reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mlena jak możesz to zrób zdjęcia, podam Ci maila i mi wyślij. Ja zobaczę i jak M wróci z poligonu to mu pokażę :tak: może a nóż widelec coś nam się przyda :-D a jakby co z transportem to zawsze się da coś zorganizować ;-) od czego ma się szwagrów i znajomości :-p a tu mail malina1088@poczta.onet.pl

Iwcik kliknij dwa razy na odpowiedź do tematu i będziesz miała emotikonki a tak na marginesie to ja mam synka :-D:-D:-D:-D kupiły byście coś takiego https://ssl.allegro.pl/item933641693_rolety_materialowe_w_kasecie_promocja_1_cm_za_1_zl.html :confused: bo ja potrzebuje rolety do dużego pokoju i Kuby a tak płacić to chyba drożej wyjdzie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Natalineczka no fajne zajęcia dla dziecka hehe :-D:-D:-D pochwal się arcydziełem :-):tak:
Mlenka ja bardzo chętnie ale z Warszawy do Żar to kawał drogi :sorry2:
wystawiłabym ale nie chce wm sie tyłem tak od adu poazywc zaraz moze zdołam przeciagnac koszulke bo to taka rozmiar xxxl wiec bardzo obszerna, duzo miejsca do malownia i biała:-D:-D:-D
jak mi sie uda to dodam zdj;-)

Obraz_010[1]..jpg
oto i arcydzieło na żyw troszkę wyraźniejsze i wiecej kolorów widać, a jak pisałam do was to brał moją rękę i weź weź albo puść żeby mógł malować:sorry2::sorry2::-D:-D:-D

Mlena jak możesz to zrób zdjęcia, podam Ci maila i mi wyślij. Ja zobaczę i jak M wróci z poligonu to mu pokażę :tak: może a nóż widelec coś nam się przyda :-D a jakby co z transportem to zawsze się da coś zorganizować ;-) od czego ma się szwagrów i znajomości :-p a tu mail malina1088@poczta.onet.pl

niestety teraz mebelki są rozłożone w klapkach bo je transportowaliśmy z wawy :(

mieszkanie nie jest małe to Twoje jak 50 m na 2 pokoje to nieźle my będziemy mieli zaledwie 53 na 3 pokoiki i się cieszę

reklama
Lunka a czemu oszukuje bo nie wiem????a oglądałam bo mi się podoba:tak:
przyjżyj sie, ewidentnie widać na niektórych, że są naniesione koputerowo, a ni naklejone na ścinę.

Ale szcz rzez mówić i mnie isę bardzo podobają, jak mała będzie miałą pokój w emoncie, to mże z czyms takim pokombinujemy, zalezy jak z kasa, wiadomo.

kupiły byście coś takiego https://ssl.allegro.pl/item933641693_rolety_materialowe_w_kasecie_promocja_1_cm_za_1_zl.html :confused: bo ja potrzebuje rolety do dużego pokoju i Kuby a tak płacić to chyba drożej wyjdzie?
wyglądają jak normalne , moje, zakładane przez firmę.
Wiadomo, że z montarzem drożej wyjdzie, ile myśmy płacili to niepowiem, bo raz, że zniżka była, o u tesciowej wczesniej zakladal, a my jeszcze tesciowej do babci pokoju moskitiere kupilismy, faktóry nie am, nie iwem czemu, czy sie zgubiła???

Juz teraz od nowa nie pozaznaczam bo musze sie zbierac do gina (
daj znac co Ci powiedział:tak:

no to juz spadam, mój zaraz sie zjawi, hehe, trzeba poudawać, że coś robiłąm, hihi

Do góry