reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć babeczki....ja nic nie czytałam bo serio nie mam głowy:no: Miałam dziś jeden z tych najgorszych. nie opowiem niestety historii na forum, co by jakiś idiota nie odebrał tego tak jak pewien koleś...w każdym razie ostatecznie zostałam poinformowana, że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich.:-( teraz będę się bać każdego podjeżdżającego auta....sorki że nie napiszę nic więcej i Wy na pewno byłybyście po mojej stronie, ale idiotów też nie brakuje. do tego taki stres w ciąży, że nie wiem już jak mam się uspokoić żeby tylko większej szkody sobie nie narobić...eh..życie:dry:

:szok::szok::szok:
Stres w Twojej sytuacji to wrog! Wspolczuje przezycia

reklama
Iwcik a ty córeczkę będziesz teraz miała?;-)
Z dążyłam połapać że ty tu za wróżkę robisz , czy to jest z twojej wróżby zebede miec córk bo ja jeszcze sama nie wiem i mam nadzieję ze donosze i nic sie tym razem nie stanie gdyż dwoje juz straciłam:-:)-:)-(
dziekuje:tak:

za czasem nauczysz sie nas nadrabiac:-D

o na kiedy masz termin? bo doliczyc sie nie moge:-p sierpien cy wrzesien?
Mam nadzieję , termin wypada mi na 27 sierpnia :-)
moj kochany syneczek :))

tak jestesmy rozne :tak:

siostra a firanki wystawiane na allegro
Ty sie tu chwal swoimi firanami bo sa cudne:tak:

:-D:-D:-Dtemat tirow to rzeka dla Maksa
Siostra a ja myślałamcały czas ze to mój syn :-):-):-)
A firanek naraie nie mam w tej chwili wysyawionych ale kilka uszytych i gotowych to jest:-):-):-)

Witam następną mamusię :-):-):-) ale was tu jest dużo:-):-):-)

Dzięki ale już w tej chwili jestem troche grubsza :-):-):-)

cześć babeczki....ja nic nie czytałam bo serio nie mam głowy:no: Miałam dziś jeden z tych najgorszych. nie opowiem niestety historii na forum, co by jakiś idiota nie odebrał tego tak jak pewien koleś...w każdym razie ostatecznie zostałam poinformowana, że wytoczy mi sprawę o odebranie praw rodzicielskich.:-( teraz będę się bać każdego podjeżdżającego auta....sorki że nie napiszę nic więcej i Wy na pewno byłybyście po mojej stronie, ale idiotów też nie brakuje. do tego taki stres w ciąży, że nie wiem już jak mam się uspokoić żeby tylko większej szkody sobie nie narobić...eh..życie:dry:
Oj Kochana tylko mozemy sie domyslac o co chodzi:no::no::no:Wspolczuje stresu i mam nadzieje ze bedzie ok
Tak tylko dodam ze moja "znajoma"tez ma sprawe o pozbawienie praw rodzicielskich w toku
biedaczka sie zestresowala ale fajnie ze mamusia wrocila wycalowala i przytulaski byly, strasznie przywiazana do Ciebie:-)

Laura po kolacji MOj dopiero wrocil glodny jak wilk bo przy aucie grzebal ehhhh autka to skarbonki:cool:akumulator wysiadl i trezba bylo kupic nowy do tego znajomy kupil nie taki co trzeba i moj musial klemy przerobic, masakra!
No coz zaraz film na tvn wiec zmykam
No ostatnio sa bardzo przywiazane do mnie:no::no::no:Nie wiem czy to taki wiek czy wina tego ze je rozpiescilam i stale z Nimi jestem w domku,ale mam nadzieje ze nastepnym razem bedzie lepiej:tak::tak::tak:
Bo jeszcze nigdy tak nie reagowala zadna-moze miala zly dzien poprostu

No to nakarm mezusia Kochana:tak::tak::tak:

Dowikla a powiedz tylko nabroiła coś ta Twoja znajoma czy raczej bezpodstawnie??? Ja mam nadzieję, że w ogóle do żadnej spary nie dojdzie. chyba, że koleś nie ochłonie i nie ma co robić. a ja nie chce się jescze abrdziej denerwować:no:
Witam nową mamusię:tak:

Iwcik a szylas cos dla siebie nowego?
Dowikla mezus nakarmiony :) A moze faktycznie dzis miala zly dzien:sorry2: Moja to zostanie tylko z moja siostra albo z moja mama tak tez nie chce zostawac:baffled:Zreszta nigdzie jej nie zostawiam.Jutro jak pojade do gina to moj bedzie sie nia opiekowal a tak jakby nie mogl to bym musiala Agnieszce dupe zawracac:sorry2:

W piatek umowilam sie na pasemka jade z Laura, dziewucha robi wlosy w domu. Na szczescie ma 2 dzieci wiec Laura bedzie miala sie z kim bawic:-)

Dowikla a powiedz tylko nabroiła coś ta Twoja znajoma czy raczej bezpodstawnie??? Ja mam nadzieję, że w ogóle do żadnej spary nie dojdzie. chyba, że koleś nie ochłonie i nie ma co robić. a ja nie chce się jescze abrdziej denerwować:no:
Witam nową mamusię:tak:
Ona akurat delikatnie nabroila ale nei chce pisac o tym na forum:no:
Iwcik a szylas cos dla siebie nowego?
Dowikla mezus nakarmiony :) A moze faktycznie dzis miala zly dzien:sorry2: Moja to zostanie tylko z moja siostra albo z moja mama tak tez nie chce zostawac:baffled:Zreszta nigdzie jej nie zostawiam.Jutro jak pojade do gina to moj bedzie sie nia opiekowal a tak jakby nie mogl to bym musiala Agnieszce dupe zawracac:sorry2:

W piatek umowilam sie na pasemka jade z Laura, dziewucha robi wlosy w domu. Na szczescie ma 2 dzieci wiec Laura bedzie miala sie z kim bawic:-)
No to super ze mezus najedzony:tak::tak::tak:Te nasze dziewczynki jzu widocznie beda takie mamusine:-);-)
Ja tez planuje umowic sie na pasemka juz od x czasu ale jakos nie moge sie umowic hehe:-D:-D:-D

Ona akurat delikatnie nabroila ale nei chce pisac o tym na forum:no:

Ja tez planuje umowic sie na pasemka juz od x czasu ale jakos nie moge sie umowic hehe:-D:-D:-D
no tylko tyle chciałam wiedzieć czy mają podstawy..napisałam PW do Anki z opowieścią bo też na forum pisać nie chcę....
do fryzjera....ja ostatnio byłam tylko dlatego, że uciekłam z chaty na 3 godzinki:tak: bo tak to mogłabym menża prosić i prosić:sorry2:

Kochna ja robilam wlosy na slub wiec dawno temu:-D Teraz jak bylam w Pl to nie mialam z kim Lali zostawic wiec musze tu zrobic a w maju zrobie sobie u swojej fryzjerki:tak:
Ja tez dawno nie robilam bo ajkos nie po drodze mi bylo do fryzjerki:baffled::-D

Niedlugo zmykam klasc moja ferajne i zamierzam sobie polezec przed tv:tak::tak::tak:

reklama
no tylko tyle chciałam wiedzieć czy mają podstawy..napisałam PW do Anki z opowieścią bo też na forum pisać nie chcę....
do fryzjera....ja ostatnio byłam tylko dlatego, że uciekłam z chaty na 3 godzinki:tak: bo tak to mogłabym menża prosić i prosić:sorry2:
To mi tez napisz a ja jak bede miala jeszcze dziisaj czas to napisze Tobie o tej "znajomej"
Jak nie dzisiaj to jutro ale sie przypomnij

Do góry