reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

mo też chodzi a raczkuje raz na jakiś czas dla zabawy. a tak to drepta:tak:
A my od dziś jak wszystko dobrze pójdzie będziemy mieć tiwi!! bo póki co kablówka i kupa śniegu, a jak se walniemy abonamenta to jeszcze na tvna się załapie!! Juuupiiiii. Już mam dość tej zimy w ekranie...

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! U nas drogi zasypane i ciągle śnieg pada. Drogi są nieprzejezdne więc jestem uziemiona na tym pipidówku:baffled:
A dzwoniłaś po drukarniach ?? Może ktoś ci to wydrukuje jako darowiznę i wrzuci sobie w koszty :tak:

Ja dzisaj robię pizze zobaczymy czy mi wydzie, bo nowy przepis :szok:
Narazie znajomy mi bedzie drukował w pracy. Do najbliższej drukarni mam dobre 25km. Ale jak bedzie trzeba to pojadę i będę prosić;-)

Madziula jak są zakwasy to znak ze dobrze ćwiczyłaś:-D:-D:-D
As ja rozumiem twojego nerwa ale wiesz ja mam do Kubulca słabość:-D
MH 4 kg no to jeszcze 16 i postanowienie noworoczne w 100% zrealizowane:tak::tak:gratki:-)
Mamitka a co bałaś się że @ nie przyjdzie:dry::dry::dry:
Macie laski pozdrowienia od Pietruszki:blink:
My już po obiadziu chłopaki odkurzaja a mamusia dostała wolne na kompa:tak:
ale wsio wyprasowałam normalnie pusty kosz:tak::tak::tak:
No bałam się że nie przyjdzie. Bo mieliśmy małą wpadkę z A. i to akurat płodne były:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:STrachu się najadłam :szok: dopiero jak powiedziałam A. że dopóki nie dostanę @@@ to mnie nie dotknie-@@@ zaraz przybył:-D:-D:-D:-D

hej hej
ja tylko na chwile korzystajac z neta poprzez tel za dwa nui pelne dni korzystania poszlo juz 80 zl wiec troche sztopnęliśmy z tym netem...
poza tym bylam dzisiaj u gina...
mala wazy 2941 g, szyjke mam juz do polowy skrocona i rozwarcie na pol cm...
powiedzial ze to kiedy urodze zalezy od tego kiedy beda bole - moze dzis moze jutro moze za tydzien...
no ale poki co jestem jeszcze w dwupaku...
torby spakowane... ubranka wyprane i wyprasowane lozeczko juz tez stoi...
jak narazie koncze....
nie wime kiedy znow sie pojawie - chyba jak kupimy sobie internet...

ale pozdrawiam Was mocno...
Zdrówka! Trzymaj się;-);-)

Moje mlode wlasnie spia:tak:Ale zanim usnely to darly sie prawie godzine:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No juz mysalam ze nie wytrzymam z Nimi:no::no::no:Ale jakos dalam rade ufff-jestem ciekawa ile mi tearz pospia:baffled:
Bylismy troszke na dworze-chyab z 20 minut i juz musielismy wrocic bo nie dalo sie wytrzymac:no::no::no::no:Zimno,wietrznie i sypal snieg:no::no::no:
Obiad juz gotowy wiec jak male wstana to bedziemy jedli:tak::tak::tak:

ja robię pizze zprzepisu MH ale moje czytanie ze zrozumieniem wołą o pomstę do nieba.....pewnie przez jutrzejsze testowanie..test już leży i czeka na sik:blink:
Dwa razy odmierzałam mąkę, bo co chwile przestawiały mi się proporcje..raz dwie szkl, raz jedna...aż w końcu i tak zrobiłam inaczej..no qwa...nic zobaczymy czy urosnie....jakbyco robie drugi raz to samo,bo gniota jeść nie będę:no: kuźwa a cholernego estragonu nie ma w żadnym sklepie....jak zadupie to zadupie co sie dziwić...ależ rozdrażniona jestem....:baffled::baffled::baffled::baffled:
Dowikla, nogi na stół, capuccinko w łąpkę i relaks;-)

To moze ci wyśle paczkę pocztą :tak: będziesz miała na następny raz :-D
Naprawdę daje ciastu duuuużo dobrego :tak:

A ja dzisaj robie jeszcze raz, bo rodzinka zasmakowała :-p

To moze ci wyśle paczkę pocztą :tak: będziesz miała na następny raz :-D
Naprawdę daje ciastu duuuużo dobrego :tak:

A ja dzisaj robie jeszcze raz, bo rodzinka zasmakowała :-p
wiesz co serio tak zamotana to daaawno nie byłam...miałam wrażenie, że siedzisz przy tym poście i co chwilę edytujesz:-D:-D:-D:-D:-D a tam nie daje sie jajek????zawsze dawałam jajca...tak pytam czy aby wszsytko napisane;-)

Hi ,hi Kerna ,ale zamotana jesteś,do ciasta drozdżowego na pizze nie daje sie jajek:no2:
U nas wieje nadal,ale nie sypie,czekam na m ,bo jak wróci z pracy i obiadek wciągnie tzn zupę z wczoraj to jedziemy do biedronki ,bo puchy w lodówce:baffled:
Dowikla to w Poznaniu tez taka zawierucha???:szok:nie pozostaje ci nic innegio jak cappucinko spijać:-D
ale tu dzisaij mały ruch:szok:

reklama
Do góry