reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wiki a co czyzbys była????? :-p:-p:-p:-p mozna :tak::tak::tak::tak:

dobrze że ja juz nie mam takich minusowych temperatur :tak::tak::tak::tak: u mnie dzś było +1C super :-):-):-):-)

ja Ci dam pasa,gdyby mi pasa przyprowadził to razem by z nim za drzwi wyfrunął :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

nie ma się z czego smiać :-D:-D:-D:-D:-D:-D mi nie do śmiechu wkurza mnie ten sierściuch :tak::tak::tak::tak::tak:

a ja mam z głowy,wczoraj sobie lodówkę wypucowałam :tak::tak::tak::tak:

zgadzam się z tym w 100% :tak::tak::tak::tak::tak:

tak więc sierściuch wkurza mnie i to bardzo.obudził mnie chyba z 3 razy w nocy bo wariował,walił o ścianki pojemnika swoim pojemnikiem na wodę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: w końcu się wkurzyłam i go wywaliłam do łazienki i mogłam spać dalej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

potem jak przyszłąm do domu z pracy chciałam go wziąć na ręce to znowu piszczy jak oszalały.a wczoraj już sie mnie nie bał a teraz znowu świruje ,jakiś dziwny,a Oliwkę jak zobaczy że do niego podchodzi to tak piszczy w niebogłosy że szok :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak: jeszzce nie widziałąm zeby chomik tak piszczał :no::no::no::no::no::no:
Jeśli chomik piszczy jak chcesz go dotknąć tzn,że dopiero od matki zabrany.
Wniskować można,że ma ok.4 tyg.
Jak włożysz rękę to podrap go po brzuszku.Kilka treningów i przestanie już piszczeć.
Jak będzie mocno zestresowany to może też syczeć :-D:-D:-D.Uważaj,bo wtedy to już ostatni sygnał przed ugryzieniem.:tak:
Chomiki jak gryzą to delikatnie tak szczypią ząbkami i nic więcej nie ma się co bać.
Pamiętaj,żeby nie dawać mu sałaty,bo chomiki wtedy krócej żyją. Wysiadają im nerki od szczawianów i innych chemikaliów nawozowych.

taa jeszzce mi drugiego sierściucha do szczęscia potrzeba :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

widzę że nastepna sobie jaj robi z chomika :-D:-D:-D:-D:-D co wyście się dziś wszystkie zmówiły czy co???? :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jaka cwaniara:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no rzeczywiście prościzna,nie ma łatwiejszego pzrepisu :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a to mój sierściuch ,moja śpiąca niunia i mój nowy zakup dzisiejszy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Chomiki w parach dłużej żyją i nie są smutne :-D:-D:-D
Agnes focie słodkie,ciuszki fajne,chomiczek jest dzikiej maści Cuuudddooooo normalnie a Oliwka...same słodkości tylko zjeść :-D:-D
Dobra spadam kobitki.
Przeczytałam po łebkach chyba 2 ostatnie strony.:sorry2::sorry2:
dobranoc

uuuu lalalala jakie komplementa kochana,czym sobie zaslużyłam :-):-):-):-):-):-):-)

czy ja lepiej wyglądam??jakos nie zauwwazyłam :-p:-p:-p:-p no moze te farbowane włozy dodały mi uroku :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo wróciłam do czerwieni mojej ukochanej :tak::tak::tak::tak:
Tez sie wlasnie zastanawiam czym sobie zasluzylas na takie komplementy:-p:-D:-D:-D:-D
A tak serio to od kiedy poszłas do pracy to bardzo sie zmienilas-pozytywnie oczywiscie:tak::tak::tak::tak:

Agnes siersciuch paskudny ale te dwie panienki super!!

Chcialam wkleic fotki a tu aparat pusty tzn bateria padla:-D

racja Agens super wygladasz:tak::tak::tak::tak:
nie ro co ja babina ze wsi...:sorry2:

Ja maluje tylko przy nogach:tak::tak::tak:Bo przy rekach za szybko odpryskuja i pozniej albo to fatalnie wyglada albo trzeba co dzizen zmywac i malowac na nowo:no::no::no:
No chyba ze mam tipsiorki to co innego:-);-)

ja tez u nog maluje a u rak to na jakas okazje bo od czesteho moczenia rak tez mi szybko zlazi

Tez sie wlasnie zastanawiam czym sobie zasluzylas na takie komplementy:-p:-D:-D:-D:-D
A tak serio to od kiedy poszłas do pracy to bardzo sie zmienilas-pozytywnie oczywiscie:tak::tak::tak::tak:
:-):-):-):-):-):-) tzn w jakim sensie dokładniej się zmieniłam??????? proszę o przykłady :tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D

w punkcikach poproszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Agnes no to dlugo Ci sie trzyma lakier a jakiego uzywasz?

osttanio używam jakoś tylko constance carroll:tak::tak::tak:

to zależy nieraz mi odpryśnie po 2 dniach,a czasami potrafi trzymać 4 dni a tak średnio to 3 dni :tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry