reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczyny przypomnijcie mi co sie daje do klopsików, żeby bardziej mięciutkie bylo? Kasze manną? Ile na kg mielonego?

reklama
Anabuba to masz luuuuuz:tak:Fajnie. Lubie jak mój długo Spi bo po tem mega wyspany jest przeuroczy i całuśny. A dzisiaj w nocy się budził i wołał w płączu mama:baffled::baffled::baffled:i od razu go wzięłam do siebie i potem też się budził i macał mnie czy jestem:dry::dry::dry:
Ale Pati fajnie, że jest po:tak:doczekała się ale termin ekstra!!!
Malina no idiota..ja ze strachu nie wiedziałam jak się nazywam a ten mi tu ....eh dobra.;-)
Kochane babeczki jesteście serio, co ja bym bez Was...:no::no::no::no:no żywcem nic;-)
MH super nocka:baffled::baffled::baffled:
Dorota to minął ci termin @..testuj...

no więc oj będzie się rodziło dzieci u nas:-)
Anabubka kochanie mała pójdzie do przedszkola ty wrócisz do pracy ale nie na długo bo bedziesz kochana w ciąży no i urodzi się synuś;-)a w między czasie wyremontujecie górę;-);-)
Mamitka ty tez prosiłas o wróżbę kochana rechabilitacja zuzi przyniesie niesamowite rezultaty zuzinka bedzi slicznie chodziła mówiła kupicie własne mieszkanko małe ale swoje i wtedy pocznie się zuzinkowa siostrzyczka potrwa to 3-4 lata ale za ten czas bedziecie na swoim z drugim beybusiem w ramionach:tak:

Dobrnełam jakoś do końca,ale naskrobane:szok:

Anabubka jeden pies to mieszaniec labladora z dalmatyńczykiem,a drugi mały kundelek,ten mały jak sie trzęsie na duzym mrozie to mi go szkoda i bierzemy ich wtedy.My słomy nie mamy ,mają stare kołdry w budzie.

Agunia ,pokazałaś majstrowi gdzie jesgo miejsce:-D

Medeuska 6000:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Myszunia ,dziewcyny juz ci opowiedziały co u Patrysi ,a ja cie tylko tulam i pocieszam ,to juz blisko ,coraz blizej,dasz radę kochana:tak:

MH ja też z rana sie naszuflowałam prawie godzinę odśnieżałam,bo przysypało nas zdrowo:tak:Wspólczucia za niedospane nocki:tak:

Luna ,a to ci Piciu przygode zapewnił:-D

Dorota ,super wiesci ,powodzenia:tak:

Malina kiedy te twoje dzieci do dziadków jadą ,bo moje dzieci sie konkretów domagaja i sie juz dovczekać nie mogą:tak:

Madziula jak się dziadek przez zaspy przebije (OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!)to jutro jadą:tak:
Kernuś a mi to u ciebie dziewczynka wychodzi i wiesz co przeprowadzka;-)

reklama
no więc oj będzie się rodziło dzieci u nas:-)
Anabubka kochanie mała pójdzie do przedszkola ty wrócisz do pracy ale nie na długo bo bedziesz kochana w ciąży no i urodzi się synuś;-)a w między czasie wyremontujecie górę;-);-)
zanimmala pojze do przedskzola to prawie rok:-)
a gore to naj[ierw trzeba wykoczyc zeby bylo co remetowac potem:-pale w sumie m pasuje taka wrozba

Anabubka jeden pies to mieszaniec labladora z dalmatyńczykiem,a drugi mały kundelek,ten mały jak sie trzęsie na duzym mrozie to mi go szkoda i bierzemy ich wtedy.My słomy nie mamy ,mają stare kołdry w budzie.

nasza mniejsza co wyglada jak hiena ciagle sie trzesie,nawet jak jest cieplo:-D

Lunka do mielonych manne na miękkość a ile hmmmm no ja to tak n oko daję nie wiem 3-4 łyżki:baffled:

tego nie lsyszalam:baffled:to plackow to na chrupkosc manna

stuknela 10 i slysze ze moe dziecie cos gada wiec spadam
milego dnia

Do góry