dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ty jak zwykle zapracowanawitajcie lasencje babencje
moje male babencje spia juz ze 20minut
jak blogo i cicho
p w pracy,troche przerabane bo wychodzi o 16 a wraca o 8 ranono coz.aby do soboty
dzien jak to w poniedzilek pracowito i zabieganty
wlasciwie dopiero teraz porzadnie usiadlam
jak sie rano w koncu oderwalam od kompa tos ie wzielam za obiad,potem zaprowadzilam mala do sasiadow zza plotu,polecialam po dzieciaki
szlo sie masakrycznie lae ja odzylam,mimo braku slonca
nie ma to jak sie spocic-od razu weselje
cala droga plus 1sklep zajelao mi 1,5godziny prawie.pozniej nakramic towarzystow,pozmywac,co chwile zrsezta cos do zmywania,mala w miedzyczasie sie zajmowac.zrobilam porzadek w paieprach bo na lodowke nie znalalzlam natchnienia
i tak zlecialo
zrobilam kolacje dzieciom.odkurzylam i pomylam podlogi,pozozylam dziewczyny spac,psom dalam jesc,i w koncu siedze
ufffffffff
jutro sasia dzeci odbiera wiec sie nie martwie
to ide poczytac
nie uciekajcie

A co do mojego M to jak sobie w pracy przemysli-choc watpie czy on kidykolwiek mysli.To jakos to bedzie,choc na jakis czas

I zostawic babe sama w domu aby odpoczela to jeszcze marudzi ze nie ma co ze soba zrobic hihihiNo nie cisza spokój nie ma nikogo nawet na BB
Wszyscy poszli spać
No nie chata wolna a ja nie wiem co robić
Z 10 lat do tyłu to by juz niezła imprezka byłaa tak to co pozostaje mi ......też spanie.........chociaz sie moze wyspie:-
-
-(
Nie no moze jeszcze pogram troche na kompie i zajrze za chwilke moze kto sie pojawi![]()

Ja ogladalam pogode i teraz ma byc odwilz a w marcu znow mrozjestem
a mialam juz klac ze sama zostalam i to dopiero o 22
mialam dodac ze u mnie rano juz nie sypalo i caly dzien tez nie
ale ogladalam pogode i jutro znow ma u nas sypac
a pozniej odwilz ale w dzien a w nocy mrozik wiec moze powoli zejdzie
tyle ze ma marznacy deszcz ze sniegiem padac
a sniegu na pewno u nas pol metra-widac po siatce od pola![]()

Brakuje Lunki .Biedactwo wracaj do nas jak naszybciejIwcik wyslalam Ci wiadomosc na priva
laski pogniewam sie
zeby o tej porze nikogo nie bylo?
ciekwae co u Pati?wcale sie nie odzywa
Luna zdrowka dla Ciebie

Pati pewnie zajeta przy 2 malych brzdacach;-).
Fajnie ze karnawal udany .Bylas zmeczona to sie drzemnelasNa karnawal pomoalowala Laure na kotka
Oczytwiscie fotki sa tylko trzeba je zrucic na kompa
Gdyby nie to ze zmarznelam na kosc to bylo extra.Laura nazbierala cala torebke cukierkow.Dorosli to gorzej niz te dzieciaki
Wrocilam do domku szybko dalam Lali zjesc i sie polozylam pod kolderke.MOj siedzial na kompie a ja zasnelam
Tak mi sie cieplo zrobilo i miekko ze drzemnelam sie na 2h
I teraz trza siedziec a kompie bo spac sie nie chce
Laura w tym czasie jak spalam pobawila sie z tata.Tatus dal corce zjesc a potem znow zjedli razem kolacje.Usmazyli sobie steki
Lalunia poszla spac o 21
MOj jeszcze siedzi przed tv mowi ze czeka na mnie
Kolorowych snow

Pochwal sie brykaWitam,
łudziłam się że 60.30 to wystarczająca pora, żeby być pierwszą;-) A tu proszę Madea pierwsza
U mnie rura zapchana w dalszym ciągu, z M sie widziałam rano przelotemAnabuba rura na pewno bo syfon założyłam nowy w akcie desperacji
A wczorajszy dzień zakończyłam miłym akcentem ponieważ po 19 przyjechał kurier i przywiózł nową brykę dla NikiCaceńko
Helenka w końcu zrezygnowała zwózka więc nabyłam wózek na dużych kołach i z dobra amortyzacją bo jakoś nie widzi mi sie wsadzanie na razie małej do małej spacerówki
![]()

No to masz dzis 2 w domu;-).hej ranne ptaszki
MH pochwal się bryką
Medea toć to środek nocy jak ty wstajeszno ale Max i tak daje wam ładnie pospać
Moja Julina ma dziswolne wczoraj wieczorem dzwoniła pani że zapomniała mi powiedzieć ale dziś zerówka nieczynnatym sposobem wyprawiłam tylko rano Adasia do szkoły dałam mu śniadanie i kilogram cuksów dla kolegów i myk na bb z nadzieją że Antek mi da poczytać ale bestia juz wstała i chyba z kupskiem bo mi cos fetorzy
tak więc na dobre to będe koło 9 jak chłopa do roboty odprawię i ogarnę haos:-)
MEDEA Maks jest niezly z tym wstawaniem.No ale dobrze ze przesypia ci cale noce.Cos za cos

U nas Oli obudzila sie o 24 o 4 i od 7 juz nie spimy.Wiec u nas nocki sa lepsze odkad spi sama na normalnym lozku.Kasa by sie przydala to kupilabym jej lozko .Takie na 1 osobeTakie tylko dla niej

Kolezanka jednak nie przyjedzie bo jej mala sie calkiem rozlozyla:-