reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dowikla widzę że ranne pobudki zaczęłaś mieć:-D:-D:-D
Kerna to ty módl się dalej o te mrozy to mężuś w domu zostanie:-D:-D:-D
Malinka no rachunek za prąd masakryczny, ja też aż sie boję jak będzie w kwietniu chodził i liczniki spisywał bo teraz to tylko prognozy płaciłam:szok::szok:
I oczywiście zdrówka dla Antosia:tak::tak::tak:
Super że jednak szefowa chce się do swojej winy przyznać no i że jest szansa że mniej będziesz pracowała a więcej z rodzinką czasu spędzała bo chyba tego chcesz:tak::tak:
Doczytałam że Patrysia urodziła - wielkie gratulacje:tak::tak::tak:
Dorota to dziwne ze gin cię nie zbadał:confused::confused: i trzymam kciuki za dobre wyniki Oliwki:tak::tak:
Medeuska szkoda że jednak nie uda się na ząbkach zaoszczędzić, ale jak już robić to porządnie:tak::tak::tak:
Anabuba oj to wymiotowo-kupowo u was wczoraj było jednym słowem, dobrze że tylko jednorazowo:tak::tak:
Anka to dobrze że Lali nie daje sobie w kaszę dmuchać, będzie jej lżej w życiu:tak::tak::tak:
Mamita super że na turnus się zapisałaś i że już pierwsze wpłaty pieniążków są:tak::tak::tak:
Luna biedny Gustawo:-D:-D:-D:-D
Olcia witaj wśród nas:-):-)

reklama
W końcu i ja dotarłam;-):tak:.
witam porannie za oknem -24 ale sadzac po dymie z komina u sasiadw bedzie zmiana pogody bo wiatr sie zmienil na bardziej zachodni:tak::tak::tak::tak::tak:
Mam propozycję - załóżcie z Malinką Centrum Przepowiedni;-):tak::tak:.
Dziewczyny, muszę Wam to powiedzieć
Jeszce się trzęsę, nie wiem jak to mozliwe, takie mrozy, tak zmno.. Bolku, nadal nie wierzę...
Wyszłam na balkon i aż mnie zmroziło, bo tak zimno, to tez...
To musiało stać się w nocy...
Najpierw stracił oboje oczu, uśmiech, a później głowę...
Biedny Gustawo...
Przyjmij najszczersze kondolencje:-(;-):tak::tak:.Pozostanie na zawsze w naszej pamięci jako duży,biały,zimny.......bałwan:tak:.
Malina, powinnaś dostać żadową posadkę :-p Tam ciągle narzekają na mały przyrost naturalny w Polsce, z twoimi wróżbami szybko by się skończył :-D:-D:-D
Popieram w 100% MH;-):tak::tak::cool:.
dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
Witam i zapraszam do pisania i ostrzegam to WCIĄGA.

Hej babencje.Mróz troszku mniejszy i z Olkiem do mojego neurologa pojechaliśmy, żadnych leków nie dał :no:tylko na rehabilitację kazał się zapisać,bo skierowanie dał na 10 zabiegów:baffled:.Może w końcu pomoże:baffled::baffled:.
Na ciuszkach za pół ceny pobuszowałam,obkupiłam M(spodnie i 3 bluzy), Olek sobie jedna bluzkę wybrał:tak:, Julowi koszulę sztruksową, kolor morski z Tygryskiem i słodziutki żółciutki polarek z Bobem Budowniczym:tak:. Sobie wzięłam czarną płócienną tunikę - na zabawę choinkowa będę miała i dla sąsiadki fartuch do pracy i wydałam 21,50:tak::cool::cool:.
Właśnie miałam telefon z niani i na 17:30 idę na rozmowę a to bliziutko koło mnie dosłownie 5 minut:tak:.Zobaczymy.
A i w tym ciuchlandzie szukają kobitek do 30 lat do segregacji ubrań jak dostawa przychodzi - w czwartek na rozmowę idę - chyba na czarno :dry:ale zawsze te 800zł wpadnie:-p;-):tak:.Ale o tym więcej jak wypali;-):tak:.

Olcia a ja coś słodkiego zapodam;-):tak:
737.jpg
page373_4.jpg

No to Kochana dobrze robicie:tak:
Ja tez chialam przyjecie no ale wyszlo jak wyszlo heheh duza rodzine mamy.Bodzio 6 rodzenstwa i kazy ma swoja rodzinke, ja 3 i tez kady ma rodzinke wiec nie dalo rady na male przyjecie:-D
A co do kasy to jak jest trzeba ja wydawac bo do grobu nie zabierzesz:-D
Co do tej kasy to zgadzam sie w 100%:tak::tak::tak:
dzień dobry

Ja tez jestem mamą siedzącą w domu ....
mozna do was się przyłączyć???
Witam nowa mamusie:-)
..Dowikla śmiesznie musi wygladać taki niezaradny wielkolud przy twoich obrotnych szczypiorkach:-D
Smiesznie to malo powiedziane:-D:-D:-DA jak mnie to wkurza:szok::szok::szok:
Stale tylko ciocia siku mi sie chce,ciocia z nosa mi leci,ciocia sciagnij mi rajstopy itd:no::no::no:

My bylismy z pol godzinki na podworku i nawet w sloneczku bylo fajnie:tak::tak::tak:Dzieciaki troszke pobiegaly i teraz dziewczynki juz spia:-):tak:
Chlopacy graja w spadajace malpki wiec mam czas na kompa:tak::tak::tak:
Wypilam juz sobie czekolade na goraco bo skonczylo mi sie capucinko:szok::tak::tak::tak:

ja narazie uciekam
mój dziec zjadł własnie 2 miski ogórkowej i zapadnien zaraz w popoludniowy sen a ja sie zabieram za pscyhologie hehehehe

miłego popoludnia

reklama
Do góry