reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Juz sie tak nie przchwalajcie co:-p:-p:-pBo co ja mam powiedziec?;-):-D:-D:-D:-D
no tak, Ty to rekordzistka jesteś:tak::tak::tak: chylę czoła;-)

A ona to jeszcze lepiej pójdziemy na kompromis.
Ty mi zrobisz kanapki a ja Ci serek otworzę.:-D:-D:-D:-D:-D:-D
bardzo pracochłonne śniadanko:-D:-D:-D

a gwałciciel nadal grasuje, dzisiaj już dwa razy w krośnie i jakiejś wsi niedaleko zielonej góry a to tylko 50km od nas :no: i prawdopodobnie jest ich dwóch albo trzech :szok: no szok, wiedzą jakim samochodem jeżdżą a nie mogą ich załapać :no: dobrze że mam znajomego w policji to poinformuje jak będzie w żarach :tak:
ejjj masakra dla mnie:no: a jak napisałaś że w Krosnie to mi ciśnienie skoczyło lekko:szok::szok::szok: tylko, że to nie to Krosno:confused2: jakąś podobno we własnym domu przy dzieciach:wściekła/y: teges.....

Torcik wyszedł tak:

Mam już sumienie czyste i mogę iść spać.
Dobrej nocki.
A może dzień dobry?:rofl2::rofl2::rofl2:
o wariatka:szok::szok::szok::szok::szok:
a to Beyonce może;-);-) czy sprzed lustra???

Witam sie i znikam:-):-)

reklama
Witam:-):-):-)
Przyznam się szczerze że nic nie poczytałam i nie poczytam bo dzwoniła teściowa i zaraz do niej jedziemy, wracamy dopiero w niedziele tak więc miłego weekendu, jak mi się uda to zajrzę od teściowej ale nie obiecuję:tak::tak::tak:

Dziisj Maks obudzil sie o 6...ale jak sie najadł to o 7 go uspałam spowrotem ze sobą w łózku i sama tez sie przespalam jeszcze do 8.30 bo bym padła:eek: za krótko dla mnie do 6 spanie:confused2::confused2:

I wogóle diewczyny mmialiscie racje ne wiem gdzie ja wczoraj głowe miałam- marchewkowa z ryżem to była:eek::eek::eek:

AGNES musiałabym dopłacic bo moja firma tak dprowada podatek od zzarboow:-D troche za mało:-D
a ja sie smialam rok temu koleanki:eek: ze musiala doplacic 30 zl so skarbówki:-D:-D

A to fotki mam nadzieje ze takie tez wam sie spodobają, niestety fotki robiłam telefonem wiec moze nie sa idealnej jakosci:sorry::sorry::sorry:
rewelacja:tak:

widzialam jakie śliczne mamie zrobiłas jak byłam:tak:

Torcik wyszedł tak:

Dobrej nocki.
swietny:-)

ANACONDA mmilego weekendu u tesciowej :-)
AS ty to masz zdolnosci kulinarne.Torci superowy :-)
AGNES Oliwka byla tylko 1 miesiac w tym klubie ale byla bardzo zadowolona.Ona miala tam wtedy 10 miesiecy :-).Na tym zdjeciu taka malutka widac byla hihi.Jejku jak te dzieci rosna..

G jakos dzis bez humoru i juz mi psuje humorek a mam dzis fajny.
Pijemy teraz kawe razem.

Dzis zrobimy jeszcze inny patent ze spaniem Oliwki.Polozymy ja na lozku norlamnym w jej pokoju.Oblozymy ja wszystkim co sie da,na szczescie lozko jest niziutkie.Moze u niej to kwestia spania na normalnym lozku?.Zobaczymy bo przyznam ze ja wole spac z M a nie kazdy gdzies indziej :-(.

WIKI ja nadal w lozku siedze i pizamie.Jeszcze nic nie zrobilam,tylko ubralam niunie i dalam jej sniadanie hihihi.

Dziisj Maks obudzil sie o 6...ale jak sie najadł to o 7 go uspałam spowrotem ze sobą w łózku i sama tez sie przespalam jeszcze do 8.30 bo bym padła:eek: za krótko dla mnie do 6 spanie:confused2::confused2:

I wogóle diewczyny mmialiscie racje ne wiem gdzie ja wczoraj głowe miałam- marchewkowa z ryżem to była:eek::eek::eek:

AGNES musiałabym dopłacic bo moja firma tak dprowada podatek od zzarboow:-D troche za mało:-D
a ja sie smialam rok temu koleanki:eek: ze musiala doplacic 30 zl so skarbówki:-D:-D

rewelacja:tak:

widzialam jakie śliczne mamie zrobiłas jak byłam:tak:

swietny:-)
Widzę,że Maks zaczyna pokazywać kto tu rządzi :-D:-D:-D:-D
Zupką mnie położyłaś :-D:-Dno co za różnica czy pomidory czy marchewka:sorry::laugh2::laugh2::-D:-D

Przyznam się szczerze że nic nie poczytałam i nie poczytam bo dzwoniła teściowa i zaraz do niej jedziemy, wracamy dopiero w niedziele tak więc miłego weekendu, jak mi się uda to zajrzę od teściowej ale nie obiecuję:tak::tak::tak:
miłego odpoczynku

no tak, Ty to rekordzistka jesteś:tak::tak::tak: chylę czoła;-)

bardzo pracochłonne śniadanko:-D:-D:-D

o wariatka:szok::szok::szok::szok::szok:
a to Beyonce może;-);-) czy sprzed lustra???

Witam sie i znikam:-):-)
Tak śniadanko wybitnie pracochłonne :-D:-D:-D:-D
a co się przy tym nagadała :-p:-p:-D:-D:-D
Ja wariatka?
A to czemu?:-p:-D:-D:-D
Niech chłop ma i się cieszy ,na taką laskę to mu pozwolę :-D:-D:-D:-D

Dzięki za pochwałę tortu.

Hej i ja sie witam z rana

rano mężus zrobił pobudke nawet sie zdziwiłam ze tak wcześnie przyjechał bo zazwyczaj to tak ok10 a dzis był po 8 :tak::tak::tak:
Załapałam sie na sniadanko wkońcu wspólne z M i synem , uwielbiam tak w rodzinnym gronie jeść sniadanka odrazu lepiej smakują....... niz sama ze sobą:confused2:

M poszedł spać niestety trzeba odespac nocke , Maksiu sie bawi autami a ja bede pewnie zmykac na zakupy ....ale mi sie nie chce :eek::eek::eek:

Za oknem zimno i pochmurno wiec chyba nikomu by sienie chciało wychodzic, nadodatek boli mnie głowa i zaczęlam kaszlec ale narazie nie czuje bólu wiec chyba jest dobrze:eek::eek::eek:

Iwcik śliczne :tak::tak::cool: aż do monitora się przykleiłam i oderwać nie mogę;-):-D.

Mam nadzieje ze monitor nie ucierpiał:-):-):-)

Dziekuje:-p:-p:-p

Kochana czym Ty się przejmujesz?
Wiesz jak miło dostać życzenia nie spodziewając się ich wcale :-D:-D:-D:-D
Poczułam się wyróżniona :tak:;-):-):-):-)

Rybka po grecku ,gyros zrobiony,ogólnie chałupka ogarnięta,schabik też już do zapieczenia przygotowany.
Na jutro zostało 2 sałatki zrobić ,półmisek serów naszykować i można świętować.:tak:
Mąż właśnie wrócił z pracy i dostał kolacje...spaghetti :-D:-D:-D:-D
i jak on ma nie tyć :szok::szok::-D:-D
ps.
Teściowa się dołożyła ,bo ona miała imieniny 9 lutego i zrobi obiad dla gości :szok::szok::-D:-D:-D.Dla mnie fajnie roboty mniej.:tak:;-):-):-)

A ja idę stroić torta .:tak::tak:

Same smakołyki ,full wypas:cool::cool::cool:, widze ze imprezka bedzie udana:rofl2::rofl2::rofl2:

Torcik wyszedł tak:

Dobrej nocki.

Superrrrr torcik , nawet nie pokazuje go mojemu chłopu bo by tez chciał:-D:-D:-D

Hej nie poczytam was .Pisze tylko ze zyjemy.Nocka do 24 byla okropna ale dostala czopek i jakos pospala :-).
Teraz marudzi wiec lece do niej .G jest dzis w domu ale idzie zaraz do klubu im tam remontowac.Musze go jeszcze na zakupy spozywki wyprawic.Tzn wszyscy chcemy isc tylko nie wiem kiedy.A pozniej jakby Oliwka sie dobrze czula to wszyscy idziemy do klubu :-)

Kurcze ty laska to chyba dawno spokojnej nocy nie miałas , mam nadzieje ze w dzień chociaż troche opoczywasz:tak::tak::tak:

śliczne podobają misie takie

Ale zajefajny torcik

super widzze ze w wasze gusty te trafiam:happy::happy::happy:

Wzajemnie zycze miłego weekendu:tak::tak::tak:

ANACONDA mmilego weekendu u tesciowej :-)
AS ty to masz zdolnosci kulinarne.Torci superowy :-)
AGNES Oliwka byla tylko 1 miesiac w tym klubie ale byla bardzo zadowolona.Ona miala tam wtedy 10 miesiecy :-).Na tym zdjeciu taka malutka widac byla hihi.Jejku jak te dzieci rosna..

G jakos dzis bez humoru i juz mi psuje humorek a mam dzis fajny.
Pijemy teraz kawe razem.

Dzis zrobimy jeszcze inny patent ze spaniem Oliwki.Polozymy ja na lozku norlamnym w jej pokoju.Oblozymy ja wszystkim co sie da,na szczescie lozko jest niziutkie.Moze u niej to kwestia spania na normalnym lozku?.Zobaczymy bo przyznam ze ja wole spac z M a nie kazdy gdzies indziej :-(.

WIKI ja nadal w lozku siedze i pizamie.Jeszcze nic nie zrobilam,tylko ubralam niunie i dalam jej sniadanie hihihi.

Dodaj mężowi do tej kawy jakis rozweselacz niech połknie jakiego śmieszka , skoro ty masz super humor to czemu ma ci go zepsuć :-):-):-)

torcik wyszedł tak:

kochana czym ty się przejmujesz?
Wiesz jak miło dostać życzenia nie spodziewając się ich wcale :-d:-d:-d:-d
poczułam się wyróżniona :tak:;-):-):-):-)

rybka po grecku ,gyros zrobiony,ogólnie chałupka ogarnięta,schabik też już do zapieczenia przygotowany.
Na jutro zostało 2 sałatki zrobić ,półmisek serów naszykować i można świętować.:tak:
Mąż właśnie wrócił z pracy i dostał kolacje...spaghetti :-d:-d:-d:-d
i jak on ma nie tyć :szok::szok::-d:-d
ps.
Teściowa się dołożyła ,bo ona miała imieniny 9 lutego i zrobi obiad dla gości :szok::szok::-d:-d:-d.dla mnie fajnie roboty mniej.:tak:;-):-):-)

a ja idę stroić torta .:tak::tak:

:-d:-d:-d:-d

hej kochane:happy:
wpadłam przeczytać co mi ta niejaka angelika czy jak jej tam napisała:-D:-D:-Dno uśmiałam się przednio no po jej słownictwie to można sądzić jaka ona dobra duszyczka i swoim życiem daje dobry przykład:-D:-D:-D:-D
dziękuje kochane za obronę mnie no mła mła:-******
a żeby tej słuchaczce radia maryja było lżej na duszy (bo pewnie w ukryciu podczytuje:-p) to powiem jej że żyję w grzechu i grzeszę ile wlezie i dobrze mi z tym niesamowicie:-pa co by nie być gołosłowną to mykam pod prysznic bo chłop mnie będzie gwałcił;-):-D:-D:-D
a to wszystko w myśl zasady że grzeczne dziewczynki idą do nieba a te niegrzeczne mają niebo na ziemi:-p:-D:-D
a teraz mykam dobrej nocy kochane i miłego weekendu :happy:
buziaczki :-*
I tak trzymaj Kochana:tak::tak::tak::tak::-);-)
A to fotki mam nadzieje ze takie tez wam sie spodobają, niestety fotki robiłam telefonem wiec moze nie sa idealnej jakosci:sorry::sorry::sorry:
Super,bardzo mi sie podobaja:tak::tak::tak:
a tammm... :sorry: przekaż :tak: Myslałam , że twe się wyswietlaja na nk.:confused2:

Ale klapa.:zawstydzona/y: Teraz żem doczytała, że to dowikli.:zawstydzona/y::-p:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D
Torcik wyszedł tak:

Dobrej nocki.
Ale zajefajny torcik:tak::tak::tak::tak:SUPER

No to witam sie z rana:-)
Wczoraj chyba nawet usnelam szybciej niz moje dzieci:szok:Wszyscy razem kladlismy sie do lozek i nawet nie wiem kiedy usnelam,ale i tak jestem niewyspana:szok:
Jestesmy jzu po sniadanku i za chwile wyjde z Nimi na troszke bo cos maja zle humorki:cool:Mam tylko nadzieje ze dziewczynki nie beda mi wyly na dworze:no::no::no:

reklama
Torcik wyszedł tak:

Dobrej nocki.
As ,ale świetny tort ,no pierwsza klasa,spróbuje i ja kiedyś swoich ił dla m w tej formie:tak:

Ja dziś od rana w wir porządków wpadłam, zagoniłam tez dzieciaki do wypucowania pokoju swojego,lubię jak mam taki super błysk w mieszkaniu,tylko,ze zapewnie do jutra zmatowieje:-D
zostało tylko poprasować ,ale to jak wróce ,bo idziemy z dzieciakami na sanki teraz do banku i do mamy na herbatke ,zupkę mam od wczoraj wiec luzik :cool:,a dzieciom na podwieczorek tylko frytek usmaże:tak:
M sie wczoraj podjał,ze jak śnieg siebezie lepił robia balwana giganta,jakby co pstryknę fotkę:tak:
DO POTEM:-D

Do góry