reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MADZIULKA
To nie fajnei ze dzieciaki tak symuluja choroby i bole:no::no::no:A klamstwo-tez straszne tego nei cierpie:no:Ale niestety mojego Dominika tez kilka razy przylapalam na tak samo banalnych klamstewkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNA
Trzymam kciuki za bete:tak::tak::tak:

MARTA
Super ze wystep w przedszkolu udany:tak::tak::tak:

Jak jutro odbiore te fotki w ramkach to Wam wkleje fotki jak wyszedl efekt koncowy:-):tak:Mam nadzieje ze bedzie tak jak wytlumaczylam temu facetowi;-):-)

reklama
Takie cos robie dla Dziadka i Babci tylko pojde to wydrukowac do formatu portretowego i kupie ramki:tak::tak::tak:Do tego dokupie jakies bombonierki i kwiatki i mam prezenciki:-);-)

super prezent:tak:
Hej ja nie mam neta to zabardzo nie popisze...coś mi neta wcięło:sorry2: może wieczorkiem zaglądnę. byłam dzis znowu becie i po południu wyniki.....:tak: pozdrawiam babeczki;-)
czekamy na wyniki
No to ładnie - mój też raz tak zrobił:tak::wściekła/y::wściekła/y:,dobrze,że kuzynka przyjechała z kanistrem i na CPN podjechałyśmy:tak::huh::huh:.
Dowilkuś,super pamiątkę będą dziadkowie.
Występ w przedszkolu udany - Olek jako pierwszy witał wszystkich zebranych:cool::tak:.Później jeszcze jeden wierszyk mówił i poleczka z dziadkami:-D:-D.Dyrekcja zachwycona występem i poczęstunkiem,że ją przyszli dziadki i zaprosili(kazałam pójść,bo potem by gadanie było na całe przedszkole,że nawet nie zaprosili) a tak to się chwali:-p;-).
Na obiad Olek już nie został:no:,bo i tak marny dzisiaj - wątróbka a on niezbyt do takiego jedzenia:no::sorry2:.
A jak która chce kawusi to tutaj ;-):tak: - tylko mnie nie odkablować :no::sorry2:bo to żaden spam ;-)tylko dla waszego dobra;-) i chęci wypicia dobrej kawki;-):tak:
Markowa Kawa Douwe Egberts Black &amp Gold - Ekskluzywna Dobra Kawa
ja takiego obiadku tez by nie zjadla:baffled:jakos watrobka do mnie nie przemawia:baffled:
Dzieki za link zaraz tam zagladane
Dowikla ,witaj w klubie ,ja dzis też z mega katarem walczę ,a wszystko przez te zimno na dworze,a takze pewnie przez to ,ze ostatnio poaerobicu kaptura nie założyłam i mi spoconą głowę mróz owiał.I sie męczę ,nic misie nie chce ,na obiad wyciągnęłam pierogi z zamrazarki ,ale chociaż choinkę rozebrałam:-)

moja mama tez dostała zdjęcie wnucząt w preZencie,wprawdzie nie takie jak chciałam ,a ramka to juz w ogóle masakra,ale co tam,wczoraj o tą ramkę to sie z m w sklerpie pokłociłam ,ustąpiłam mu ,a ramka za duza i w ogóle brzydactwo:wściekła/y:

Ja nie wiem co mam z moją córką robić ,jak sie postępuje z notoryczna kłamczucha???
szybkiego wygonienia kataru
Co do prezentu to szkoda troche ze Ci sie nie podoba ale jak cos nie pasuje do czegos to sie wcale nie dziwie:baffled:
Co do klamania to tak jak pisala Marta
A moze Ty jej cos obiecaj a potem powiedz ze klamalas moze tak jej wytlumaczysz o co chidzi
Ja tak tlumaczylam laurze ze nie wolno za wlosy ciagnac i poskutkowalo:happy2:
MADZIULKA
To nie fajnei ze dzieciaki tak symuluja choroby i bole:no::no::no:A klamstwo-tez straszne tego nei cierpie:no:Ale niestety mojego Dominika tez kilka razy przylapalam na tak samo banalnych klamstewkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KERNA
Trzymam kciuki za bete:tak::tak::tak:

MARTA
Super ze wystep w przedszkolu udany:tak::tak::tak:

Jak jutro odbiore te fotki w ramkach to Wam wkleje fotki jak wyszedl efekt koncowy:-):tak:Mam nadzieje ze bedzie tak jak wytlumaczylam temu facetowi;-):-)

no to czekam na foteczki:tak:

My wrocilysmy od kolezanki z kawki i tiramisu
Laura zjadla obiadek z tatusiem bo wpadl na szybki obiadek na szczescie wczesniej ugotowalam:tak:
Juz sie spieszyl na spotkanie wiec nie bardzo z nim pogadalam ale zjadl z Lali obiadek i sam jej nalozyl wiec jest rozgrzeszony:-D
Kolo 17 jade po Age i na kawulca do drugiej kolezanki:-)

Ja tez bym sobie zjadla tiramisu bo bardzo lubie:tak::tak::tak:

Zmykam na troche bo mlod enie spia i mi marudza:no:
Postaram sie byc wieczorkiem:-)

Cześc zdiewczynki.
Ja tylko na niedługą chwilę, bo amała mi tu ziewa i trzeba ją zabawić , jak mi teraz zaśnie i pośpi ze 2 h to nie iwem o której pójdę spać:baffled:

Przepraszam, ponadrabiałąm tylko po łepkach. Przedwczoraj byliśy u mojej mamy na kawce, bo strasznie się stęskniłąm, wczoraj miałąm normalnie odcinek super niani w supermarkecie z moją małą:wściekła/y:-myśłałam, ze mnei krew zaleje, ale że wszyscy na około się uśmiechali, bo robiłą scenkę w strasznie symoatyczny sposób to i ja ledwo twarda minę trzymałam.
Dzis z P i mała na mały spacer wybyliśy, ale tak wiejej, że głowy urywa.
usprawiedliwienie-
P wraca zpracy po 6 i śpi do 13-więc do kompa nie mam dostępu. Kiedy wstaje robię i podaję obiad, po 17 P wybywa do pracy a mała ciągle w chowanego chce się bawić i mnie ciąga. Nawet nie mamkiedy kompa włączyć. Dziś się zbuntowałam, to mi przysypia:baffled:.
Za to jak ja położe o 21 to zaraz sama się kładę, bo zacz ełam tą kurację tymi globulkami, a po zaaplikowaniu trzeba kilka godzin placjkiem na plecach lezeć. Wiec zapodaję je jak najszybciej, zanim małą obudzi się w nocy do dopiciu. Więc nawet neta nie załączam. Wczoraj raptem film obejrzałam a ta juz mnie wola-nie wiem, czy ta kuracja przyniesie jakies efekty:baffled:.

Agnes, miałam kiedyś chomika, jak jeszcze byłam w zerówce, i chomik ze mną spał ( sam wychodził z domku do mnie do łóżka ) w kieszonce na piersi chodził ze mną do szkoły-ZAWSZE. Nigdy nigdzie go nie zostawiałam. Był wspaniały, ale jak go dostałam, to jakby wściekliznę miał, trzeba miec serce na dłoni, żeby się nim pożywił, to go przekupi:-D
A musze poszukac tych książeczek z naklejkami i poleceniami o których pisałaś-mojej sie spodoba.

Anabubka wywal opere i zapodaj mozille. Zdrówka dla domowników/czek i Ciebie.
Dostajesz ode mnie odznakę pozytywnie zakręconej-kochana-20 kilasów, żeby poplotkować???
I masz rację z tym autem, mój to już nawet do roboty w pięny dziń autem jezdzi a całe życie chodził na pieszko. Ja tam się brobie i jesli tylko jest nienajgorsza pogoda, to na nogach, mała w wozek i jazda.

Anka-Twoja mała liczy do 10!!!! No kochana, nieźle, tylko gratulować!!!!!

Marta świetny ten kulinarny, rewelka!!!

dla Aguni-in , Agnes i wszystkich Agnieszek w dniu Ich swieta, zeby spelnily sie Wasze najskrytsze marzenia,zeby kazdego dnia swiecilo dla Was slonce i duuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooo milosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zyczy wiedzma na miotle :-d:-d:-d:-d:-d
ja tez ja tez ja tez!!!!

a jescze w rejestracji powiedział że przyszedł na USB:-D:-D:-D
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Ja nie wiem co mam z moją córką robić ,jak sie postępuje z notoryczna kłamczucha???
Kurcze, zagwostka. MOja tez kłamie, ale tak raczej dla zabawy, no młoda jeszcze, ale potrafi takie bajki sprzedawać, że szok-np to mama nasikała w moje majteczki!!!:-D:-D:-D

reklama
Do góry