reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

a i coraz lepiej mi sie jezdzi kiedys scielam sie z mężemo o samochód bo mu za duzo pali bo cos tam bo jezdze po dziurach to za szybko to za wolno :szok: no to ja sdie zawzielam i zostawilam samochod i do pracypojechalam autobusem i byłam 1,5 godziny pózniej :-D i jak wrociłam przed 16 a on mial na 18 do pracy i tez pojechal autobusem ale zadzewonił z pracy i nie wiedzial jak mi to powiedziec wiec mnie przeprosiła i pyta sie czy przyjade po niego rano bo bedzie szybciej no inie bedzie marzl na przystankach a ja a tu cie mam jak tak to to duzo pali :-p a teraz juz nic nie gada :-D:-D kiedys ja tez mialm jechac autobusem a mąz nioe jedz samochodem bedziesz szybciej nie zmarznieszi
A widzisz, jak się nauczył. :-D Facetom to jednak trzeba wszystko zaprezentować, bo wyobraźnia im czasem szwankuje! :-D

Uciekam, bo zaraz "Na wspólnej" będzie, a później może bym poprasowała, czy coś... :sorry2:
Miłego dnia! :tak:

reklama
No właśnie broi i broi, a ja już widzę, ile sprzątania za chwilę będzie. :baffled::baffled::baffled:

Super!
Najważniejsze, że mąż grzeczny :-D:-D:-D:-D
No i zwiększenie pensji zawsze się przydaje, oj przydaje! :tak::tak::tak:
Tylko pewnie mało czasu masz na wszystko jak pracujesz! :confused:

tak wszystko organizuje zeby kazy mial obowiazki zrobilam dzieciom liste na caly tydzin co maja zrobic i nie ma przepros a we wresniu bedzie lzej bo Gabi zapisze do przedszkola

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg

chętnie sie skusze duzo zgubilam ostatnio kilogramom to mi nie zaszkodzi :-p

Joasiu super, gratuluję!
dziekuje:zawstydzona/y: samochód to dobra rzecz nie musze dzwigac i ziemniaczki od tesciow sobie przywioze i zakupy wieksze ;-):tak:

A kto obiecywał nie wydawac morza pieniedzy i nie kupować wszystkiego na zawołanie-no kto:-D
Zaraz tam morze pieniedzy;-):-)
I to nie bylo na zawolanie bo Klaudia byla wtedy w domu a ja na zakupkach:-pAle i tak juz sie ograniczylam ,wiec sa jakies postepy:tak::tak::tak::tak:
i znow musze sie zgodzic z Twoja opina:tak: cos ostatni za czesto:-D:-D
No tez zauwazylam ze ostatnio za czesto mi przytakujesz;-):-D:-D:-D
Ale pamietaj Kochana ze genialne umysly mysla podobnie:-);-)
Trzymajta mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Najpierw upiekłam Murzynka-ciasto upadło:wściekła/y:Potem chciałam go przełozyć powidłami swojskimi. Pokruszyło się:wściekła/y: A teraz byłam w skrzynce i przyszło upomnienie za prąd. Zapłaciłam rachunek co prawda z tygodniowym opóźnieniem ale to było ponad tydzień temu:baffled::szok:
Zuza śpi, mnie cos chyba jajniki bolą. W poniedziaek do gina poproszę o tabletki bo już mnie denerwuje czekanie na @@@ i m oze te bóle sie skończą i ochota na seks przyjdzie bo ostatnio masakra:baffled:

Ide poczytać teraz
No to wspolczuje Kochana:no:
Trochę ściszył zawory i juz tak nie dudni mu z gardła:-Djest szansa ,ze przestanie,on ma tak dziwnie ,ze najbardziej chrapie na początku ,jak zasypia,potem mu mija:tak:
J amojego też z łokcia częstuję ,ale to niewiele pomaga ,bo zaczyna zaraz od nowa ,a co lepsze potrafi sie obrazić ,ze go budzę ,bo przecież on
A-NIE ŚPI//
//B-NIE CHRAPIE
:)
U mnie jest identycznie hehe:tak::tak::tak:Albo mowi ze nie spi,albo ze nie chrapie:szok::-D:-D:-D
A ja to chyba mam jakies zwido-słychy:szok::szok::szok::-D
Mamita fajna byla koncowka jak ich tzn tych zmutowanych przerobiono na mielone:tak:
ANKA a fujj co Ty babulcu jeden ogladasz:szok::szok::szok:
Ja nie nawidze takich filmow i nigdy ich nie ogladam:no::no::no:
No nareszcie ktoś się pojawił :)

mała jeszcze śpi, plecy mnie bolą od kompa, ale walczyłam, żeby zainstalować gg.
Wyobrazcie sobie, P ściągnął ostatnio jakiś film, i jak tylko chce sue go odpalić, usuną, przeniesc, no cokolwiek to wieszał system. Musial przeinstalowac, zeby w ogóle komp ruszył. No i gg posżło w las, a teraz pokazywało, że zainstalowało, ale otworzyc ni cholery, ze blad systemu, no ale dałam ja rade, hihi. Dzielna dziewczynka:)))
No dzielna jestes,dzielna:tak::tak::tak:ja mojego starego gg juz chyba nie odzyskam a w jakich okolicznosciach mi wybylo to nei mam pojecia:no::no::no:
ide zrobić jakieś śniadanie i sie wykapa potem, bo do gina dziś na kontrole:sorry2:
Ciekawe kiedy bede mogła sie w koncu poprzytulać zM:-D
To daj znac jak wrocisz od gina:tak:
A Maksiu to slicznie Tobie dzisiaj pospal

A widzisz, jak się nauczył. :-D Facetom to jednak trzeba wszystko zaprezentować, bo wyobraźnia im czasem szwankuje! :-D

Uciekam, bo zaraz "Na wspólnej" będzie, a później może bym poprasowała, czy coś... :sorry2:
Miłego dnia! :tak:
Miłego dnia Myszunia i nie złosc sie na Piotrusia :-D to tylko dziecko prze ta zime to wszystko bo latem to na dworze wiecej sie z dzieckiem przebywa a w domu dzieci sie nudzą cos o tym wiem :tak:

Joanna ,załatwiłas męża podejściem ,normalnie psychologicznie go podeszłaś:-D,super
Fajnie ,ze w pracy ci sie układa:tak:

No niestety, jasnowidz z Malinki kiepski:-D:-p

Marta podrzuć kilka pierogów ,bo z serem i kaszą nie jadłam nigdy:no:

Joasiu,mróz wymroził to chłop zmądrzał;-):tak::tak:.
Napije się któraś ze mną kakao:confused::happy2:?
kawapiernikowa.jpg

ciasteczka.jpg
Ja poprosze:tak::tak::tak:

No to teraz sie witam:-)
Ale naskrobalyscie od wczoraj:szok::szok::szok:No dawno nei mialam tyle do czytania;-)
U nas nocka ok i nawet polezalam w wyrku prawie do 10:tak::tak::tak:Pozniej zjedlismy sniadanko i teraz mlodzi sie jakos tam bawia i mam nawet cisze:tak::tak::tak:Na dworze jest cieplej ale strasznie wieje:no::no::no:Chcialam wyjsc troszke z mlodymi ale umowilam sie z kolezanka ze do mnie przyjedzie ale nie wiem dokladnie o ktorej:no:Jak mi sie bedzie chcialo to zejde z Nimi chociaz troszke na podworko:tak::tak::tak:

MALINUS
Ja tez czekam na wrozbe:tak::tak::tak:

Madziula jak bym pozwolila sobie dogadywac to weszli by mi na glowe :tak: zreszta facet to facet a jeszcze mój nie to ze jest skąpy tykloprzesadnie oszczedny i nie lubi miec długow tylko czasami sie nie da Był na zwolnieniu lekarskim długo i mnie jbyło kasy dlatego ja mimo ze sie zapierałam ze nia bede pracowac na 1/2 etatu to poszlam do pracy tera od lutego bedzie 3/4 pomalu jakos wyjdziemy z dołka nie z takich opresji wychodzilismy :tak: rozwod tez kiedys mial byc ale poukladalismy i teraz jest lepiej mamy wiecej szacunku do siebie :tak:

reklama
Dowikla ,ty genialny umyśle:-Do skromności ,nasza cnoto:-D

Marta kawka 1 klasa:tak:
a ja sobie z malinka pisze na gg i tak tu zagladam,dobrze z,e wczesmniej posprzątałam i zurek mam z wczoraj ,bo inaczej:szok:

Do góry