aha no to wiesz mozesz go jutro zobaczyć pod drzwiami znowu z walizkamiDowie sie jutro na lotnisku

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aha no to wiesz mozesz go jutro zobaczyć pod drzwiami znowu z walizkamiDowie sie jutro na lotnisku
no spory ten maluch,w porównaniu moja Oliwką co miała 3050kg tylko to moja to kruszynka w porównaniu do niego byłaGratulacje dla Natalineczki ze zostala ciocia
A dzidzius urodzil sie z waga 5 kg ???????SZOK
tak tyle wazyła,chudzinka z niej była a nózki to miał tak chude ze mój tata bał się ją wziąść na ręce jak był u nas w odwiedzinach w szpitalu i mówił ze ma jak nózki kurczaka
AGNES
Twoja Oliwka wazyla 3050Ja myslalam ze wiecej
No i wlasnie dlatego myslalam ze wieksza sie urodzilatak tyle wazyła,chudzinka z niej była a nózki to miał tak chude ze mój tata bał się ją wziąść na ręce jak był u nas w odwiedzinach w szpitalu i mówił ze ma jak nózki kurczaka
a teraz prosze jaka baba z niej wyrosła !!!!!
powiem Ci szcerze że trudno mi sobie wyobrazić,nigdy na żywo nie widziałąm takiego maleństwa.No i wlasnie dlatego myslalam ze wieksza sie urodzila
A tak poza tym to wyobraz sobie moje jak mialy po 1600
Ja tez wczesniej nie widzialam takich malenkich dziecipowiem Ci szcerze że trudno mi sobie wyobrazić,nigdy na żywo nie widziałąm takiego maleństwa.