madziulanatasza
Fanka BB :)
u gina wszystko git,czekam na wyniki z cyto.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fantastycznie, moja tez tak jogurty jadła, hihihitak sie je samemu serek![]()
W nocy zbudziła isę 2 razy to odsypia. Chodzi spać o 21. Myśłęże spi przyzwoicieLunka twoję dziecię to pobija jakies rekordy w spaniu![]()
dziekikochana to nic nie boli tak jak mówiłam! i nic mi nie jest po tym, czemu miałabys sie czuc paskudnie??!
jedyne co to wylatuje ze mnie preźroczysto-pomaranczowa cieczale to poodbno od gojenia- nic mnie nie boli i nic mi nie jest
tylko w podpaski się zaopatrz bo wkładki nie starczają-chyba że jakieś większe wkładki masz;-)
![]()
ooo, a takie ksiazki dla dorosłych mam nudzacych sie w domku?Napisał Justa_82![]()
Bo nie mogę się zebrać i wkleić kilka fotek .A spis treści zrobiony na zaś.
;-)
no to troszkę powklejałam :
- Książeczki, bajeczki... (I te małe i te duże... Ubranka i zabawki .)
- Książki (I te małe i te duże - ubranka , zabawki)
- Bajki na DVD, CD (I te małe i te duże... Ubranka i zabawki .)
- Zabawki (I te małe i te duże... Ubranka i zabawki .)tyle narazie...
reszta kiedy indziej.![]()
prosze mi przypomniec dzien wczesniejAnia dzień babci 21 styczeń dzień dziadka 22 styczeń![]()
nie mam mowyzamieńmy sie dzeiciakami na kilka dni
![]()
Zdrowy sen na takim mroziukuzdjecia z dzisiaj
1 na schodach
2 pod klatka
3 wolam wafelka naszego psa
4 tak sie denerwuje
5 a tak sie spi na sankach![]()
hmmm.. coś tam by się zanlazło.ooo, a takie ksiazki dla dorosłych mam nudzacych sie w domku?
cieszę się.G dzwonil i jest ok :-)
:-)
To już wiadomo po kim Julina odziedziczyła swoją skłonność do tekstów powalających na nogi;-)Marta jak to określiła moja mama a tam ty nie masz biegunki ciebie zwykła sraczka gania:-)no więc gania ale mniej![]()
No kolor ładnyA to wiem, chodziło mi o to co TY masz na głowie po tej farbie