reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A jaki miałąm sen:szok::szok::szok::szok::szok::szok: Śnił mi się mój były, że byłam z nim na weselu a mój M siedział obok i nic go to nie ruszało...a ja z wielkimi nadziejami, że w końcu sie zejdziemy:szok:No i obudziłąm sie w świetnym nastroju:dry::blink:

widze ze tez dzis mialas glupi sen:-D

Ja jestem ale pewnie juz ciebie nie ma :-p U mnie nocka w miare Choc byl ostry placz okolo 2 w nocy I wina byl albo brzuszek albo zab sie wyrznal Pozniej jak wstanie to zobacze zabki Jesli to nie zab o juz Oliwka slodyczy jesc napewno nie bedzie .Ja jej od jakiego czasu nie daje slodyczy i jakos nocki sa troche lepsze .Wczoraj sie najadla u Medeuski wiec moze to brzuszek:baffled:

Moze to sen proroczy:-p:-p:-p

Tak pisalyscie o tych niepelnosprawnosciach JA sie juz ostatnio zastanawialam Czy ZESPOL TURNERA zalicza sie do niepelnosprawnosci????????
Jak to moge sprawdzic?Anabubka moze ty zorientowana Moze jakis link Jak dasz rade:tak:

wez nic nie mow z tymsnem.jeszcz bie teraz:no::no::no:
a co do slodyczy-moje jedza ale pod nazdorem:cool2:
staram sie na noc nie dawac,bo cukier dziala pobudzajaco,moze dlatego sie w nocy budzila.a co jadla?

Dorota Wczesne wspomaganie rozwoju dzieci - Poradnia Psychologiczno Pedagogiczna w Suchej Beskidzkiej
to tyczy sie jakiegos powiatu ale mysle ze skali calego kraju tez
jezeli wyjdzie u niej zespol turnera to mysle ze bedziesz mogla sie starac o orzcznei dla malej.
oczywiscie zycze Ci zeby nie bylo takiej potrzeby

nie obraz sie bo jak tak patrze na zdjecia Oliwki,to nie wiem czy taka jej uroda,czy ktos w rodzinie wyglada podobie ale cos mi w jej buzce nie pasuje.chodzi mi o uklad oczu i tak ogolnie.

reklama
ANABUBKA 25 stycznia mam byc znowu na pobraniu krwi i zas bedziemy czekac Spodziewam sie ze pod koniec lutego wyniki beda

PISZ MI TUTAJ SZYBKO CO CI NIE PASUJE DOKLADNIE BO WIDZE OWIJASZ W BAWELNE NIE MARTW SIE NIE ZMARTWISZ MNIE TZN JA SIE DOMYSLAM CO CHCESZ POWIDZIEC ZE TO CI PASUJE DO TEGO TURNERA JEJ WYGLAD ?????WLASNIE WIEM BO IM TEZ PASUJE
ZMIENILAM ZDJECIE W PODPISIE TERAZ TEZ CI SIE TO SAMO WYDAJE??/
PISZ MI SZCZERZE O CZYM MYSLISZ?????

Dorotka z ciekawości poczytałam o tej chorobie....mam nadzieje ze Oliwka ma taką urodę i będzie piękną diewczynka:tak: trzymam kciuki, żeby było dobrze...ale mimo to współczuję Ci....stres jak cholera nie wyobrażam sobie jakie to uczucie. Ale na pewno będzie dobrze:tak:

anabubka miała pewnie na myśli, że ma szeroko rostawione oczy i wogóle ma rysy twarzy "męskie"

ale ja Wam powiem, że na zdjeciach momentami wygląda całkiem inaczej niz na żywo- na żywo nie jest to az tak mocno widoczne:tak:

ANABUBKA 25 stycznia mam byc znowu na pobraniu krwi i zas bedziemy czekac Spodziewam sie ze pod koniec lutego wyniki beda

PISZ MI TUTAJ SZYBKO CO CI NIE PASUJE DOKLADNIE BO WIDZE OWIJASZ W BAWELNE NIE MARTW SIE NIE ZMARTWISZ MNIE TZN JA SIE DOMYSLAM CO CHCESZ POWIDZIEC ZE TO CI PASUJE DO TEGO TURNERA JEJ WYGLAD ?????WLASNIE WIEM BO IM TEZ PASUJE
ZMIENILAM ZDJECIE W PODPISIE TERAZ TEZ CI SIE TO SAMO WYDAJE??/
PISZ MI SZCZERZE O CZYM MYSLISZ?????

dziewczyna ze zdjecia na dole przypomina mi Oliwke.slaba jakosc ale http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/22/Neck_Turner.JPG/180px-Neck_Turner.JPG
no tak mi pasuej,obym sie mylila:-(
wiadomo ze kazda choroba u kazdego jest trcohe inna.dzieci z zespolem Downa tez sa rozne u jednych jest wiecej cech u innych mniej

anabubka miała pewnie na myśli, że ma szeroko rostawione oczy i wogóle ma rysy twarzy "męskie"

ale ja Wam powiem, że na zdjeciach momentami wygląda całkiem inaczej niz na żywo- na żywo nie jest to az tak mocno widoczne:tak:

dobrze to ujelas.
wiadomo ze na zywo czlowiek inaczej wyglada niz na fotkach:tak:

reklama
Do góry