anka26_x_07
Mama Laury :)
Dobranoc. Ja tez ide sie myc i klasc bo rano pobudka
Mam nadzieje ze o 10

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zazdroszcze Dobrze ze u was juz lepiej.Jakos coraz wiecej moich znajomych ma taka jakby grype zoladkowa Ale trwa ona jeden dzienwitam wieczornie
miala wczoraj wpasc wieczorem ale sie nie dalo:-(
juz sie wykapaalm i mialam zasiasc a tu mala ostro zwymiotowala.mycie przebieranie i inne cuda.nie mowiac o poscieli i dywanie ktore najbardziej uceirpialy.a przez caly dzien mala puszczala strasznie baki,gorzej niz staru chlop
no i jak ja przebralam poszlam spac.obudzilam sie po 3 i wstalam Weronike nakrryc.macam ja a ona sie osbrala az po pas
i znowu przebieranie itd itd.fetor niesamowity.....
ona usnela ja nie.zaczelo mnie mdlic wiec restze ncy przespalam na sofie na siedzaco a raczej probujac spac ju znie liczac jezdzenia w kiszkach
piotrka tez pomulilo.poszedl na autobus i nie dosc ze zle sie czul to jeszcze autobusnie dojechal.w koncu nie pojechal do pracu tylko zglosil urlop na zadanie.
ja caly dzien czulam sie niebardzo a musialam ten balagan ogarnac.teraz ju lepiej ale nie konca jak trzeba
Paulinie na szczescie nic nie jestpoza katarem
ale w szkole dzis nie byla i jutro tez nie idzie,auta zanjomym pozamarzaly.w nocy bylo -24 teraz jest -22.
w dzien piekne slonce ale w cieniu -15.brrrrrrrrr
Weronice tez juz przeszlo,chociaz dzis caly dzien na kleiku glownie,ale odzyskala humor i kolorki
ja jutro na zdjecie szwow lece,dupsko mi wymrozi
to teraz ide trpche poczytac
Aż monitor oplułam.
.
Powiedzcie mi ile w tym prawdy B ja slyszalam ze jak dziecko zacznie chodzic to trzeba isc do ortopedymoja tez krzyw kolanka do srodka i tez sie wyberam do ortopedy,z dwiema w sumie,ale to jak wiecej kasy bo teraz tak krucho ze lepiej nie mowic
dzieci w ogole nie powinny siadac na nozkach-tzn ze stopami pod tylkiem,ja swoje ciagle scigam,alebo nogi wyprotowane albo po turecku
wiecie co ja na prawde wygladam jak ofiaraprzemocy w rodzinie.tzn teraz juz lepiej ale w piatejk to nie dsc ze jeszcze geba spuchnieta too jeszcze big siniak o srdnicy z 6cm zolto siny!
jeszcze mam zolte troche![]()
No to po co tyle soli dodajesz?????????no przyznaje sie ze zupa byla za slona
mnie tez glowa boli ale to od tego mdlenia i do niewyspania ale musialam w koncu zajrzec.trcohe mi sie zeszlo z nadrabianiem.teraz otowrzylam drugie okno i do rowu wlazlam![]()
Super ze pieniazki wplywaja Oby bylo ich jak najwiecej.No i 3 mam kciuki abyscie sie dostaly w tym roku na turnusWitam! Ja siedzę i adresuję koperty. Są pierwsze wpłatywięc mam powera
Zapisałam nas na turnus do Stobna na grudzieńJak się uda bedzie wcześniej bo jeszcze na liste rezerwowych nas wpisali. I otworzyli ośrodek rehabilitacji w fundacji ale zapisy tez na rok 2011 i tez jesteśmy na ten rok na liście rezerwowych.
Jutro jadę z rana do mopsu. Bedę afere kręcić. Zobaczymy najwyżej mnie zamkną![]()
Przynajmniejsz masz diete i mozesz sie odchudzac teraz A ty to lubisz
powodzenia
no dwa na raz, dwa razy, 4 zeby w ciagyu tygodnia, jedna strona sie nie zagoiła a juz drugą wielgachną dziurę po 2 zebach mami nie umie jeśc teraz- bo środkiem tez ciulato, bo i tak leci jedzenie do dziur i boje sie ze jakies zakażenie mi sie wda
ide spac, bo nadrabiałam na amkniętym wątku z październikówek chyba z 30 stron i jaks ie rozpisałam tooooo![]()
kręgosup wyasiadadobranoc
Koniecznie idz do lekarzaMamita racja.waz odpywowy musi byc do gory i nie moze byc zgeity za bardzo
mi by sie taki dowyk od jedzienia przydal
a ja przez ten tydzien nie bralam swoich lekow na nogi i dzis caly dzien mnie bola.zostalo mi are tabletek a znim zaczna dzialac to sie zejdzie:--
-
-(
mysle ze mam jakies prblemy z krazeniem czy z zylami bo starsznie latwo robia mi sie siniaki ,nie to co kiedys.musze sie zapisac do lekarza jak najszybciej
To co o chorwacji z M myslicie??a mnie zaczela bolec wieczorkie chyba po winie
no super ze sa wplaty!!! to zawsze napedza mamuski.To nagroda dla mamy za wysilek Wtedy rosna skrzydla!!!
Krec aferke kochana zawsze cos mozna krzykiem zalatwic, ale mam nadzieje ze az tak nie bedzie;-)
no to pieknie 30 stron, miala co czytac
Dobranoc
A ja oferty na Chorwacje przegladalam
Aga zaczela o wakacjach to sie trzeba powoli uwijac
Mamita racja.waz odpywowy musi byc do gory i nie moze byc zgeity za bardzo
mi by sie taki dowyk od jedzienia przydal
a ja przez ten tydzien nie bralam swoich lekow na nogi i dzis caly dzien mnie bola.zostalo mi are tabletek a znim zaczna dzialac to sie zejdzie:--
-
-(
mysle ze mam jakies prblemy z krazeniem czy z zylami bo starsznie latwo robia mi sie siniaki ,nie to co kiedys.musze sie zapisac do lekarza jak najszybciej
zazdrochaa
no to pieknie 30 stron, miala co czytac
Dobranoc
A ja oferty na Chorwacje przegladalam
Aga zaczela o wakacjach to sie trzeba powoli uwijac
to nie przejścioweMedea, no kurcze szkoda, tysiak to spora roznica. A nie mozesz miec tego tanszego, przeciez to przejsciowe???
Dzis nie posiedze. Wczoraj tesciowa zapowiedziala niezapowiedzianą wizytę, wiec musze wszystkie zakamarki wysprzatac i posprawdzac
Do juterka śpiochy, a moze jeszcze do wieczorka...