Klaudii na wywiadówkę i zrezygnował.:no:
Przez 22 minuty przejechał 1 km.:szok::szok::szok::szok::szok:
Takie korki z powodu śniegu w Warszawie.:szok::szok::szok::szok:

reklama
Jacob - .::Zmierzch::. - Onet.pl Blog

nieprzyzwoicie młody,ale naprawde fajny,zobaczcie scenkę z filmu na samym dole,

ciałko ma fajniusie ale ja się lubuję w Edwardzie i tak :-p:-p:-p:-p:-p:-p ma zarąbiste spojrzenie,normalnie jak na niego patrze to bym za nim w ogień posżła :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kerna ja z u torentu ściągam :tak::tak:
tylko że ściągam tez frenkilna dla julki a to 82 odcinki:szok:film dla adam dzieczyna i chłopak:tak:i jeszcze sobie wszystkie odcinki domu nad rozlewiskiem więc muli bo dużo tego a wszystko bym chciała już:-p
ja tez z torentów ściągam :tak::tak::tak::tak:

a ja mama dziś swięty spokój,jestem sama w domu,M ma dzis wolne i teściowa ma wolne również dziś i jutro więc wziął Oliwke i pojechali do dziadków i wrócą dopiero jutro wieczorem ajk ja wrócę z pracy.także jestem dziś samotna w nocy :tak::tak::tak::tak:

najwyżej przytulę sie do mojego przyjaciela :-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry