Witam
Wkońcu mąż oddał mi laptopa siedział na swoim forum BMW no i trzeba było poczekać na swoja kolejke

my juz po obiadku zrobiłam frytki z mieskiem gyrosem i sosem czosnkowym ja jeszcze musiałam do tego wszystkiego dowalic surówke z kapusty kiszonej

i popiłam colą

Jutro mam nadzieję ze przyjedzie koparka i odwali mi drogę

bo jak ja dotre na masaże

To trzeba bylo iść samej do kina małego zostawić pod czyjąś opieką a nie bilety sie zmarnowały

Dzięki fajnie ze się podobają, a chłopy jak to chłopy .....masakra z nimi .......
No tak sie składa że ja ze śląska pochodzę a teraz mieszkam na podkarpaciu od 8 lat

O kurcze nie zazdroszczę :-
-
-( czeka was poważna rozmowa:-
-
-(
Ja też miałam jeść pizze dzisiaj i nici z pizzy bo nie da rady dojechać

No tak Oliwia widzi mamę non stop ze coś robi no to mama pracuje a tata to tylko wychodzi do pracy

No pogratulować bo bałwan wielkich rozmiarów:-):-):-):-)
Wkońcu mąż oddał mi laptopa siedział na swoim forum BMW no i trzeba było poczekać na swoja kolejke

my juz po obiadku zrobiłam frytki z mieskiem gyrosem i sosem czosnkowym ja jeszcze musiałam do tego wszystkiego dowalic surówke z kapusty kiszonej

Jutro mam nadzieję ze przyjedzie koparka i odwali mi drogę

nie mam o co sie obrazic:-) pewnie brał na kreche bo ani grosza nie miał ze soba
chyba ze ma jakies pieniadze ukryte przede mną
juz w nie taki dni tak robił- i teraz tez tak zrobił![]()
to juz nie bedzie okazjipoza tym bilety do kina miałam na dzisiaj z lojalnościówki z pracy jeszcze
(....)
![]()
To trzeba bylo iść samej do kina małego zostawić pod czyjąś opieką a nie bilety sie zmarnowały

To się chłopy gadaniem napracowali
Tak mąż przy gościach był zadowolony ,ale potem mi wytknał.
Za kogo ja go uważam?
To mu powiedziałam,że za faceta,który jest zdrowy i ma oczy
I znów się zdziwił.
Prawda jest taka,że mój mąż lasek w bikini bardzo nie lubi,ale na torcie musiał polubić
Ja mam luz ,bo mój do kościoła z teściową jeździ ,to mam pewność,że po drodze nigdzie nie zbłądzi
A wyraz girlandy to po prostu ozdoby okien te do zasłon ,robisz jeszcze ładne draperie ,w tych to ja jestem zakochana.;-);-)
Dobra laski ja spadam,bo ziemniaki już się prawie ugotowały,mięso mam jeszcze z wczoraj to tylko surówkę doprawię i czekamy na gości.
Miłego popołudnia.
Dzięki fajnie ze się podobają, a chłopy jak to chłopy .....masakra z nimi .......
Witam
My nadal u teściowej ale Maja zasnęła to ja do kompa na chwilkę zasiadłam. Nie wiem jak my dzisiaj do domu wrócimy bo od wczoraj strasznie sypie i wszystko zasypane
Dorota co robi Maja jak się w nocy budzi? A woła mnie i resztę nocy przesypiam z nią
As bardzo rodzinne te wasze zdjęcia z urodzin
Iwcik nie wiem skąd pochodzi słowo "girlandy" ale ja z centrum Polski i nigdy na śląsku nie byłam, a od 5 lat w lubelskim mieszkam
Medea sytuacja nieciekawa ale ty rób swoje i sama Patryka ucz obowiązków skoro tatuś nie potrafi, no i oby w barze dzisiaj nie siedział tylko grzecznie do domu wrócił
A my przed południem też byliśmy na dworku i zrobiliśmy Mai na podwórku iglo, ale miała radochę![]()
No tak sie składa że ja ze śląska pochodzę a teraz mieszkam na podkarpaciu od 8 lat

anaconda- juz wrocilpijany- ale nie aż tak jak myslalam
ale i tak z nim nie rozmawiam
ps.zreszta nie wiem czy po 5 godzinach to juz![]()
O kurcze nie zazdroszczę :-
Ja zamowilam dwie pizze i czekam az przyjada i za tesciowka i bedziemy siedziec
Posprzatalam sobie cala chate i nie wiem jak tego dokonalam bo tak mnie napierdziela brzuch ze szokA nawet nie mam w domu zadnej tabletki przeciwbolowej bo rzadko biore
Mlode troszke pospaly i juz sa troszke lepsze
No i dostalam kwiatka od szwagra-WOW
Ja też miałam jeść pizze dzisiaj i nici z pizzy bo nie da rady dojechać

Oliwka już wstała,spała tylko 1h,zdązyłam obiadek zrobić na szczęscie,tylko ją ubiore i zabieramy się do jedzenia
lodówka tez juz umyta błyszczy jak psu jajca
ale mi się śmiać cce.Oliwka siedzi koło mnie teraz na kompie i jak czytałam to jak czytałąm akurat posta anacondy jak zobaczyła azdjęcie Majeczki to zacz eła wołać; Mamo zdjęcie Oliwki
ona jest święcie przekonana że to ona i nie da sobie przetłumaczyć
a tak w ogóle to troche sa do siebie podobne
a dziś też mi tekstem walnęła,bardzo często tak mówi.
Pytała o tatę więc ja mówię tata pracuje wróci wieczrkiem.
a Oliwka na to: mamo nie to mama pracuje a tata jest w pracy !!!!!!!
i co wy na to?????
ja to ewidentnie rozumiem że ja ciężko pracuję a tata się obija on tylko zalicza dzień w pracy
nigdy nie mói inaczej
dobra uciekamy na obiadek :-)
No tak Oliwia widzi mamę non stop ze coś robi no to mama pracuje a tata to tylko wychodzi do pracy

Hej laseczki witam w walentynki![]()
Poczytałam co pisałyście ,
Joasia,co z ta rozmową?
Agnes to w końcu zła jesteś na m czy nie??i jak walentynki??
As pięknie wygladasz ,a Twój m to kawał chłopa
Dowikla co cie m tak zgrzał,tka daleko jest ,a proszę jak działa
Medeuska musisz przeprowadzic reformę , powiedzieć m co chcesz ,oraz stosować sie do tego co mówiłas,wymagać poparcia lub dyskusji jeśli sie nie zgadza,a jezeli dalej cie będzie zlewał,rób tak bez niego konsekwentnie.Rozumiem ,ze masz nerwy ,ale nienawiścią nie zdziałasz nic dobregoChociarz wiem ,ze takie rozmowy przeprowadzaliście juz nie raz....naprawde ciezka sytuacja i trudno poradzic coś konkretnego co zadziała jeszcze.
My z okazji walentynek szczególnie nie swietujemy ,bo wiadomo, nie ma za coale my sie tak kochamy ,ze walentynki mamy co dzień
Byliśmy dziś na podwórku i zrobiliśmy bałwana ,słuchajcie ,nawet majtki miałam mokre![]()
No pogratulować bo bałwan wielkich rozmiarów:-):-):-):-)