reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
uuuuu jak tu pusto:szok::szok:

Laura w wannie sie pluska a ja hop na bb:-D
Nie ma co nadrabiac wiec zaraz zmykam
Krecilysmy lody przez godzinke Laura po spacerze na miesice slaba wiec musze ja przetrzymac do 20:sorry2:bo ona to by juz zasnela:szok:lubi wanne wiec skorzystalam z 30 minut relaksu
:-)

Moj jechal dzis ogladac dom wczesniej nie pisalam bo nie cchialam zapeszac ale okazalo sie ze to totalna ruina :/

Pojadlysmy nalesnikow Oliwka jeszcze nie spi Ale zaraz ja oplukam i postaram sie ja uspac Bo juz strasznie marudzi:baffled:
Fajnie jakby zasnela mialabym chwile spokoju bo caly dzien nie spala i sama wiecie jakie jest dziecko jak nic nie spi :baffled:

Dzieki dziewczyny za mile slowa i kciuki Jutro sadny dzien dowiem sie czy M wraca jutro do domu czy tam zostaje

MH no jakbym mieszkala bez mamy to bym was u mnie ugoscila A tak to moja mama moze miec z tym problem:baffled:

Kobitki, dzieki, ale ja szukam jakiegoś moteliku bo nie chcemy nikomu wadzić, bo jedzie nasczworo :tak: Ja mam rodziny od metra na śląsku :-p zawsze ktos by nas przyjął :tak: Mam juz kilka namiarów, jutro podzwonię :tak:

A ja mam do was takie małe pytanko czy po piersiach mozna sie skapowac ze sie jest w ciąży:baffled:

wiki a co czyzbys była????? :-p:-p:-p:-p mozna :tak::tak::tak::tak:

Witam:-):-):-)
Zima daje się we znaki, u nas -10st.C i do tego wiatr, dobrze ze M Maję do przedszkola zaprowadził.:tak::tak::tak:
M ma dziś na godz.10 do pracy więc jeszcze mi się tu kręci pod nogami ale postaram się mimo wszystko troszkę was poczytać:tak::tak::tak:

dobrze że ja juz nie mam takich minusowych temperatur :tak::tak::tak::tak: u mnie dzś było +1C super :-):-):-):-)

AGNES JA z poczatku jak jeszcze nie doczytalam to myslalam ze psa macie :-)

ja Ci dam pasa,gdyby mi pasa przyprowadził to razem by z nim za drzwi wyfrunął :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes gratuluje adopcji sierściucha:-D

nie ma się z czego smiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi nie do śmiechu wkurza mnie ten sierściuch :tak::tak::tak::tak::tak:

A czyszczenie lodówki to i mi by się przydało, bo jest wszystkiego po trochu, wielki bajzel :baffled:

a ja mam z głowy,wczoraj sobie lodówkę wypucowałam :tak::tak::tak::tak:

Dorota najważniejsze że chce się zmienić a to oznacza że bardzo mu na was zależy, inaczej by tam nie był, a swoją drogą to trzymam kciuki żeby tam jeszcze został bo 10 dni to za mało:tak::tak::tak:

zgadzam się z tym w 100% :tak::tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:

a zapomniałąm się pochwalić,pierwszy raz wygrałąm w konkursie.

jakiś czas temu na stronie Nutrici na necie był konkurs o bilansie dwulatka.
wysłałąm zdjęcie ,wypełniłam ankietę i dziś do mnie zadzwonili,musiałąm tylko odpowiedziec poprawnie na pytanie i odpowiedziaąłm dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:

facet powiedział ze już wysyłają pocztą :-):-):-):-):-) tylko nie wiem co to ma być :-D:-D:-D:-D:-D

ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)

Agnes, gratuluję wygranej :tak:Pochwal się jak będziesz wiedziała co wygrałaś :-D:tak:

Dziewczynki "bawia się " w berka :-D:-D:-D w sensie helenka gania jak oszlała, a Niki próbuje ją dogonić na czworaka :-D

jak wszystko będzie dobrze to od połowy marca idę do pracy:tak:trochę jeszcze musze poczekać ,ale nie jest żle grunt ,ze zaklepane i ze w końcu wyjdę z domu i zarabiać bede:-Dto sklep spożywczy ,praca zmianowa,ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-D
no to tak po cichutku gratuluję:tak::tak::tak: odżyjesz kobieto, kasa zawsze się przyda dodatkowa;-) ja to prędko do pracy nie pójdę....:zawstydzona/y:
ale ciesze się ze coś udało mi się wygrać :tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-)
ooooooo to super!! Gratki:-):-) no sama jestem ciekawa co Ci wysyłają......może świnkę morską:confused::-p;-)
Dorota trzymam kciuki za Twojego małżowina, oby został tyle ile trzeba:tak: A pomysł na romantyczne wieczory to no coś wspaniałego:rolleyes: oby Wam sie udało spełnić marzenia....ja to nie pamiętam kiedy byłam na randce z moim M i na pewno dłuuuuuuuuuugo nie pójdę:sorry2: Ale za Was trzymam kciuki i dopinguje mocno:tak::tak::tak:
witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)

Agnes, gratuluję wygranej :tak:Pochwal się jak będziesz wiedziała co wygrałaś :-D:tak:

Dziewczynki "bawia się " w berka :-D:-D:-D w sensie helenka gania jak oszlała, a Niki próbuje ją dogonić na czworaka :-D

jak dostane wygrana to powiem co to :-p:-p:-p:-p:-):-):-):-):-)

fajnie ta ich zabawa musi wyglądac zwłaszcza Niki usiłująca dogonić Helenkę :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooooooo to super!! Gratki:-):-) no sama jestem ciekawa co Ci wysyłają......może świnkę morską:confused::-p;-)

witam się babeczki! Byłam dzis na becie i mam wynik.....14378. czyli wychodzi 6tc w normie:tak: jeszcze w czwartek i zobaczymy czy dobrze wzrasta...ale musi być dobrze! nie ma innej opcji;-) Jeszcze do tego spieszyłam sie bo ciocia przed praca zostałą z małym żebym mogła sama na krew skoczyć i szybko, szybko zamiast trzymać zgiętą rękę to ja bach do auta i jadę na chate. Jeszcze dobrze nie ruszyłam a czuje że drążek cosik mokry i klejacy..nie mówie o rękawie kurtki w środku.....lukam a tam w cholere krwi :sorry2: wszystko zawalone jakbym chomika obdarła ze skóry:-p;-)

ja Ci dam świnkę morską :cool::cool::cool::cool::cool::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ciesze się że beta wyszła w porządku i będzie wzrastac na pewno zobaczysz :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

kerna widzę że dobry humor się Ciebie dziś trzyma :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja Ci dam chomika obdarła ze skóry :-D:-D:-D:-D:-D
musisz mnie ti draznić,bo naprawdę chomik wyląduje za drzwiami :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a i jeszzce jednym się nie pochwaliłam.
byłam dziś po pracy na zakupach i kupiłam sobie super ciuszki :tak::tak::tak::tak::tak:

- spodnie jeansy
- bluzeczka biała cienka
- i na tą bluzeczkę nakłada sie taki sweter z krutkim rękawem -golf długi oczywiście

super w tym zestawie wyglądam:tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Do góry