reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja tylko wpadłam dobranoc powiedzieć:tak:.
081-dz.gif
11.gif

witam wieczornie
miala wczoraj wpasc wieczorem ale sie nie dalo:-(
juz sie wykapaalm i mialam zasiasc a tu mala ostro zwymiotowala.mycie przebieranie i inne cuda.nie mowiac o poscieli i dywanie ktore najbardziej uceirpialy.a przez caly dzien mala puszczala strasznie baki,gorzej niz staru chlop:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
no i jak ja przebralam poszlam spac.obudzilam sie po 3 i wstalam Weronike nakrryc.macam ja a ona sie osbrala az po pas:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
i znowu przebieranie itd itd.fetor niesamowity.....
ona usnela ja nie.zaczelo mnie mdlic wiec restze ncy przespalam na sofie na siedzaco a raczej probujac spac ju znie liczac jezdzenia w kiszkach:wściekła/y:
piotrka tez pomulilo.poszedl na autobus i nie dosc ze zle sie czul to jeszcze autobusnie dojechal.w koncu nie pojechal do pracu tylko zglosil urlop na zadanie.

ja caly dzien czulam sie niebardzo a musialam ten balagan ogarnac.teraz ju lepiej ale nie konca jak trzeba:no::no::no::no:
Paulinie na szczescie nic nie jestpoza katarem
ale w szkole dzis nie byla i jutro tez nie idzie,auta zanjomym pozamarzaly.w nocy bylo -24 teraz jest -22.
w dzien piekne slonce ale w cieniu -15.brrrrrrrrr

Weronice tez juz przeszlo,chociaz dzis caly dzien na kleiku glownie,ale odzyskala humor i kolorki

ja jutro na zdjecie szwow lece,dupsko mi wymrozi:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

to teraz ide trpche poczytac
Nie zazdroszcze Dobrze ze u was juz lepiej.Jakos coraz wiecej moich znajomych ma taka jakby grype zoladkowa Ale trwa ona jeden dzien:baffled:
Aż monitor oplułam:tak::-D:-D:-D.
.
:-D:-D:-D
moja tez krzyw kolanka do srodka i tez sie wyberam do ortopedy,z dwiema w sumie,ale to jak wiecej kasy bo teraz tak krucho ze lepiej nie mowic:baffled:
dzieci w ogole nie powinny siadac na nozkach-tzn ze stopami pod tylkiem,ja swoje ciagle scigam,alebo nogi wyprotowane albo po turecku:tak::tak::tak:

wiecie co ja na prawde wygladam jak ofiaraprzemocy w rodzinie.tzn teraz juz lepiej ale w piatejk to nie dsc ze jeszcze geba spuchnieta too jeszcze big siniak o srdnicy z 6cm zolto siny!
jeszcze mam zolte troche:baffled::baffled::baffled:
Powiedzcie mi ile w tym prawdy B ja slyszalam ze jak dziecko zacznie chodzic to trzeba isc do ortopedy
Ja tez slyszalam o tym siadaniu na nozkach ze tak nie moga dzieci siedziec I tez tego pilnuje Choc moja jeszcze zamala:tak:i narazie tak nie siada
A z tej przemocy to sie usmialam:-D:-D:-D
no przyznaje sie ze zupa byla za slona :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
mnie tez glowa boli ale to od tego mdlenia i do niewyspania ale musialam w koncu zajrzec.trcohe mi sie zeszlo z nadrabianiem.teraz otowrzylam drugie okno i do rowu wlazlam:-D:-D:-D:-D
No to po co tyle soli dodajesz?????????:-D:-D:-D
Mnie tez cos wczoraj glowa bolala wieczorem:baffled:
Witam! Ja siedzę i adresuję koperty. Są pierwsze wpłaty:tak::tak::tak:więc mam powera:tak::tak::tak:
Zapisałam nas na turnus do Stobna na grudzień:tak: Jak się uda bedzie wcześniej bo jeszcze na liste rezerwowych nas wpisali. I otworzyli ośrodek rehabilitacji w fundacji ale zapisy tez na rok 2011 i tez jesteśmy na ten rok na liście rezerwowych.

Jutro jadę z rana do mopsu. Bedę afere kręcić. Zobaczymy najwyżej mnie zamkną:baffled:
Super ze pieniazki wplywaja Oby bylo ich jak najwiecej.No i 3 mam kciuki abyscie sie dostaly w tym roku na turnus:tak:
Krec kochana afere A ja 3 mam kciuki aby cie nie zamkneli:-D
:baffled:

powodzenia:tak:

no dwa na raz, dwa razy, 4 zeby w ciagyu tygodnia, jedna strona sie nie zagoiła a juz drugą wielgachną dziurę po 2 zebach mam:baffled: i nie umie jeśc teraz- bo środkiem tez ciulato, bo i tak leci jedzenie do dziur i boje sie ze jakies zakażenie mi sie wda:baffled:

ide spac, bo nadrabiałam na amkniętym wątku z październikówek chyba z 30 stron i jaks ie rozpisałam tooooo:szok:

kręgosup wyasiada:tak::-D dobranoc
Przynajmniejsz masz diete i mozesz sie odchudzac teraz A ty to lubisz:-D
Mamita racja.waz odpywowy musi byc do gory i nie moze byc zgeity za bardzo:tak::tak::tak::tak::tak:

mi by sie taki dowyk od jedzienia przydal:-D:-D:-D:-D
a ja przez ten tydzien nie bralam swoich lekow na nogi i dzis caly dzien mnie bola.zostalo mi are tabletek a znim zaczna dzialac to sie zejdzie:-:)-:)-:)-(
mysle ze mam jakies prblemy z krazeniem czy z zylami bo starsznie latwo robia mi sie siniaki ,nie to co kiedys.musze sie zapisac do lekarza jak najszybciej
Koniecznie idz do lekarza
a mnie zaczela bolec wieczorkie chyba po winie:baffled:

no super ze sa wplaty!!! to zawsze napedza mamuski.To nagroda dla mamy za wysilek Wtedy rosna skrzydla!!!
Krec aferke kochana zawsze cos mozna krzykiem zalatwic, ale mam nadzieje ze az tak nie bedzie;-)

no to pieknie 30 stron, miala co czytac:szok::szok:
Dobranoc

A ja oferty na Chorwacje przegladalam:sorry2:
Aga zaczela o wakacjach to sie trzeba powoli uwijac
To co o chorwacji z M myslicie??
Fajnie normalnie zazdroszcze:tak:

U mnie nocka nawet ok Do okolo 2 spala oliwka u siebie pozniej juz ze mna bo od 3 sie non stop wierci Teraz tez juz pomalu sie budzi Teraz jak tak troche po ciemku patrze na jej guza to wczoraj chyba wygladal gorzej:tak::tak:
Dzieki za slowa pocieszenia Kurcze to wyglada jakbym sie nad dzieckiem znecala Niedawno miala siniaka na policzku Pozniej warge sobie rozwalila a teraz to:baffled:

G poszedl dzis do pracy Pierwszy raz odkad nie pije I powiem wam boje sie jak to bedzie Bo to zawsze tam najwiecej go kusili i po pracy zawsze pil
Normalnie mam stresa bo jzu sie tak miedzy nami fajnie ulozylo i boje sie ze G to wszystko popsuje:baffled:

Witam pierwszy raz wyspana od nie pamiętam kiedy.
Mała przespała całą nockę.

Marta i inicjatywa i sponsoring tesciowej,hihi.
Kozaczki kurcze te wczesniejsze tanie nie byly, za to śliczne, ale jak tej soli dostaly tak pozadnie, to zaczely z lekka przemakac. Teraz ma ala glany-no fantastico. Ja na glany czekalam do 14r.ż.:-D

Medea, no kurcze szkoda, tysiak to spora roznica. A nie mozesz miec tego tanszego, przeciez to przejsciowe???

Anabubka, bidulko.Współczuję, no ale co poradzisz...

Dzis nie posiedze. Wczoraj tesciowa zapowiedziala niezapowiedzianą wizytę, wiec musze wszystkie zakamarki wysprzatac i posprawdzac:baffled:

Do juterka śpiochy, a moze jeszcze do wieczorka...

LUNKA szkoda ze nie popiszesz No ale wizyta tesciowej cie czeka wiec roumiemy :-)
To baw sie dobrze z tesciowa Jak ona pojdzie to wejdz na bb :-)

Oli juz bajki oglada Wiec mam jeszcze sekunde Kurcze zimno mi masakrycznie :-(
Ogrzewanie na ful a i tak mi zimno

siniak oliwki sliznie wyglada Nie widac go tak strasznie jak wczoraj Jakos zmalal :-)

witam porannie za oknem -24 ale sadzac po dymie z komina u sasiadw bedzie zmiana pogody bo wiatr sie zmienil na bardziej zachodni:tak::tak::tak::tak::tak:

wstalam dacmalej kasze po 7 iod razu do pieca poszlam podlozyc bo jeszcze bylo troche zaru no i juz sie nie kladlam

u nas na szczescie dolegliwosci zoladkowe juz przeszly:tak::tak::tak:
u sasiadow tydzien temu tez mieli tsks jedniodniowa grype zoladkowa i corka kolezaki tez miala.widac z powietrza cos

Dorota trzymam kciuki za Twojego G
moj pojechall do pracy,ciekawe o ktorej mu autobus przyjechal:confused:

Lunka znowu masz nalot?:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry
Maks mnie dzisiaj obudził o 6 :baffled: ale teraz go połóożyłam więc szybko poodpisuje i ide sie jeszcze położyc:sorry2: głowa mnie boli:baffled: ale za to ząb, albo raczej dziury po zębach nie bolą po wczorajszym wyrwaniu;-) jednak po dłutowaniu ostatnim bardziej bolało i dluzej:tak:
Mamita racja.waz odpywowy musi byc do gory i nie moze byc zgeity za bardzo:tak::tak::tak::tak::tak:

mi by sie taki dowyk od jedzienia przydal:-D:-D:-D:-D
a ja przez ten tydzien nie bralam swoich lekow na nogi i dzis caly dzien mnie bola.zostalo mi are tabletek a znim zaczna dzialac to sie zejdzie:-:)-:)-:)-(
mysle ze mam jakies prblemy z krazeniem czy z zylami bo starsznie latwo robia mi sie siniaki ,nie to co kiedys.musze sie zapisac do lekarza jak najszybciej
:-D ale i tak pożeram wszystko:-D tylko bez gryzienia:-D:-D

siniaki sie robią sybciej chyba jak jest rzadka krew, bo mojemu teraz sie robią dosłownie od wszystkiego od kiedy biere tabletki na rozrzedzenie krwi:tak:
a

no to pieknie 30 stron, miala co czytac:szok::szok:
Dobranoc

A ja oferty na Chorwacje przegladalam:sorry2:
Aga zaczela o wakacjach to sie trzeba powoli uwijac
zazdrocha:-p
my w tym roku mozemy pomarzyc o wakacjach, za rok zreszta też, no chyba że podróż poślubna wypali w przyszłym roku:sorry2:

Medea, no kurcze szkoda, tysiak to spora roznica. A nie mozesz miec tego tanszego, przeciez to przejsciowe???

Dzis nie posiedze. Wczoraj tesciowa zapowiedziala niezapowiedzianą wizytę, wiec musze wszystkie zakamarki wysprzatac i posprawdzac:baffled:

Do juterka śpiochy, a moze jeszcze do wieczorka...
to nie przejściowe:no: to juz chodzi o te na stałe:tak:
jednak bede robila te droższe, doradziła mi kolezanka-dentystka z październikówek:tak:

Martwisz sie teściową? moja to nie za bardzo do porzadku, ja choćbym nie wiem jaki syf miała to i tak wg niej czyściutko mamy:-D

Witam się z rana. I od razu przyznaję że nieczytałąm...tylko coś po łebkach....no i wypadek u Anabubki mi utkwił w głowie:no::no::no: współczuję:dry::dry:
Ja wczorj czułam się okropnie a net mi dodatkowo padł więc nie miałąm jak. A teraz nie mam jak poczytać bo bejbe się na mnie wścieka:dry::dry:.U mnie oczywiście masakrycznie mroźno a i w domu zimno bo jeszcze nie napalone:baffled:.

reklama
ANABUBKA i Kerna ja to bym czasem sobie wolala sama w piecu zapalic Wiem ze to duzo roboty ale chyba mialabym tak cieplo jakbym chciala A nie ja mam tutaj ogrzewanie na gaz Grzejmy prawie na ful a my z mama lazimy w 2 swetrach i ja co chwile pije ciepla cherbatke Taki zmarzluch jestem

Oliwka gryzie kabanoski Ja koncze Majke ogladac Oli na szczescie nic po wczorajszym nie ma :-)

KERNA a M pojechal???Kiedy do gina idziesz?????

Do góry