Anabuba
czarownica mroźnego lądu
A jaki miałąm senŚnił mi się mój były, że byłam z nim na weselu a mój M siedział obok i nic go to nie ruszało...a ja z wielkimi nadziejami, że w końcu sie zejdziemy
No i obudziłąm sie w świetnym nastroju
![]()
widze ze tez dzis mialas glupi sen

Ja jestem ale pewnie juz ciebie nie maU mnie nocka w miare Choc byl ostry placz okolo 2 w nocy I wina byl albo brzuszek albo zab sie wyrznal Pozniej jak wstanie to zobacze zabki Jesli to nie zab o juz Oliwka slodyczy jesc napewno nie bedzie .Ja jej od jakiego czasu nie daje slodyczy i jakos nocki sa troche lepsze .Wczoraj sie najadla u Medeuski wiec moze to brzuszek
Moze to sen proroczy
Tak pisalyscie o tych niepelnosprawnosciach JA sie juz ostatnio zastanawialam Czy ZESPOL TURNERA zalicza sie do niepelnosprawnosci????????
Jak to moge sprawdzic?Anabubka moze ty zorientowana Moze jakis link Jak dasz rade![]()
wez nic nie mow z tymsnem.jeszcz bie teraz

a co do slodyczy-moje jedza ale pod nazdorem

staram sie na noc nie dawac,bo cukier dziala pobudzajaco,moze dlatego sie w nocy budzila.a co jadla?
Dorota Wczesne wspomaganie rozwoju dzieci - Poradnia Psychologiczno Pedagogiczna w Suchej Beskidzkiej
to tyczy sie jakiegos powiatu ale mysle ze skali calego kraju tez
jezeli wyjdzie u niej zespol turnera to mysle ze bedziesz mogla sie starac o orzcznei dla malej.
oczywiscie zycze Ci zeby nie bylo takiej potrzeby
nie obraz sie bo jak tak patrze na zdjecia Oliwki,to nie wiem czy taka jej uroda,czy ktos w rodzinie wyglada podobie ale cos mi w jej buzce nie pasuje.chodzi mi o uklad oczu i tak ogolnie.