reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oliwka już wstała,spała tylko 1h,zdązyłam obiadek zrobić na szczęscie,tylko ją ubiore i zabieramy się do jedzenia :tak::tak::tak::tak::tak:

lodówka tez juz umyta błyszczy jak psu jajca :-D:-D:-D:-D:-D

ale mi się śmiać cce.Oliwka siedzi koło mnie teraz na kompie i jak czytałam to jak czytałąm akurat posta anacondy jak zobaczyła azdjęcie Majeczki to zacz eła wołać; Mamo zdjęcie Oliwki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ona jest święcie przekonana że to ona i nie da sobie przetłumaczyć :-D:-D:-D:-D:-D
a tak w ogóle to troche sa do siebie podobne :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a dziś też mi tekstem walnęła,bardzo często tak mówi.
Pytała o tatę więc ja mówię tata pracuje wróci wieczrkiem.
a Oliwka na to: mamo nie to mama pracuje a tata jest w pracy !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i co wy na to????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja to ewidentnie rozumiem że ja ciężko pracuję a tata się obija on tylko zalicza dzień w pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nigdy nie mói inaczej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra uciekamy na obiadek :-)

reklama
ale mi się śmiać cce.Oliwka siedzi koło mnie teraz na kompie i jak czytałam to jak czytałąm akurat posta anacondy jak zobaczyła azdjęcie Majeczki to zacz eła wołać; Mamo zdjęcie Oliwki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ona jest święcie przekonana że to ona i nie da sobie przetłumaczyć :-D:-D:-D:-D:-D

No to mamy bliźniaczki na bb:-D:-D:-D:-D

Witam
My nadal u teściowej ale Maja zasnęła to ja do kompa na chwilkę zasiadłam. Nie wiem jak my dzisiaj do domu wrócimy bo od wczoraj strasznie sypie i wszystko zasypane:szok::szok:
Dorota co robi Maja jak się w nocy budzi? A woła mnie i resztę nocy przesypiam z nią:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As bardzo rodzinne te wasze zdjęcia z urodzin:tak::tak:
Iwcik nie wiem skąd pochodzi słowo "girlandy" ale ja z centrum Polski i nigdy na śląsku nie byłam, a od 5 lat w lubelskim mieszkam:tak::tak:
Medea sytuacja nieciekawa ale ty rób swoje i sama Patryka ucz obowiązków skoro tatuś nie potrafi, no i oby w barze dzisiaj nie siedział tylko grzecznie do domu wrócił:tak::tak:
A my przed południem też byliśmy na dworku i zrobiliśmy Mai na podwórku iglo, ale miała radochę:tak::tak::tak:
Tak my zawsze rodzinnie spędzamy czas to i fotki rodzinne :-D:-D:-D
Dziś jak oglądali nasze fotki to stwierdzili,że my wiecznie zakochani i rozmarzeni jesteśmy :szok::szok::szok::szok::szok:.
Albo patrzymy na siebie i się śmiejemy,albo w przeciwnych kierunkach i bujamy w obłokach :szok::szok::-D:-D:-D:-D
No widocznie coś w tym jest.:tak:;-):-):-)
Oj fajne takie igloo ze śniegu.
A ja już przed podjazdem mam ponad 3 m górę,z której Kuba na sankach zjeżdżał :-D:-D:-D

Tak nas zasypało,że szok :szok::szok::szok::szok:.
Do tego ulicą jechał pług i nam jeszcze nagarnął to co znajomy nam odgarnął :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Wywaliśmy już 2 samochody ciężarowe śniegu z podjazdów i nadal sypie.:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
znów Irka trzeba będzie wołać,by to przegarnął nad ranem ,bo Darek rana autem z podwórka nie wyjedzie :no:.

Ja zamowilam dwie pizze i czekam az przyjada i za tesciowka i bedziemy siedziec:-p
Posprzatalam sobie cala chate i nie wiem jak tego dokonalam bo tak mnie napierdziela brzuch ze szok:szok::szok::szok:A nawet nie mam w domu zadnej tabletki przeciwbolowej bo rzadko biore:confused2::cool:
Mlode troszke pospaly i juz sa troszke lepsze:tak::tak::tak:
No i dostalam kwiatka od szwagra-WOW
Miłego biesiadowania :tak:
A kwiatek od szwagra ,to się chwali :tak:

Oliwka już wstała,spała tylko 1h,zdązyłam obiadek zrobić na szczęscie,tylko ją ubiore i zabieramy się do jedzenia :tak::tak::tak::tak::tak:

lodówka tez juz umyta błyszczy jak psu jajca :-D:-D:-D:-D:-D

a dziś też mi tekstem walnęła,bardzo często tak mówi.
Pytała o tatę więc ja mówię tata pracuje wróci wieczrkiem.
a Oliwka na to: mamo nie to mama pracuje a tata jest w pracy !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i co wy na to????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja to ewidentnie rozumiem że ja ciężko pracuję a tata się obija on tylko zalicza dzień w pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nigdy nie mói inaczej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra uciekamy na obiadek :-)
Aga a ja Ci powiem,że na początku jak obie z Anacondą wklejałyście fotki to się nie raz zastanawiałam ,któa to dziewczynka na fotce i musiałam się cofać i spojrzeć na avatar ,bo za diabły nie mogłam rozpoznać .
One są naprawdę podobne.

Ostatnia edycja:
cześć, wreszcie dotarłam:tak::tak::tak:
u mnie sypie od wczorajszego wieczora i jak tak dalej pójdzie zasypie nas całkiem:-D:-D:-D
przeleciałam tak połebkach piatkowe posty i się uśmiałam z tej angelikipoznan:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:ale ma laska zryty beret:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
zaraz przejrzę wczorajsze posty jak mnie nie rozłączy:eek:

my nie obchodzimy walentynek:no::no::no:jakoś tak wyszło, ze od rana mam podły nastrój i burczę na m więc nie mam czego świętować:no:
a wczoraj moje dziecię włączyło siędo naszej rozmowy i mówi do ojca "włącz myślenie" myślałam, że padnę:laugh2::laugh2::laugh2:

zaraz wracam

Hej laseczki witam w walentynki:tak:
Poczytałam co pisałyście ,
Joasia,co z ta rozmową?
Agnes to w końcu zła jesteś na m czy nie??i jak walentynki??:eek:
As pięknie wygladasz ,a Twój m to kawał chłopa:szok:
Dowikla co cie m tak zgrzał,tka daleko jest ,a proszę jak działa:-p:-D
Medeuska musisz przeprowadzic reformę , powiedzieć m co chcesz ,oraz stosować sie do tego co mówiłas,wymagać poparcia lub dyskusji jeśli sie nie zgadza,a jezeli dalej cie będzie zlewał,rób tak bez niego konsekwentnie.Rozumiem ,ze masz nerwy ,ale nienawiścią nie zdziałasz nic dobrego:frown:Chociarz wiem ,ze takie rozmowy przeprowadzaliście juz nie raz....naprawde ciezka sytuacja i trudno poradzic coś konkretnego co zadziała jeszcze.:eek:

My z okazji walentynek szczególnie nie swietujemy ,bo wiadomo, nie ma za co:-Dale my sie tak kochamy ,ze walentynki mamy co dzień:-p:-p:-p
Byliśmy dziś na podwórku i zrobiliśmy bałwana ,słuchajcie ,nawet majtki miałam mokre:-D

no ja wpadłam na chwilkę zobaczyć co naskrobałyscie al enie ma tego za wiele,no tak walentynki ,dziewczyny sie walentynkują :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja juz mam posprżatane wszystko :tak::tak::tak::tak: nawet zrobiłam porządek w dokumentach ale jestem z siebie dumna:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:wszzystko mama super poukładane w oddzielnych teczkach miodzio :-):-):-):-)

ale mam dzis powera na sprzątanko,dawno :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtak nie miałam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka teraz lepi z ciastoliny,jak zwykle kręci lody :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i jest dzis super grzeczna :tak::tak::tak::tak::tak: z czego bardzo się cieszę :-):-):-):-)

Aga a ja Ci powiem,że na początku jak obie z Anacondą wklejałyście fotki to się nie raz zastanawiałam ,któa to dziewczynka na fotce i musiałam się cofać i spojrzeć na avatar ,bo za diabły nie mogłam rozpoznać .
One są naprawdę podobne.

no widzę ze nie tylko ja to zauwazyłam,od początku nasze dziewczyny wydywały mi się podobne :tak::tak::tak::tak:

czyżby to sobowtóry :-D:-D:-D:-D:-D:-D

a wczoraj moje dziecię włączyło się do naszej rozmowy i mówi do ojca "włącz myślenie" myślałam, że padnę:laugh2::laugh2::laugh2:

zaraz wracam

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: no to tekst miała wysmienity :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

madziulka no bałwan pierwsza klasa,to sie nazywa rozmiar :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

z M nic się nie zmieniło bo M jest w dzis w parcy więc jest tak jak było :tak::tak::tak::tak::tak:

no doczytałam wreszcie i jestem na bieżąco:tak::tak:
Dziewczyny,czy któras z Was korzysta z NETLOG?
Zalogowałam się tak i muszę przyznać,że bardziej mi się podoba niż NK.
Nie ma żadnych limitów na fotki czy filmy video.
Do tego możliwość tworzenia forum,grup tematycznych.
Wszystko w jednym miejscu
Dla mnie bomba !!!
a co to takiego??? aż muszę sie blizej zainteresować:tak:

a żeby tej słuchaczce radia maryja było lżej na duszy (bo pewnie w ukryciu podczytuje:-p) to powiem jej że żyję w grzechu i grzeszę ile wlezie i dobrze mi z tym niesamowicie:-pa co by nie być gołosłowną to mykam pod prysznic bo chłop mnie będzie gwałcił;-):-D:-D:-D
a to wszystko w myśl zasady że grzeczne dziewczynki idą do nieba a te niegrzeczne mają niebo na ziemi:-p:-D:-D
a teraz mykam dobrej nocy kochane i miłego weekendu :happy:
buziaczki :-*
malinka to ja cie normalnie kocham za wszystko;-);-);-);-)

A to fotki mam nadzieje ze takie tez wam sie spodobają, niestety fotki robiłam telefonem wiec moze nie sa idealnej jakosci:sorry::sorry::sorry:
śliczne, zdolna jesteś nie ma co:tak::tak::tak:

Torcik wyszedł tak:

Mam już sumienie czyste i mogę iść spać.
Dobrej nocki.
A może dzień dobry?:rofl2::rofl2::rofl2:
ale czad:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

.
sek w rym ze do maksa ma przyjechac moja mama zebysmy sobie mogli wyjsc:wściekła/y: i ma spac z patrykiem???????:crazy::crazy::crazy::crazy: w dupie mam ich wszystkich

patryczkowi sie odwidzi i wszystkie plany ida w łeb:crazy::crazy::crazy:
ja tez bym się wkurw....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale zrób z tym porządek bo Twój m to jakoś nie za bardzo się kwapi do wychowywania chłopaka:no:

Torcik już podałam.
Ależ się goście zdziwili :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D.
Ja do Darka dmuchaj
a on no coś Ty?
Tak publicznie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dopiero po chwili zajarzyłam co ja powiedziałam :-p:-D:-D:-D:-D

Najlepiej pytam Darka ,którą część tortu wybiera a on :
najchętniej wszystkie :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Ale z gośćmi trzeba się podzielić :tak:;-):-):-)
W ostateczności ja miałam zdecydować od czego rozpoczynamy konsumpcję
i zaczełam od....krocza :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Oj śmiechu było z tą kobietą.
Co niektórzy o cycki się bili :szok::-D:-D:-D
potem sprawdzali czy to nie silikony :szok::szok::-D:-D:-D

Jazda z tym tortem była niesamowita,nawet na chwilkę zapomniałam o smutkach.:tak::tak:
dobre:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:niezły mieliscie ubaw

ja Walentynek w tym roku nie mam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:

szkoda słów :no::no::no::no::no::no::no::no:
widzę, ze nie jestem sama:confused2::confused2:

Hej laseczki witam w walentynki:tak:
Poczytałam co pisałyście ,
Joasia,co z ta rozmową?
Agnes to w końcu zła jesteś na m czy nie??i jak walentynki??:eek:
As pięknie wygladasz ,a Twój m to kawał chłopa:szok:
Dowikla co cie m tak zgrzał,tka daleko jest ,a proszę jak działa:-p:-D
Medeuska musisz przeprowadzic reformę , powiedzieć m co chcesz ,oraz stosować sie do tego co mówiłas,wymagać poparcia lub dyskusji jeśli sie nie zgadza,a jezeli dalej cie będzie zlewał,rób tak bez niego konsekwentnie.Rozumiem ,ze masz nerwy ,ale nienawiścią nie zdziałasz nic dobrego:frown:Chociarz wiem ,ze takie rozmowy przeprowadzaliście juz nie raz....naprawde ciezka sytuacja i trudno poradzic coś konkretnego co zadziała jeszcze.:eek:

My z okazji walentynek szczególnie nie swietujemy ,bo wiadomo, nie ma za co:-Dale my sie tak kochamy ,ze walentynki mamy co dzień:-p:-p:-p
Byliśmy dziś na podwórku i zrobiliśmy bałwana ,słuchajcie ,nawet majtki miałam mokre:-D
bałwan jak sie patrzy:tak::tak::tak: a dlaczego miałaś mokre majtki?:laugh2::laugh2::laugh2:no rozumiem, ze bałwan jest seksowny ale zeby do tego stopnia:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-p:-p:-p

My juz po pizzy:tak::tak::tak:Ale sie obzarlam:-pI dziewczynki tez bo jak je przeczyscilo:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D
Tesciowka juz poszła a mlodzi graja w spadajace malpki:tak::tak::tak::tak:

MADZIULKA
Ale balwan:szok::szok::szok::szok:No pierwsza liga:tak::tak::tak:

reklama
a my z Oliwką przez pół godzinki rozwiązywalismy książeczkę dwulatka i naklejaliśmy naklejki,była bardzo zainteresowana.bardzo często robimy zadania z takich książeczek.no ale dla niej to pół godziny to max jak widzę,już zaczeła się nudzić,wstawać to nie będę ja męczyć

teraz idziemy coś przekąsić :tak::tak::tak:

Do góry