reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ania ma byc baba;)wiec eda 2 jajniki do malowania:-):-):-):-):-)

Weronika ostatnio ciagle twarze rysuje.nawet szyje dorysowuje.najchetniej ryzuje tate:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
moga byc jajniki:-DA moja to woli kolorowac niz rysowac:tak:
Ja kebab bede robila sama ale z knorra fix:tak::tak::tak:

ANKA
Ale mnie powalilas z tymi jajkami do malowania:-D:-D:-D:-D:-D
daj znac czy dobre bo juz sie naplailam na kupno
Ja sie idę legnąć a tej pizzy nie popuszczę i napiszcie jak ją robicie! Dobranoc babeczki. M dostał ochrzan że znowu olewa fasolkę i w ogóle jak dzwoni to tylko narzeka i wciąż mamroli o tym samym......i teraz wysłał mi eske że kocha tęskni i przeprasza:tak: wysilił się chłopina:-D miłej nocki;-)
widzisz chlopa trezba czasami opiepszyc bo tak czuje sie nie kochany i wie ze trza smsa wyslac:-D
Wiem że miał zastrzyki z botuliny na ścięgna a więcej to jutro się dowiem;-):tak:.

Tabsy biorę tak jak neurolog zapisał,bo jedne przeciwbólowe a drugie na rozluźnienie mięśni szkieletowych:tak:.
Moje jeszcze nie śpią:no::baffled:.
Ogromne gratulacje to zostaniemy w ciociami w tym samym czasie;-):tak::-D:-D.
no to bedzioemy razem opijaly:-)
Przyjedziesz to zobaczysz:-p:-p:-p:-p
zgadzam sie:tak:
Ta pizza to proscizna Kochana:tak::tak::tak:
Wykrecamy numer,zamawiamy no i jemy:-D:-D:-D:-D
Proste prawda:confused:;-)

hehehe najlatwiejsza pizza na swiecie:-D

reklama
bo chomiki to nocne stworzenia.w dzien spia a w nocy harcuja.przydalaby mu sie para bo moze zdechnac z samotnosci:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
chomik:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bedzie dobrze kochana!

]

taa jeszzce mi drugiego sierściucha do szczęscia potrzeba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

widzę że nastepna sobie jaj robi z chomika :-D:-D:-D:-D:-D co wyście się dziś wszystkie zmówiły czy co???? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Przyjedziesz to zobaczysz:-p:-p:-p:-p

jaka cwaniara:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ta pizza to proscizna Kochana:tak::tak::tak:
Wykrecamy numer,zamawiamy no i jemy:-D:-D:-D:-D
Proste prawda:confused:;-)

no rzeczywiście prościzna,nie ma łatwiejszego pzrepisu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to mój sierściuch ,moja śpiąca niunia i mój nowy zakup dzisiejszy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Załączniki

• DSC00413.jpg
    DSC00413.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00414.jpg
    DSC00414.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC00411.jpg
    DSC00411.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 42
no tak w pracy patrza Ci na rece
Ja nie lubie miec pomalowanych paznokci :baffled:ale podobaja mi sie pomalowane:tak:
Ja maluje tylko przy nogach:tak::tak::tak:Bo przy rekach za szybko odpryskuja i pozniej albo to fatalnie wyglada albo trzeba co dzizen zmywac i malowac na nowo:no::no::no:
No chyba ze mam tipsiorki to co innego:-);-)

Ja ukladam pasjansa:tak::tak::tak:

AGNES
Siersciuch słodziutki,Oliwka sliczniutka,a Ty Kochaniutka to coraz lepiej wygladasz:tak::tak::tak::tak:
uuuu lalalala jakie komplementa kochana,czym sobie zaslużyłam :-):-):-):-):-):-):-)

czy ja lepiej wyglądam??jakos nie zauwwazyłam :-p:-p:-p:-p no moze te farbowane włozy dodały mi uroku :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo wróciłam do czerwieni mojej ukochanej :tak::tak::tak::tak:

reklama
Ja maluje tylko przy nogach:tak::tak::tak:Bo przy rekach za szybko odpryskuja i pozniej albo to fatalnie wyglada albo trzeba co dzizen zmywac i malowac na nowo:no::no::no:
No chyba ze mam tipsiorki to co innego:-);-)

Ja tez tylko przy nogach:-D:-D
A ja jak pomaluje u reki to w ten sam dzien mi sie zawsze jakis paznokiec zlamie i sie wkurzam ...nie mam czasu na codzienne malowanie wiec wole swoje naturalne:-D

Do góry