reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Wkońcu mąż oddał mi laptopa siedział na swoim forum BMW no i trzeba było poczekać na swoja kolejke :tak::tak::tak::tak:
my juz po obiadku zrobiłam frytki z mieskiem gyrosem i sosem czosnkowym ja jeszcze musiałam do tego wszystkiego dowalic surówke z kapusty kiszonej:-D:-D:-D:-Di popiłam colą:-D:-D:-D

Jutro mam nadzieję ze przyjedzie koparka i odwali mi drogę :eek::eek::eek:bo jak ja dotre na masaże:crazy::crazy::crazy:

nie mam o co sie obrazic:-) pewnie brał na kreche bo ani grosza nie miał ze soba:eek:
chyba ze ma jakies pieniadze ukryte przede mną:sorry:

juz w nie taki dni tak robił- i teraz tez tak zrobił:confused2:

to juz nie bedzie okazji:confused2: poza tym bilety do kina miałam na dzisiaj z lojalnościówki z pracy jeszcze:eek:
(....)

:-D

To trzeba bylo iść samej do kina małego zostawić pod czyjąś opieką a nie bilety sie zmarnowały:no::no::no:

To się chłopy gadaniem napracowali :-D:-D

Tak mąż przy gościach był zadowolony ,ale potem mi wytknał.
Za kogo ja go uważam?:sorry:
To mu powiedziałam,że za faceta,który jest zdrowy i ma oczy :-D:-D:-D:-D:-D
I znów się zdziwił.:szok::szok::szok::-D:-D:-D
Prawda jest taka,że mój mąż lasek w bikini bardzo nie lubi :no:,ale na torcie musiał polubić :-D:-D:-D

Ja mam luz ,bo mój do kościoła z teściową jeździ ,to mam pewność,że po drodze nigdzie nie zbłądzi :tak::-D:-D:-D

A wyraz girlandy to po prostu ozdoby okien te do zasłon ,robisz jeszcze ładne draperie ,w tych to ja jestem zakochana.;-);-)

Dobra laski ja spadam,bo ziemniaki już się prawie ugotowały,mięso mam jeszcze z wczoraj to tylko surówkę doprawię i czekamy na gości.
Miłego popołudnia.

Dzięki fajnie ze się podobają, a chłopy jak to chłopy .....masakra z nimi .......

Witam
My nadal u teściowej ale Maja zasnęła to ja do kompa na chwilkę zasiadłam. Nie wiem jak my dzisiaj do domu wrócimy bo od wczoraj strasznie sypie i wszystko zasypane:szok::szok:
Dorota co robi Maja jak się w nocy budzi? A woła mnie i resztę nocy przesypiam z nią:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
As bardzo rodzinne te wasze zdjęcia z urodzin:tak::tak:
Iwcik nie wiem skąd pochodzi słowo "girlandy" ale ja z centrum Polski i nigdy na śląsku nie byłam, a od 5 lat w lubelskim mieszkam:tak::tak:
Medea sytuacja nieciekawa ale ty rób swoje i sama Patryka ucz obowiązków skoro tatuś nie potrafi, no i oby w barze dzisiaj nie siedział tylko grzecznie do domu wrócił:tak::tak:
A my przed południem też byliśmy na dworku i zrobiliśmy Mai na podwórku iglo, ale miała radochę:tak::tak::tak:

No tak sie składa że ja ze śląska pochodzę a teraz mieszkam na podkarpaciu od 8 lat:tak::tak::tak:

anaconda- juz wrocil:-D pijany- ale nie aż tak jak myslalam:no: ale i tak z nim nie rozmawiam:no::no::no:

ps.zreszta nie wiem czy po 5 godzinach to juz:-D

O kurcze nie zazdroszczę :-:)-:)-( czeka was poważna rozmowa:-:)-:)-(

Ja zamowilam dwie pizze i czekam az przyjada i za tesciowka i bedziemy siedziec:-p
Posprzatalam sobie cala chate i nie wiem jak tego dokonalam bo tak mnie napierdziela brzuch ze szok:szok::szok::szok:A nawet nie mam w domu zadnej tabletki przeciwbolowej bo rzadko biore:confused2::cool:
Mlode troszke pospaly i juz sa troszke lepsze:tak::tak::tak:
No i dostalam kwiatka od szwagra-WOW

Ja też miałam jeść pizze dzisiaj i nici z pizzy bo nie da rady dojechać:crazy::crazy::crazy:

Oliwka już wstała,spała tylko 1h,zdązyłam obiadek zrobić na szczęscie,tylko ją ubiore i zabieramy się do jedzenia :tak::tak::tak::tak::tak:

lodówka tez juz umyta błyszczy jak psu jajca :-D:-D:-D:-D:-D

ale mi się śmiać cce.Oliwka siedzi koło mnie teraz na kompie i jak czytałam to jak czytałąm akurat posta anacondy jak zobaczyła azdjęcie Majeczki to zacz eła wołać; Mamo zdjęcie Oliwki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ona jest święcie przekonana że to ona i nie da sobie przetłumaczyć :-D:-D:-D:-D:-D
a tak w ogóle to troche sa do siebie podobne :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a dziś też mi tekstem walnęła,bardzo często tak mówi.
Pytała o tatę więc ja mówię tata pracuje wróci wieczrkiem.
a Oliwka na to: mamo nie to mama pracuje a tata jest w pracy !!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
i co wy na to????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ja to ewidentnie rozumiem że ja ciężko pracuję a tata się obija on tylko zalicza dzień w pracy :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nigdy nie mói inaczej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dobra uciekamy na obiadek :-)

No tak Oliwia widzi mamę non stop ze coś robi no to mama pracuje a tata to tylko wychodzi do pracy :-D:-D:-D:-D

Hej laseczki witam w walentynki:tak:
Poczytałam co pisałyście ,
Joasia,co z ta rozmową?
Agnes to w końcu zła jesteś na m czy nie??i jak walentynki??:eek:
As pięknie wygladasz ,a Twój m to kawał chłopa:szok:
Dowikla co cie m tak zgrzał,tka daleko jest ,a proszę jak działa:-p:-D
Medeuska musisz przeprowadzic reformę , powiedzieć m co chcesz ,oraz stosować sie do tego co mówiłas,wymagać poparcia lub dyskusji jeśli sie nie zgadza,a jezeli dalej cie będzie zlewał,rób tak bez niego konsekwentnie.Rozumiem ,ze masz nerwy ,ale nienawiścią nie zdziałasz nic dobrego:frown:Chociarz wiem ,ze takie rozmowy przeprowadzaliście juz nie raz....naprawde ciezka sytuacja i trudno poradzic coś konkretnego co zadziała jeszcze.:eek:

My z okazji walentynek szczególnie nie swietujemy ,bo wiadomo, nie ma za co:-Dale my sie tak kochamy ,ze walentynki mamy co dzień:-p:-p:-p
Byliśmy dziś na podwórku i zrobiliśmy bałwana ,słuchajcie ,nawet majtki miałam mokre:-D

No pogratulować bo bałwan wielkich rozmiarów:-):-):-):-)

reklama
dowikla a dziewczyny umieja grać w te spadające małpki?,ja też o nich myślałąm ale uznałąm że Oliwka jest chyba na to za mała :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

myślę zeby Oliwce kupic taka grę w skojarzenia że jest taki gługopis i nim się zaznacza podobieństwa i jak się dobrze zrobi to się zapala swiatełko czy jakos tak :tak::tak::tak::tak::tak: podoba mi się ta gra :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale sie usmiałam Oliwka wynalazła mi w szafce mój wibrator :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i jak chcciałam jej zabrac to zaczęła krzyczeć że mam jej oddać bo to jej lalka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: normalnie az się ze śmiechu prawie popłkałąm a ona nie wie o co kaman i się na mnie patrzy jak na wariata :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a my z Oliwką przez pół godzinki rozwiązywalismy książeczkę dwulatka i naklejaliśmy naklejki,była bardzo zainteresowana.bardzo często robimy zadania z takich książeczek.no ale dla niej to pół godziny to max jak widzę,już zaczeła się nudzić,wstawać to nie będę ja męczyć

teraz idziemy coś przekąsić :tak::tak::tak:
moje nawet pol godzinki nie wysiedza bo wola biegac po chacie;-):-)Ja teraz kupilam Im ten zeszyt trzylatka i bedziemy Go robily jak beda mialay kiedys ochote
dowikla a dziewczyny umieja grać w te spadające małpki?,ja też o nich myślałąm ale uznałąm że Oliwka jest chyba na to za mała :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

myślę zeby Oliwce kupic taka grę w skojarzenia że jest taki gługopis i nim się zaznacza podobieństwa i jak się dobrze zrobi to się zapala swiatełko czy jakos tak :tak::tak::tak::tak::tak: podoba mi się ta gra :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ale sie usmiałam Oliwka wynalazła mi w szafce mój wibrator :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i jak chcciałam jej zabrac to zaczęła krzyczeć że mam jej oddać bo to jej lalka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: normalnie az się ze śmiechu prawie popłkałąm a ona nie wie o co kaman i się na mnie patrzy jak na wariata :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Umieja,umieja:tak::tak::tak:Fajne sa te malpki bo ja tez lubie w nie grac ale dzisiaj cos nie mam ochoty na nic:no:
A co to za gra ta w skojarzenia?Ja o niej nie slyszalam:no::no::no:

A z tym wibratorem to dobre:-D:-D:-D:-DA M wie ze go masz?Bo mloda sie pewnie wygada:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

IWCIK
Az tak u Was nasypalo ze pizza by nie dojechala?:szok::szok::szok::szok:
Ale gyrosik tez jest mniam mniam

Do mnie pizza jechala godzine i 20 minut a dzieciaki juz mi wyly bo byli glodni hehe

Agnes ale Oliwia znalazła sobie fajną zabwkę i na dodatek mama chce zabrać:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dowikla u mnie to jest masakr z śniegiem dobrze ze wczoraj zostawiam auto przy drodze głównej bo M auto stoi koło domu i obawim sie ze jak koparka jutro do nas nie przyjedzie to nie ma mowy zeby wyjechał bede musiała go zawieź do pracy i wrócić spowrotem bo mi auto potrzebne na zabiegi które jężdzę wiec nie moge mu dac auta:no::no::no::no:

dobrze, ze nie wie o co kaman bo potem mogłaby w piaskownicy opowiadać koleżankom o swoim znalezisku:-D:-D:-D:-D:-D

No to dzieciaki skonczyly grac bo sie poklocili:no::no::no:Dominik zamknal sie w ubikacji,a dziewczyny co chwile zamykaja sie u siebie a ja biegam i otwieram Im te drzwi bo otworzyc nie umieja bo nie dosiegaja do klamki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Łeb mnie boli i z d**y mi leci:no::no::no:
No mam walentynki jak z marzen:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz nie wiem czy mam sie smiac czy ryczec

A co to za gra ta w skojarzenia?Ja o niej nie slyszalam:no::no::no:

A z tym wibratorem to dobre:-D:-D:-D:-DA M wie ze go masz?Bo mloda sie pewnie wygada:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D

a to taka gra :tak::tak::tak::tak:
ENCYKLOPEDIA SKOJARZEŃ DLA PRZEDSZKOLAKA___kurier (909813953) - Aukcje internetowe Allegro

a M wie o wibratorze,widział go :tak::tak::tak::tak::tak: także spokojnie :-D:-D:-D:-D:-D

No to dzieciaki skonczyly grac bo sie poklocili:no::no::no:Dominik zamknal sie w ubikacji,a dziewczyny co chwile zamykaja sie u siebie a ja biegam i otwieram Im te drzwi bo otworzyc nie umieja bo nie dosiegaja do klamki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Łeb mnie boli i z d**y mi leci:no::no::no:
No mam walentynki jak z marzen:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz nie wiem czy mam sie smiac czy ryczec
no to masz wymarzone walentynki nie ma co :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dowikla śmiej sie przez łzy ,zeczywiście marzeń:-D
Mokre majtki ,bo siadałam na nim do zdjecia:tak:nie inaczej ,az taki przystojny nie jest:-D
A my teraz rodzinnie gramy w państwa i miasta dzieci grają razem,w ciagu dnia chodzą z atlasem i sie doszkalają:-Da to sie im przyda:tak:,moje dzieciaki wolą eurobiznes ,grę w zycie ,kółko i krzyzyk ,warcaby,ale oni duzi są w porównaniu do waszych groszków:rofl2:

Do góry