reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wieczorkiem
U mnie mega sajgon bo co chwile ktos wyje i marudzi:no::no::no:Wiktoria stala chwile w kacie bo odstawila taki koncert ze szok i jak Ja zaprowadzalam do kata to sie darla,tupala nogami,wyrywala sie,podnosila na mnie reke i krzyczala ASIO:szok::szok::szok::szok:No pierwszy raz widzialam moje dziecko jak sie tak zachowuje:no::no::no:Ale po chwili Jej przeszlo i mnie sama od siebie przeprosila:tak::tak::tak::tak:
Cholera a Dominik ze swoim zachowaniem to juz przechodzi samego siebie:szok::szok::szok::szok:

Po obiadku posprzatalam sobie lazienke i ubikacje a pozniej poprasowalam to co wyschlo:tak::tak::tak:
Jutro albo w poniedzialek sprzatania ciag dalszy i planuje zaczac myc okna:tak::tak::tak:

No i zapomnialam sie pochwalic ze wyciagnelam dziewczynek rowerki z balkonu,pomylam je,odkrecilam te podstawki pod nozki,przyblizylam siedzenia do przodu tak ze juz jakos dosiegaja do pedalow i od razu zakumały jak sie jezdzi i juz ladnie pedaluja

OOOOOOO a u mnie to kto pomyje:szok::szok::szok:lekarz mi zabronił mycia okien i wieszania firanek moze mamuska sie zlituje i przyjedzie bo mąż to chyba nie:no::no::no:

Dowikla wspolczuje ze male daja ci w kosc NO i Dominik :-(.
IWCIK co mialas na mysli ze ciekawe jak nam sie wieczor skonczy?
Ja zycze aby Twoj wieczor z M byl udany :-).
AGNES no to masz juz chyba odpowiedz tych rannym wstawan .Moze to wlasnie przez te wychodzace zabki.Biedna Oliwka musi ja to bolec :-(.
ANKA no moja mama sie dzis postarala :-).

Oliwka spi od jakis 10 minut.G zrobil mi wlasnie kolacje :-).
W klubie na zebraniu bylo super.Moj pomysl o konciuku dla dziecka sie spodobal.Tylko ja mam sie teraz tym zajac :-).Ale fajnie juz powiedzialam wszystkich aby poprzynosili dla dziecka co maja .Kazdy cos przyniesie i cos sie z tego wykombinuje :-).
Mama fajnie sie bawila z Oliwka .Jak ja wrocilam to ona taka rozbawiona byla :-).
G zostal w klubie jeszcze bo pomagal w malowaniu i wlasnie kilka minut temu wrocil.

Ja z niunia razem wzielam ciepla i dluga kapiel :-).

No jak to co miałam namysli , mam nadzieje ze tak jak u mnie ......namietnie dobry wstep wypad do klubu:-):-):-):-)

patrzcie na to co znalazłam :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ROWEREK Mini Bike (930984238) - Aukcje internetowe Allegro

to ma być rowerek dla dziecka????:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

uffff Oliwka właśnie usnęła tak tak tak

Matko .....:szok::szok::szok:co to jest .......:szok::szok::szok:

Chyba ludziom sie nudzi jak juz proste rzeczy zaczynają dziwaczyć:-D:-D:-D:-D

U mnie juz maksiu spi , a mąż samotnie pije drinka bo niestety ja nie moge wiec mu nie potowarzyszę :-:)-:)-(ale obejrzymy kabarety i idziemy spać:-D:-D:-D

reklama
Do góry