kerna
http://www.lauraziobro.pl
wiesz boje się gazówek...moja koleżanka wylądowała w szpitalu..niby ok a tu nagle przy kąpieli...
a ja nie mam gazu ciągniętego takze musiałabym kuć ściany i prowadzić rury...do tego pozwolenia...nie ma sznas

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ostatnio mojego pieca tez sie bojewiesz boje się gazówek...moja koleżanka wylądowała w szpitalu..niby ok a tu nagle przy kąpieli...a ja nie mam gazu ciągniętego takze musiałabym kuć ściany i prowadzić rury...do tego pozwolenia...nie ma sznas
![]()
o masakra ile możliwościKERNUS
To ja mam szesc takich pozycji
0,2392
0,1383
0,0098
4,8600
3,9200
1,6800
I tak patrzac na moj rachunek od lipca do wrzesnia to mam zuzytych 149 kilowatogodzin i mialam wtedy rachunek 95,93zł
Kerna mieszka praktycznie w piwnicy ,nie dostanie pozwolenia na piecyk.kerna a nie opłaca Ci sie bardziej zmienić bojlera elekrtycznego na gazowy piecyk który grzeje bieżąco wodę jak leci?
to jest dosc spory wydatek ale na długi okres na pewno wychodzi oszczedniej
po 1 gaz tanszy po 2 zapala sie tylko jak używasz wode![]()
aha.. nie no to bez sensu jak nie masz gazu- to jasnewiesz boje się gazówek...moja koleżanka wylądowała w szpitalu..niby ok a tu nagle przy kąpieli...a ja nie mam gazu ciągniętego takze musiałabym kuć ściany i prowadzić rury...do tego pozwolenia...nie ma sznas
![]()
dokładnie tak jak piszeszwiesz boje się gazówek...moja koleżanka wylądowała w szpitalu..niby ok a tu nagle przy kąpieli...a ja nie mam gazu ciągniętego takze musiałabym kuć ściany i prowadzić rury...do tego pozwolenia...nie ma sznas
![]()
no a o tym nawet nie pomyślałamKerna mieszka praktycznie w piwnicy ,nie dostanie pozwolenia na piecyk.
No chyba,że zrobi oddzielną wentylację i osobne ujście w komin tak jak u nas to wtedy dostaną bez problemu.
Kurcze wam też wyskakuje ta reklama co kilka sekund?? wkurza mnie już!!