reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

ale fajniutki ten klub malucha i Oliwke na zdjęciu widziałam,od razu ją poznałam:tak::tak::tak::tak:

dorota długo ona tam chodziła,ile miała jak ją tam zaprowadzałaś???

Doberek ;-)
Dziewczyny...Ja śpie na stojąco...
Taką miałam nockę jak nigdy...
Ania zasnęła o 20-było wszystko w porządku...
O 24 obudziła się z rykiem...No i na łóżku było pełno wymiotów :-( 3 razy...
Potem wzięliśmy ją do siebie do pokoju,obejrzała bajkę....Zasnęła dopiero po 4 rano,a wymiotowała jeszcze ze 4-5 razy...Skończyła dopiero wtedy jak już nie miała czym :-(
Niewiele piła...
Chciałam o 3 z nią do szpitala jechać-zadzwoniłam,i babka kazała mi zaczekać do dzisiaj...
Mąż weźmie opiekę na Anulkę,tak żebyśmy w razie czego oboje byli w domu,i czekamy...
Na razie Ania czuje się nieźle,choć jest blada ciut...
Ehh trzymajcie kciuki żeby dzisiaj nie było tak samo :-(

no to mąż mega nieodpowiedzialny,ja bym wezwała pogotowie albo taxi i do lekarza bo mała mogła sie odwodnić po tylu wymiotach :tak::tak::tak::tak:

Dowikla
To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Twoje urodziny.
Zawsze zdrowa z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.​

równiez sie dołączam :-):-):-):-)

Mam pytanko
Czy wszystkie dziewczyny ktore glosowaly na moda potwierdzily swoje glosowanie wpisujac to???
Bo z oddanych glosow wynika ze jest ich 24 a z wpisow ze tylko 19:confused2:Wiec chyba cos jest nie tak:confused2:

ja sie wpisałam :tak::tak::tak::tak:

słuchajcie jak ja byłam do kwietnia na macierzyńskim a potem miałam ponad m-c zaległgo urlopu i terza tzn od maja jestem na wychowawczym i dostałam pit z zakładu pracy a z zusu też jeszcze muszę dostać tak??bo macierzyński wypłacał mi zus???bo chciałabym się już rozliczyć a tu dupa:eek:
Pietruszka sobie może Antka odliczyć ale on to zwrotu może mieć na 2500 tylko tyle rachyunków nie ma tylko Antka a to coś onad tysiąć:sorry:
a ja mogę sobie Julinę i Adama odliczyć ale z tego co mam na picie z pracy to tylko 180 zł:sorry::sorry::sorry:a może mój ex ma większy podatek to sobie odliczy dzieciaki albo jedno z nich:sorry:
no i nie wiem teraz czy mam czekać na ten pit z zusu czy nic nie dostanę???

nie jestem pewna ale chyba pit z zusu powinien przyjść,mi sie wydaje że mi zus przysyłął pity z macierzyńskiego :tak::tak::tak::tak::tak:

ale nie dam sobie głowy uciąć :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kochana masz dwa rozwiązania albo zamówić wizytę domową albo wezwać pogotowie..nie czekaj jak mała zwraca i gorączkuje:no: albo zamawiaj taxi i jedź do lekarza..
a co do męża no mało to odpowiedzialne z jego strony:no:no ale faceci czasami tak mają:sorry:dlatego ja wbrew wszelkim zapewnieniom mojego kochanego nie zapisałam nas do przychodni do której on należy w centrum tylko do najbliższej koło domu bo wiem czym by się to skończyło w razie choroby dziecka któregoś:sorry:

ja też z oliwka jkesteśmy zapisani do innej przychodni niż M :tak::tak::tak::tak::tak: M jest w przychodni gdzie kiedyś mieszakł i nie chce stamtąd się przepisac to nie,ja jestem z Oliwką zapisana blisko domu,ulice dalej więc jak cos się dziej to w min jestem u lekarza :tak::tak::tak::tak::tak:

Pewna młoda kobieta spotyka w barze fantastycznego faceta. Zaczepia go, rozmawiają cały wieczór, na koniec opuszczają razem bar. Wieczorny spacer kończy się pod drzwiami mieszkania faceta. Facet zaprasza kobietę do środka... W mieszkaniu znajduje się mnóstwo pluszowych misiów, cale półki, posegregowane według wielkości. Małe na najniższych półkach, średnie na środkowych półkach i te duże, na samej górze... Kobieta jest zdziwiona, że trafiła na zbieracza pluszowych misiów, ale nic nie mówi, jest zaskoczona, ale z drugiej strony cieszy się ze trafiła na takiego uczuciowego i wrażliwego faceta. Odwraca się do niego... całuje go... Zdejmuje suknie... Stało się to, o czym cały wieczór marzyła... Po fantastycznej nocy pełnej namiętności, leży obok swojego wyśnionego faceta i pyta:
- I jak było?
- Możesz sobie wybrać nagrodę z najniższej półki...

Nie mogłam się powstrzymać :-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

]

No to pytam po raz drugi dzisiaj
CZY WSZYSTKIE SIE PODPISALYSCIE PO ODDANIU GLOSU NA MODA?BO GLOSOW JEST WIECEJ NIZ PODPISOW
[/B]
tak tak tak tak tak tak :-D:-D:-D:-D:-D

Własnie sobie policzylam pita:eek:
gdybym nie odliczała sobie maksa to jeszce bym musiała dopłacic:eek:

jak to byś musiała dopłacuć???dlaczego?:sorry:

A w ogóle babeczki!!!!!! Kupiłam sobie wczoraj torebke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

pochwal się ,dawaj fotkę :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Dostałam wezwanie z banku -uwaga,że mam urgulować należność w kwocie 1.89(słownie :złotówka z groszami),bo obrotów brak ,ostatnio wybrałam w bankomacie do cna:tak:i muszę to uregulować ,kazali mai sprawe potraktować pilnie:-Di poważnie:-D

madziula no suma powala,jak Ty nazbierasz tyle kasiory???? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A ja wzielam pomylam podlogi, zrobilam kisiel.Czekam az ostygnie co by jezyka nie poparzyc:tak:

Myje podlogi a Lali mi gada: sprzataj mama, sprzataj!nabalaganilas to sprzataj:szok:
Mowie ide zrobie dla nas kisiel a Lali:Kisiel dla mamy, Laury i dla taty.Tata w pracy, wroci i zje:-D:-D
Jakby mogla o tatusiu zapomniec:-D:-D

/Na dworze pada snieg non stop -4 a wcale go nie widac:szok:

no to Ci się Laura zrobiła wygadana :-D:-D:-D:-D:-D

Mi ostatnio też Oliwka tekstami sypie :tak::tak::tak::tak:

lezymy dzis w trójke rano w łóżku,Oliwka wariowała i sopadła na ziemię bo leżała z brzegu i pozrzucała coś z ławy i wiedział z e zaraz krzyknę i mówi:
przepraszam mamusiu.nie chciałam,n zdarzyło się :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i jak tu się na nią złościć????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

anabuba ze słoiczka
od 2010 wyszly dodatkow 2 tyg macierzynskiego, do dostania po napisaniu podania:tak::tak::tak:
pierwsze słyszę :tak::tak::tak::tak:

Obrażająca Malinkę dostałą ode mnie ostrzeżenie:wściekła/y::wściekła/y::angry: i zgłoszona do administracji:tak:. Dzięki za szybką reakcję dziewczyny.

no i super,należało jje się :tak::tak:

zbanowana!! Napisała dwa posty i dwa genialne:sorry::sorry: także już jej nie ma:tak:
hurra :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

ANKA
Moi tez tak lubia kisiel:tak::tak::tak:Zreszta ja tez:-);-)

Oliwka też uwielbia kisiel,za to cos jej strzeliło i budyniu nie ruszy pluje nim :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Zapomniałam Wam napisać,jak mnie dziś zaskoczyło moje starsze dziecko.
Wstała i pyta czy robię śniadanie.
To odpowiadam ,że coś by się przydało wrzucić na ruszta :sorry:.
Mamo to ja Ci zrobię a Ty zrób mi ,bo od Ciebie lepiej smakuje.
Ja w śmiech,bo na śniadanie zwykle zjadam pół serka wiejskiego tego 500 g. a nieraz i cały.
A ona to jeszcze lepiej pójdziemy na kompromis.
Ty mi zrobisz kanapki a ja Ci serek otworzę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D no co sprytna jest :-D:-D:-D:-D:-D

MH to czekamy na Ciebie.

Dowikla no tak mnie podeszła,że zrobiłam jej te kanapki.:-D:-D:-D:-D:-D
Serek otworzyłam sama,bo jej się nie chciał otworzyc.:sorry::eek::-D:-D:-D

nie chciał jej sie otworzyć dobre :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A tak to jest zdrowa i wszystko ma prawidłowe:tak::tak::-):happy:
Waga 15 kg wzrost 98 cm
kurcze to oliwka tyle samo wazy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D tylko z
2 cm niższa:tak::tak::tak::tak:

Kochana na mnie to nie działa mogę jeść wszystko z mc'donalda i mi grama nie przybędzie :sorry:

13 lat tylko 7 kg :szok: dawaj zdjęcie Kochana :tak:
I dobrze napisałaś :tak:

Hehe to mała ma teksty ostatnio :-D ja Ci mogę dać trochę śniegu, za darmo tylko transport trzeba załatwić :-)

Pochwal się tortem :-) mojego rano rzadko widzę ale że on budzika nie słyszy tylko ja więc ja go budze :sorry: a tak to o 17 w domu jest. No jak ma służbę to dwa dni mniej więcej go nie ma :sorry: To fajne śniadanie miałaś hehe :-D muszę zapamiętać taką zamianę ;-)

Hehe nie ma to jak dziadek na kompie :sorry::-D

Witam wieczornie. Ja wpadłam napisać tylko dobranoc bo to ciśnienie dzisiaj to mnie dobije :no: Kuba i M już śpią :tak: jakże mogło być inaczej :sorry: Nie wiem czy przez weekend zajrzę bo mój tata ma pracę na studia do napisania a w niedziele siostra będzie a M po służbie :confused2: dobrze że jutro nie mam za dużo do sprzątania :tak: a gwałciciel nadal grasuje, dzisiaj już dwa razy w krośnie i jakiejś wsi niedaleko zielonej góry a to tylko 50km od nas :no: i prawdopodobnie jest ich dwóch albo trzech :szok: no szok, wiedzą jakim samochodem jeżdżą a nie mogą ich załapać :no: dobrze że mam znajomego w policji to poinformuje jak będzie w żarach :tak: no to ja zmykam dobranoc spokojnej nocki życzę :tak:
No z tym gwałcicielem to nie za wesoło macie :no:
Tort jak wyjdzie to go pokażę.
A fotki to takie sobie.
Tu Klauduśka ma miesiąc.
To dzień przeprowadzki do naszego wynajętego mieszkanka :tak:
Ależ byliśmy szczęśliwi.:rofl2::rofl2::rofl2:

Tu z roczną Klaudią :-D:-D

A na tej fotce widać,jaka jestem wypasiona :-D:-D:-D:-D

As robią badania mamy super panią doktor
U nas nie robią badan na bilansie.
Pierwsze słyszę :szok::szok::eek::eek:

Dowikla 100 lat!!!

kwiaty_bukiety_wiosna_02d.jpg

Witam wieczorowo

Ja juz w piżamce ale miałam ciężki dzien , rano masaże limfatyczne zaczynaja mnie dobijać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: później zakupy no bo coś trzeba było kuic mężowi na walentynki:tak:żeby mi nie powiedział ze już go nie kocham:-D:-D:-D

Po powrocie do domu wzięłam sie za generalne porzadki to co nie potrzebne na strych trzeba troche miejsca zrobic bo póżniej to obawiam sie ze nie bede miała siły na takie sprzatanie...............

Pózniej po dzieci trzeba było jechać no i zaliczyłam kawe u kolezanki , zrobiłam fotki jej firanek jakie ma uszyte bo akurat miała powieszone wiec nie bede zdzierac jej i zabierac do mnie zeby fotki zrobic moze tez sie wam spodobają:sorry::sorry::sorry::sorry: tylko musze zgrac i zaraz wlepie je tutaj

Ja juz w piżamce a Maksiu swiruje jeszcze korzysta no bo u nas FERIE sie zaczęły :-):-):-) o matko co ja teraz bede z nim miała bo on wcale nie chce feri tylko do przedszkola chce iść:szok::szok::szok::szok:

Ide was troche poczytać:-):-):-)

Doberek ;-)
Dziewczyny...Ja śpie na stojąco...
Taką miałam nockę jak nigdy...
Ania zasnęła o 20-było wszystko w porządku...
O 24 obudziła się z rykiem...No i na łóżku było pełno wymiotów :-( 3 razy...
Potem wzięliśmy ją do siebie do pokoju,obejrzała bajkę....Zasnęła dopiero po 4 rano,a wymiotowała jeszcze ze 4-5 razy...Skończyła dopiero wtedy jak już nie miała czym :-(
Niewiele piła...
Chciałam o 3 z nią do szpitala jechać-zadzwoniłam,i babka kazała mi zaczekać do dzisiaj...
Mąż weźmie opiekę na Anulkę,tak żebyśmy w razie czego oboje byli w domu,i czekamy...
Na razie Ania czuje się nieźle,choć jest blada ciut...
Ehh trzymajcie kciuki żeby dzisiaj nie było tak samo :-(
Zdrówka dla Ani

Dowikla​

To nie Grecja ,to nie Chiny,
to są Twoje urodziny.
Zawsze zdrowa z lekarstw kpij
i beztrosko sobie spij.
Chleb na stole, mleko w dzbanku,
dobry humor, konto w banku,
niepsujący się samochód
i rosnący stale dochód.

Dołączam sie do życzen
Witam z ranca:-)
Mlode laza mi po stole wiec na bank za dlugo nie posiedze hehe
Na poczatku dziekuje bardzo za zyczenia:tak::tak::tak:
U mnie znowu pelno sniegu i jestem ciekawa jak dojde do szkoly jak dziewczynki beda chcialy isc ze mna:szok:

Mam pytanko
Czy wszystkie dziewczyny ktore glosowaly na moda potwierdzily swoje glosowanie wpisujac to???
Bo z oddanych glosow wynika ze jest ich 24 a z wpisow ze tylko 19:confused2:Wiec chyba cos jest nie tak:confused2:
Ja napisałam ze oddałam głos a mozna oddac tylko raz

reklama
Do góry