reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
As co tam znowu się napatoczyło???!!! Kurde, oby szybko wszystko się poukładało...

No to kochana nie masz szans na żadną pracę, przecież na każdym słupie już ogłoszenie wisi że procesujesz się z pracodawcami:szok::szok:;-);-):-D:-D
hehehe, wiesz, małe miasto a tu wszyscy go znają. Stali klienci, jak mnie spotykali na ulicy to pytali jak mi idzie, jedni oburzeni jak śmiełam takiego człowiek do sądu podać, inni że trzymają kciuki i pomoga jakby co. Najbardziej jestem zła na siebie, że nic nie sprawdziłą jak mi cos grało w głowie, a że nei przyjmowałam lepszych ofert pracy pracując u niego to juz w ogóle-chciałam być lojalna, masz miękkie serce miej twardą dupę!

Kwestia łóżko czy łóżeczko jest zależna od dziecka. Wiem, że moja jest zbyt zwariowana jeszcze, hihi

na recepte?

dziewczyny, najpierw poszlam do rodzinnego i dostałam skierowanie do neurologa z dopiskiem PILNIE!!!
Ale do dobrego kolejka na prawie rok. Wczeesniejsza wizyte zalatwila mi siostra meza mojej chrzestnej. Od neurolog dostałam tabsy ( które nie pomagają w ogole, albo na 4h przycmią trochę )i skierowanie na tomograf. Jestem juz na niego zarejestrowana, ale ponieważ jest zepsuty nadal czekam. Będą dzwonić jak tylko bedzie naprawiony. Na tym skierowaniu tez PILNIE!!! więc jestem w pierwszej kolejnośći. Ale nie prędzej niż w marcu( tak mówili na pocz lutega, a ze w lutym mówili w styczniu:crazy:).
Gościowi z pogotowia dałam karte z informacją od neurolog ( kazała mi to nosic przy sobie ) i jak przeczytal powiedzial, że bez badan nic silnego podać mi nie może. Pomacał po tyłku, ukłuł i pojechał. Przeszło na kilka godzin, o świci epowtórka z rozrywki i tak mam nadal. dziś chociaż Piciu wróci o 14 ( za to chory , połamany, zmęczony i słaby) a od jutra po 12h bedze jechał. Nie wiem jak dam rade dłużej sama.
Lunka współczuję Ci tej sytuacji.:sorry::sorry:
A saridon warto wypróbować.
Mnie też pomagał,to lek trzyskładnikowy i bardzo mocny.

Dzwoniłam do dyrektorki szkoły i na razie nic się zrobić nie da.:no:
No chyba zaraz zwariuję,albo rozsadzę szkołę na kawałki.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
To jest chore,żeby karać dzieci za inne dzieci.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

As co tam znowu się napatoczyło???!!! Kurde, oby szybko wszystko się poukładało...

hehehe, wiesz, małe miasto a tu wszyscy go znają. Stali klienci, jak mnie spotykali na ulicy to pytali jak mi idzie, jedni oburzeni jak śmiełam takiego człowiek do sądu podać, inni że trzymają kciuki i pomoga jakby co. Najbardziej jestem zła na siebie, że nic nie sprawdziłą jak mi cos grało w głowie, a że nei przyjmowałam lepszych ofert pracy pracując u niego to juz w ogóle-chciałam być lojalna, masz miękkie serce miej twardą dupę!
oj święta prawda z tym sercem i dupą:tak::tak::tak:
As kochana nie dobrze :no::no::no::no:tulę cię mocno:tak::tak::tak::tak:
próbuję Antochę położyć spać a ta bestia ledwo na oczy patrzy a jeszcze dyskutuje i z Julką się kłóci:szok::-D:-D:-DJulka popatrzyła na niegi i mówi "śpij smarkaczu a nie z dorosłą siostrą się kłócisz":szok::szok::-D:-D:-D:-D

oj święta prawda z tym sercem i dupą:tak::tak::tak:
As kochana nie dobrze :no::no::no::no:tulę cię mocno:tak::tak::tak::tak:
próbuję Antochę położyć spać a ta bestia ledwo na oczy patrzy a jeszcze dyskutuje i z Julką się kłóci:szok::-D:-D:-DJulka popatrzyła na niegi i mówi "śpij smarkaczu a nie z dorosłą siostrą się kłócisz":szok::szok::-D:-D:-D:-D
Julka pojechała po całości.:-D:-D:-D:-D:-D

Muszę się trochę gdzieś wypisać.Potem jeszcze zajrzę.:tak::-):-)

reklama
Moja Niki była cudownym dzieckiem, co tylko spało i jadło, nocki przespane, ale tylko do 3 miesiąca :eek::sorry:
no to tak jak i u nas:tak: potem robila sobie przerwy n zabawe:-D
WOW :szok::szok::szok: Dla moich dzieci to szkoda czasu na sen :eek: Ale to tez od niedawna :sorry:
u mnie to samo:-D
U mnie trochę trwało zanim doszłam co tak naprawdę jest ważne w wózku :zawstydzona/y::-D:-D:rofl2:
jak sie ma pierwsze dziecko tos ie kupuje co sie podoba nie patrzac na funckje i wygode:sorry:
Adasiu Malinkowy
Rozsądku w życiu,
umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia,
pieniędzy mrowia.
Uśmiechu na twarzy,
spełnienia marzeń.
Ciągłej radości
i szczęścia w miłości.
Wszystkiego dobrego od e-cioci
Witam dziewczyny
Przepraszam, że nie nadrobię, ale pewnie jest tego z milion stron, a ja nadal borykam się z mega bólem głowy.
Posiedzę sobie z Wami choć troszke, bo juz dostaję kręćka.
te migreny Cie wykoncza:-(
Hej część nadrobiłam i zaraz lecę resztę doczytać.:tak:
Pytam się Jula pokazując palcem na malowidło:
Ja - Co to jest?
Jul - ściana
Ja - co to jest?
Jul - ściana
Ja - a co na ścianie?
Jul -ślady.
ot i pogadaliśmy:eek:. Dobrze,że ściana była wcześniej Duluxem malowana to łatwo się wodą zmyło:tak: - o stole na wysoki połysk wymazanym korektorem nie wspomnę :wściekła/y::wściekła/y:- ostatkiem zmywacza do paznokci usunęłam:tak::huh::huh:.
:laugh2::laugh2::laugh2:to zes sobie pogadala
nie to było nie na tego co teraz pracuje to bylo u tego co pracowałam ostatnio na innego z tej pracy teraz jestem zadowolona kierownicza jestza mną jest zadowolona ichiałaby mi przedłuzyc umowe ja jej powiedzialm co i jak mysle ze bedzie dobrze
dobrze ze teraz masz taka kierowniczke
Joasiu bo to normalnie jak szpiegostwo :szok::szok::szok:kurcze jak złożysz skargę na pracodawcę to masz się bac bo nie wiadomo czy nowy przyjmie cię do pracy bo sie będzie bał że na niego tez złożysz skagrę:wściekła/y::wściekła/y:nosz niech pracodawcy zaczną szanowac pracowników to i skarg nie będzie na nich:wściekła/y::wściekła/y:gdybym ja była zatrudniona to bym na swoją skargi słała i to nie jedną bo to pracodawca najgorszy jakiego miałam w swoim życiu:angry:ale w jej mniemaniu ona jest idealna ,dba o nas , dobrze płaci, jest sumienna:szok::szok::szok:jak nam to mówiła to nie wytrzymałam i zapytałam o kim pani mówi???ona no o sobie a widzi tu pani innego pracodawcę:szok::szok::szok::szok: ja no nie ale pani nie mówi o sobie:no:jest pani nie sumienna nie słowna nie płaci nam tak jak należy nie płaci o czasie nie zapewnia nam minimum tego co trzeba np odzież robocza...a ona do mnie pani chyba o pracodawcach z komuny mówi:szok::szok::szok:no taj ja pracodawców z komuny napewno pamiętam........:eek::-D:-D:-D
baba nawet nie wie jak jest:laugh2:
To zes ja oswiecila:laugh2::laugh2:
Dorota, a nie za szybko łóżko chcecie malej kupowac? moja ma ponad 2 lata i sie rozmyslilam, bo nie mam ochoty ja ganiac, zeby sie polozyla spac, hihi
moja ma lozko i o wiele lepiej spi niz w lozeczku:happy:
eeee co ty:eek::eek::eek: chyba tak źle nie bedzie...jak miałas racje to co im do tego??
A z łóżkiem zwykłym to ja tez nie wyobrażam sobie małego ścigać po chcie i prosić zeby spał:no::no::no: dłuuugo zostanie w łóżeczku:tak::tak:
dla Lali lozeczko bylo juz za male a chetnie spi w lozku i nie musze jej gonic bo sama sie kladzie
U mnie normalka ,dziś nastrój lepszy ,wczoraj byłam na siłce wypociłam zmartwienia,mój dól był spowodowany chyba tym ,ze w zeszłym tygodniu nic nie schudłam:-pale sie wzięłam jeszcze z wiekszym zapałem:tak:

Agnes ,a pomysleć czego będzie Oliwka chciała jak będzie miała z 10 lat:-D:-D:-Djest boska:rofl2:
a to [przez tlusty czwartek:sorry:
Ja Oliwki na szczescie nie musze ganiac odkad spi na normalnym lozku a lozeczke jej juz nie wchodzi w gre aby tam spala bo jest ryk straszny i szybko sie w nim budzi :-(.
bo lozeczka ograniczaja swobode snu.MOJa lubi sie rozkladac wiec zrezygnowalam z lozeczka.Non stop sie budzila:crazy:a teraz luz blus
Kwestia łóżko czy łóżeczko jest zależna od dziecka. Wiem, że moja jest zbyt zwariowana jeszcze, hihi

na recepte?

dziewczyny, najpierw poszlam do rodzinnego i dostałam skierowanie do neurologa z dopiskiem PILNIE!!!
Ale do dobrego kolejka na prawie rok. Wczeesniejsza wizyte zalatwila mi siostra meza mojej chrzestnej. Od neurolog dostałam tabsy ( które nie pomagają w ogole, albo na 4h przycmią trochę )i skierowanie na tomograf. Jestem juz na niego zarejestrowana, ale ponieważ jest zepsuty nadal czekam. Będą dzwonić jak tylko bedzie naprawiony. Na tym skierowaniu tez PILNIE!!! więc jestem w pierwszej kolejnośći. Ale nie prędzej niż w marcu( tak mówili na pocz lutega, a ze w lutym mówili w styczniu:crazy:).
Gościowi z pogotowia dałam karte z informacją od neurolog ( kazała mi to nosic przy sobie ) i jak przeczytal powiedzial, że bez badan nic silnego podać mi nie może. Pomacał po tyłku, ukłuł i pojechał. Przeszło na kilka godzin, o świci epowtórka z rozrywki i tak mam nadal. dziś chociaż Piciu wróci o 14 ( za to chory , połamany, zmęczony i słaby) a od jutra po 12h bedze jechał. Nie wiem jak dam rade dłużej sama.
PILNE a do marca trzeba czekac:cool:szok
Dziewczyny, prz tym bólu ostatnie oieniądze bym oddała i prywatnie poszła, ale wszyscy kożystają z TEGO tomografu, innego nie ma.
A saridon kupie sobi dzis, i tak musze isc do apteki i mojemu coś kupic, jakieś badziewie złapał od matki. POłamany jak nie iwem.
nie dziwnie sie bo moja kumplea miala migreny towidzialam co sie z nia dzialo:nerd:
Czerwone Alfa Romeo?:-D:-D:-D:-D:-D

I ja sie dolanczam do zyczen:tak:

U mnie Klaudia była mega śpiochem a dla Kuby sen to od zawsze najgorsza kara,jaka go może spotkać.
Teraz znalazłam na niego sposób jak mocno rozrabia.
Wystarczy powiedzieć ,przebieraj się w piżamkę i do łożka :eek::eek::laugh2::laugh2::laugh2:
Dziecko od razu robi się grzeczne.:-D:-D:-D:-D

Witaj Lunka.
Zdrówka życzę.:tak::-):-)

Witam się z Wami.
U mnie znów nastrój do dupy.
Z małym lada moment znów będzie gorzej i czekam tylko kiedy się cofnie.
Nastąpiło tyle zmian nie z naszej winy,że znów się odbije czkawką i to chyba poczwórną :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Jestem tak zła,że siedzę i ryczę z bezsilności. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:
:szok::szok::szok::szok:
MH faktycznie tanio,a ten za 15 zł.najbardziej mi sie podobał:-D
Luna zycze prędkich wyników i powrotu do zdrowia:tak:
Co z Myszunia ,moze rodzi????
no mam nadzieje ze w niedziele urodzila z wrozby Malinki:rofl2:

Do góry