reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Joanna ,a co tak lakonicznie???
Jak dzieci na pólrocze w szkole wyszły??
a bo pewnie mąz zaraz bedzie kwekał ;-) ze z Wami plotkuije mam dzis wolne wczoraj czytalam wieczorem jak dzieciaki poszly spac Gabi przyszła do mnie o 4.30 i wolala mleko :tak: Zuzia na pólrocze bardzo dobrze a Wojtek jak to Wojtek ze scisłych czyli poslki matma przyroda 3 a reszte 4,5 z plastyki muzyki techniki z religi tylko 6

Malinka a moze mnie bys powrozyła co ?;-)

reklama
...
Kurcze sie sie teraz przestraszylam Przebieralam sie w lazience Oliwka byla za cicho ja jej szuka a tak wklada palca do kontaktu plus jeszcze spinacz ten co spina ciuchy mokre na sznurku ma wrece i tez je wklada Kurcze szybko podbieglam przestraszylam Oliwke i ta zaczela plakac przez ta moja panike Ale wiecie jak sie przestraszylam :-(
Tak to jest, jak dziecko jest za cicho to na bank coś broi! :sorry2: Dobrze, że nic się nie stało! :tak:
...
Kerna ja tam skarg na wróżby nie przyjmuję ale jak narazie wsio się spełniają:tak:nawet Meduska która po usg sukieneczkę kupiła dla Zuzi zgodnie z moimi przeowiedniami synka urodziła:tak:patrysia córeczkę tk jak jej wróżyłam.........
Ty się kochana zastanów, czy ty profesjonalną wróżką nie powinnaś zostać! :tak: Nieźle byś zarabiała! :tak:
Myszunia ,zaraz sie okaze ,co za wrózka z Malinki,tylko powiedz nam prawdę:-D
Ja tak jestem z doskoku
Postaram się nie kłamać! :-D:-D:-D:-D:-D
Cześć Joasiu, co u ciebie?

Mam wyrzuty sumienia - Piotruś jęczy i marudzi, a ja przy kompie siedzę, a przed chwilą jak wywalił pudło zabawek na podłogę to się na niego wydarłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kurczę, nie mam siły ani cierpliwości, żeby się nim zająć jak trzeba. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kurcze sie sie teraz przestraszylam Przebieralam sie w lazience Oliwka byla za cicho ja jej szuka a tak wklada palca do kontaktu plus jeszcze spinacz ten co spina ciuchy mokre na sznurku ma wrece i tez je wklada Kurcze szybko podbieglam przestraszylam Oliwke i ta zaczela plakac przez ta moja panike Ale wiecie jak sie przestraszylam :-(
Dorcia kup zaślepki do kontaktów, koniecznie, moja już tez próbowała w energetyka się bawić, ale na szczęsice zaslepki juz byly. KOmplet kosztuje z 5zł, a jest tego tam sporo.

Malinka powiedz jak robisz kopsiki, nie zebym nie umiala, no ba:), ale moze cos inszego lepszego wyjdzie???

Myszunia, no to usiadz z nim na chwilkę, zabaw samochodzikiem czy cuś i daj mu pobroic.

Tak to jest, jak dziecko jest za cicho to na bank coś broi! :sorry2: Dobrze, że nic się nie stało! :tak:

Ty się kochana zastanów, czy ty profesjonalną wróżką nie powinnaś zostać! :tak: Nieźle byś zarabiała! :tak:

Postaram się nie kłamać! :-D:-D:-D:-D:-D

Cześć Joasiu, co u ciebie?

Mam wyrzuty sumienia - Piotruś jęczy i marudzi, a ja przy kompie siedzę, a przed chwilą jak wywalił pudło zabawek na podłogę to się na niego wydarłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Kurczę, nie mam siły ani cierpliwości, żeby się nim zająć jak trzeba. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

MYSZUNIA umnie wszystko dobrze dzieci zdrowe mąz grzeczny ;-) w pracy tez dobrze mam w tym miesiacu wiecej godzin ale wiecej kasy dostane i od lutego mam dostac aneks do umowy przechodze na 3/4 etatu bedzie ok 800 zł pensji :tak:

...
Myszunia, no to usiadz z nim na chwilkę, zabaw samochodzikiem czy cuś i daj mu pobroic.
No właśnie broi i broi, a ja już widzę, ile sprzątania za chwilę będzie. :baffled::baffled::baffled:
MYSZUNIA umnie wszystko dobrze dzieci zdrowe mąz grzeczny ;-) w pracy tez dobrze mam w tym miesiacu wiecej godzin ale wiecej kasy dostane i od lutego mam dostac aneks do umowy przechodze na 3/4 etatu bedzie ok 800 zł pensji :tak:
Super!
Najważniejsze, że mąż grzeczny :-D:-D:-D:-D
No i zwiększenie pensji zawsze się przydaje, oj przydaje! :tak::tak::tak:
Tylko pewnie mało czasu masz na wszystko jak pracujesz! :confused:

Hej:-)!Ledwo co doczytałam:huh::huh::tak:.
Miałam dziś na zabiegi się zapisać :tak:ale uziemiona z chłopakami jestem:wściekła/y::-(.M stwierdził,że w taki śnieg i wiatr Olek do przedszkola nie pójdzie:no:.Tylko po zakupy wyskoczyłam, bo zachciało mi się pierogów z kaszą i serem i babeczki z Olkiem upieczemy:tak::cool:.
teraz czekam na faceta od okien, miał być o 6:30 a nie ma go do tej pory, siedzę i czekam bo muszę wyjść i bramę otworzyć a tak mi się nie chce wychodzić:no::no::no::no::no::no::no:wczoraj wpadł na moment zobaczyć co się dzieje z tymi oknami i dzisiaj maił naprawić to co spieprzył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wieje mi spod parapetów
To nie mogłaś mojemu dać znać:sorry2: on spec od okien,bo produkował i montował:tak:.Oj,niedobra Ty:-p;-):tak::-D:-D.
a M rozgrzany czeka...:cool2::cool2::cool2:
I tak nic nie było:no::no::-p.
Powiedzialam G ze teraz to juz wsio mnie kicha Ja kasy nie pozycze od mamy Ani grosza Ja juz tylko bede od niego wymagala i nie obchodzi mnie skad on wezmie.I jWygarnelam mu wszystko co trzea zaplacic i dla Oliwki co trzeba kupic

Powiedzialam mu ze ja go teraz bede obserwowala i mam kilka warunkow
Bede widziala czy pije czy nie pije Jak chodzi na terapie i jak szuka sobie pracy oraz jak my sie dogadujemy Wszystko to bede obserwowala a jak nie to POJDZIE MIESZKAC DO OJCA i srio tak zrobie
Ja patrze na Oliwke Teraz nich G stanie na glowie i utrzyma rodzine ja juz palcem nie kiwne NIe odezwe sie Tylko bede obserowac I jak cos to poleci do ojca A G wie ze ja jestem do tego zdolna

Juz dzis rano jak sie klocilismy to chcialam mu wyrzucic ciuchy przez balkon ale Oliwka tam spala:-p
Ostra babeczka z Ciebie;-):tak:,ja swojemu raz na firmę ciuchy zaniosłam i kazałam się wynosić:wściekła/y::wściekła/y: -to było w ciąży z Olkiem a ja jędza byłam- ale polewkę mieli z M na firmie:tak:.
Witam kobiety:happy2:
czy wyście poszalały tyle napisac przez jeden wieczór:szok::szok::szok:chłopów zamiast wykorzystywać to na bb siedzą:dry::-D:-D:-D
Kerna ja też poproszę o historię:tak:
Kerna a ja nadal nie wiem o co kamman:no::no:
Wielki prorok z naszej Malinki:tak: a jasnowidz to już nie:no:;-):-D:-D - żartuję.:-)
dziewczyny przypomnijcie mi co sie daje do klopsików, żeby bardziej mięciutkie bylo? Kasze manną? Ile na kg mielonego?
Ja daje rozmoczona kajzerkę :tak: Jedna kajzerka na 1/2 kg mięsa :tak:
Kasza manna skleja i twarde są :tak: a bułeczka rozmoczona w mleku miękkości nadaje:tak:.
Lunka,bojowa z Ciebie babeczka.Fajnie gratisową pizzę mieć;-):tak:.
Właśnie była u mnie babka z Mopru :szok:- przyniosła decyzję z obiadów Olka:szok::szok::baffled:.

a i coraz lepiej mi sie jezdzi kiedys scielam sie z mężemo o samochód bo mu za duzo pali bo cos tam bo jezdze po dziurach to za szybko to za wolno :szok: no to ja sdie zawzielam i zostawilam samochod i do pracypojechalam autobusem i byłam 1,5 godziny pózniej :-D i jak wrociłam przed 16 a on mial na 18 do pracy i tez pojechal autobusem ale zadzewonił z pracy i nie wiedzial jak mi to powiedziec wiec mnie przeprosiła i pyta sie czy przyjade po niego rano bo bedzie szybciej no inie bedzie marzl na przystankach a ja a tu cie mam jak tak to to duzo pali :-p a teraz juz nic nie gada :-D:-D kiedys ja tez mialm jechac autobusem a mąz nioe jedz samochodem bedziesz szybciej nie zmarznieszi

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg

reklama
Do góry