reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anabuba, a te badania na celiakię to z krwi się robi? :confused: Może ja prywatnie zrobię, bo nasza lekarka na to nie wpadła. :dry:

Piotruś odkrył się w nocy i obudził się chyba z zimna, w niezbyt dobrym humorze. Teraz przykleił się do telewizora. :nerd: Mam nadzieję, że nie będzie zbyt marudny dziś. :sorry2:
Ja wstałam i od tego momentu jestem zmęczona :baffled:

Myszunia wspolczuje.ja kazda ciaze przenisolam po 10dni wiec doskonale cie rozumiem.ale jeszcze troche:tak::tak::tak::tak:
a badanie na celiakie to z krwi-wiesz co to za choroba?w kazdym razie z tego co pamietam organzim nie dosc ze przyjmuje glutenu i innych to w ogole wlasnie ma problem z przyswajeniem pkarmu bo cos jest nie tak z kosmkami jelitowymi.skleroza nie boli.poczytaj w necie.ale moze warto by sprawdzic bo 9 kg moja Weronika dawno temu wazyla:-)
chciaz ona jest w ogole wysoka i jesc lubi:tak:

ja na szczescie dlutowanie chirurgiczne tych miaam za darmo na nfz :tak::tak::tak::tak:
tylko podroz mnie kosztowala 30zl niecale :tak::tak::tak: i czas,ale autem byloby to samo.
ale wiem ze chirrurgiczne dlutowanie 8 to wlasnie u chirurga tylko na nfz ale to tez w niweielu miejscach

reklama
Witam nie było mnie wczoraj bo cały dzien malowalismy u nas kuchnie a później sprzątanie i tak zeszło .Odrazu przepraszam ze nie poczytam ale sporo tego.
Nataleczka Gratuluje.

A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży:baffled:

Witam nie było mnie wczoraj bo cały dzien malowalismy u nas kuchnie a później sprzątanie i tak zeszło .Odrazu przepraszam ze nie poczytam ale sporo tego.
Nataleczka Gratuluje.

A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży:baffled:

helo
poprosuimy o fotki kuchni:tak:
mozna po piersiach ale to raczej w czasie jak juz @ powinna sie pojawic.ja zawsze przed @ mam obolalae i twarde piersi.ale ja zaszlam w ciaze to tego nie bylo,dopeiro jakis tydzien po terminie zaczely boleci rosnac.sa tez inne objawy,jak zaciemnieie warg na dole:-p

Myszunia wspolczuje.ja kazda ciaze przenisolam po 10dni wiec doskonale cie rozumiem.ale jeszcze troche:tak::tak::tak::tak:
a badanie na celiakie to z krwi-wiesz co to za choroba?w kazdym razie z tego co pamietam organzim nie dosc ze przyjmuje glutenu i innych to w ogole wlasnie ma problem z przyswajeniem pkarmu bo cos jest nie tak z kosmkami jelitowymi.skleroza nie boli.poczytaj w necie.ale moze warto by sprawdzic bo 9 kg moja Weronika dawno temu wazyla:-)
chciaz ona jest w ogole wysoka i jesc lubi:tak:
...
Piotruś zawsze był drobniutki i z wagą i wzrostem krążył wokół 3 centyla, no ale teraz jeszcze schudł, więc należałoby wszelkie możliwe badania zrobić. A chciałabym się z tym uporać zanim drugi maluch się pojawi. :tak: A z jego jedzeniem raz jest lepiej raz gorzej - wczoraj np rano wypił 200ml kakao, później zjadł jabłko, później kanapkę, banana, sporą miskę krupniku, płatki kukurydziane - tak na sucho, dwa serki homogenizowane i wieczorem znów ze 150 ml kakao, więc jak na niego to ogrom jedzenia. :szok: Zobaczymy jak dziś będzie. :sorry2:

Myszunia jak dobrze czytam to badania na celiakie sa bardzo drogie:szok::szok::szok::szok:ale moze da sie jakies wstapne testy tylko zorbic.najlepiej jakbys poprosila lekarza o skierowanie albo cos.Paulina miala robione ale w CZD z racji autyzmu,badali zaleznosc autyzmu od chorob trzewnych,wiec mialam za darmo

Myszunia jak dobrze czytam to badania na celiakie sa bardzo drogie:szok::szok::szok::szok:ale moze da sie jakies wstapne testy tylko zorbic.najlepiej jakbys poprosila lekarza o skierowanie albo cos.Paulina miala robione ale w CZD z racji autyzmu,badali zaleznosc autyzmu od chorob trzewnych,wiec mialam za darmo
Drogie, tzn w jakich granicach? :confused:
Zresztą w czwartek chcę iść z tymi wszystkimi wynikami do naszej lekarki to z nią pogadam. :tak:

reklama
Nie robiłam testu jeszcze niby 24 mam miec@ ale mnie nigdy piersi nie bolały przed @ a teraz dotknąc sie nie moge i takie jakies wieksze mi sie zdają ale jeszcze poczekam
To ty masz nerwy ze stali normalnie :-D:-D:-D Ja już bym leciała po test przy takich objawach. ;-)
Ale wiesz, że takie objawy to może być po prostu siła sugestii. :tak:

Do góry