reklama
Nosz normalnie szkoda gadac
Co to za matka i jak te dzieciaki maja sie pozniej inaczej zachowywac
dowikla ja juz nie wytrzymałam i powiedziałam przy całej klasie że syna to trzeba tak wychowac ,żeby szanował kobiety a nie traktował je jak panienki spod latarni bo jesli tam się odzywa to widać skądś czerpie takie wzorce to byście musiały widzieć jak mordę zacżeła na mnei drzeć dobrze ,że z L poszłam no i Laury ojciec ma jechac na konfrontację i dobrze on jest taki typ twardego chama i jak zacznie pieprzyc takie głupty to ją zgasi jednym zdaniem a ja sie juz nie mam siły wdawac w bezsensowne dyskusje z babą która nie rozumie co się do niej mówi

idę na koncówke M jak miłość wpadnę później
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
As super balwanek
Agnes gratuluje sprzedazy
Mlena to jakis debilizm a ta matka tego synka to naprawde ma zryte
Agnes gratuluje sprzedazy
Mlena to jakis debilizm a ta matka tego synka to naprawde ma zryte
kurczę ,walka z wiatrakami...wróciłam z zebrania w szkole tak wkurzona ,że szkoda gadać , mówiłam ,że dwóch chłopaków wulgarnie się odzywa do mojej Laury nei tylko tyle ,że ona im się stawia więc jeszcze bardziej się na nią uwzięli dzisiaj rozmowa z tymi matkami jedna przyznała ,że wie ,że jej syn się tak zachowuje bo sie przyznal w domu przed zebraniem przeprosiła i ok druga mamusia jednak " mój syn na pewno nie' itd. mało tego powiedziała mi ,ze to wina mojej córki bo jest inna !! Więc się pytam jak jest inna? a ta do mnei ,że uzywa takich słow ,ze oni jej nei rozumieją ,że za duzo czyta i jest za mądra i inni sie czują przez nią gorsi to sie baby pytam czy w tym konflikcie ja mam skarcić moje dziecko za zbyt wysokie IQ i pochawlić jej syna ,że ją wyzywa od "dziwki" bo roumiem ,ze to wina mojej córki ,ze lubi czytać i jest inteligentna .. no por prostu nie mogę .. nauczycielka zero tematu lepiej udawac ,że nei ma problemu niż stawić mu czoło ;/
w tej klasie wiekszośc ma same jedynki a moja Laura bardzo dobre oceny więc widac nie pasuje do tej klasy tyle ,ż eona się wcale za specjalnie nie uczy ,
rozmowa jak z debilem z ta matką i problem oczywiscie nierozwiązany bo mamusia uwaza ,że jej syn jest w porządku a ona nie będzie go wyzywac bo jest w okresie dojrzewania i jeszcze coś sobie zrobi![]()

dzięki dowikla :-)AS
Super balwanek
Zdolniachy z Was:-)
AGNES
Gratuluje
Ja chcialm dodac zdjecia jak moje dzieci sie slicznie bawily ale cos mi nie wychodzi![]()
Zdjęcia możesz dodać normalnie przez załącznik,albo przez link ;-)
Agnes tu to jeszcze nic,im zginęło tylko moje jedno zaświadczenie.hejka dziewczyny.
miałam pisac wczesniej,już sobie cytaty pozaznaczałam i mi oliwka wszystko pokasowała więc drugi raz zaznaczavc i się juz nie chce
za dużo nie zapamiętałam
As dla mnie to jakaś paranoja żeby tak poprostu dokumenty zgubić,też bym się wkurzyła
myszunia super ze piotruś jest takim dzielnym starszym bratem
pati ja wiem ze to wkurzające że sewi sika Ci a kiedys tego nie robił,ale musisz pzreczekać i w żadnym wypadku nie zakładaj pampersów,to bedzie masakryczny błąd,dopiero w tedy cofnięcie się w tył z nauką
na bank jest za zdrosny o siostrzyczkę,daję sobie głowę uciąć że tak jest,musisz mu więcej uwagi poswięcać że wiedział ze nie jest odsunięty na bok.wszystko wróci do normy.
A&E super zrobiłas zakup,az Ci zazdroszczę
Anka no to żeś miała dzis dom pełen gości,fajnie przynajmniej masz wesoło
Beata fajne to mieszkanko,zrobicie po swojemu i bedzie gicior,najważniejsze że będziecie na swoim sami
więcej nie pamiętam
Oliwka w łożeczku ale jeszce nie śpi,a ja oglądam M jak Miłość
aaaa bym zapomniała sprzedałam dziś rowerek po Oliwce na allegro.zarobiła 130zł suuuperrrrrrr :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mam koleżankę z innego forum,która jeździ kilkanaście razy w roku ze swoim chorym synkiem do szpitala w Prokocimiu .
Na 4 lata życia Huberta i kilkadziesiąt wizyt w szpitalu już 4 krotnie zginęła im cała kartoteka.

To dopiero tragedia,bo dziecku wszystkie badania i to bolesne,trzeba od początku robić.

Fajnie,że rowerek sprzedałas

As super bałwanek :-):-):-)
Mlena co za baba wredna najlepiej powiedzieć ze nic sie nie dzieje

też bym morde wydarła na nia ze nie umie syna wychowac ciekawa jestem czy tak samo bedzie gadac z kilka lt ja syn bedzie miał zone i bedzie nią poniewierał

No mi tez kazał brac no spe nawet 3 razy dziennie i magnez dodatkowy brac prawdopodobnie to tez pomaga jakoś

Aga dzieki dobrze wiedzieć ze nei tylko ja wgoracej wodzie kąpana ,
Mlena co za baba wredna najlepiej powiedzieć ze nic sie nie dzieje

No mi tez kazał brac no spe nawet 3 razy dziennie i magnez dodatkowy brac prawdopodobnie to tez pomaga jakoś

Aga dzieki dobrze wiedzieć ze nei tylko ja wgoracej wodzie kąpana ,
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
czesc dziewczyny
w końcu dotarłam i jestem w szoku

alez BB PASKUDNIE WYGLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

strasznie mało czytelne i w ogole
u mnie prawie powodz,mam na mysli moje podwórko i ulice.
wszedzie pełno wody,wiec walka czytaj melioracja szpadlem zeby to jakos pdpływalo
do tego p na nocah wiiec wszytsko spada na mnie,
rano miałam wejsc na Bb ale czekałam na hydraulika bo nam sie zawór przy piecu popsuł i trzeba go było naprawic

jestem o 80zl lzejsza

a do tego hydraulik zamiast byc o 8 byl dopeiro o 11
ale zrobil co trzeba.
pogoda-pizdzi gorzej niz w kieleckiem

do tego cos popaduje i za pare dni powrt zimy,mam nadzieje ze tylko sniegu znow ytyle nie napda
Weronika w dodatku wczoraj i dzis strasznie placzliwa.dzis wyla wieczorem chyba z godzine,nie wiadomo dlaczego
w rezultacie juz przed 20 usnela,tyle dobrego
moze dostane jakies streszczenie z weekendu?:-)
w końcu dotarłam i jestem w szoku

alez BB PASKUDNIE WYGLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

strasznie mało czytelne i w ogole
u mnie prawie powodz,mam na mysli moje podwórko i ulice.
wszedzie pełno wody,wiec walka czytaj melioracja szpadlem zeby to jakos pdpływalo
do tego p na nocah wiiec wszytsko spada na mnie,
rano miałam wejsc na Bb ale czekałam na hydraulika bo nam sie zawór przy piecu popsuł i trzeba go było naprawic

jestem o 80zl lzejsza

a do tego hydraulik zamiast byc o 8 byl dopeiro o 11
ale zrobil co trzeba.
pogoda-pizdzi gorzej niz w kieleckiem

do tego cos popaduje i za pare dni powrt zimy,mam nadzieje ze tylko sniegu znow ytyle nie napda
Weronika w dodatku wczoraj i dzis strasznie placzliwa.dzis wyla wieczorem chyba z godzine,nie wiadomo dlaczego
w rezultacie juz przed 20 usnela,tyle dobrego
moze dostane jakies streszczenie z weekendu?:-)
smacznego :-)Moje dziewczyny juz sie pokladaja i chca isc spac
Zaraz umyje Im zabki i niech zmykaja do wyrek
Jak mlodzi usna to ja zrobie sobie kolacyjke;-):-)
wow no to gratki dla KubusiaEch pochwalę się jakiego bałwanka z Kubusiem na pożegnanie zimy zrobiliśmy.
Kubuś wyklejał sam ,a ja się trochę tych kulek papierowych naprodukowałam.:-):-)
Chciałam zaznaczyć,że to pierwsza w życiu jego praca tego typu i zajęło mu na 3 razy tak po pół godzinki,ale dzielnie się chłopak spisał.

no teraz to ja juz tez zaczynam myslec ze to zazdrosc...pati ja wiem ze to wkurzające że sewi sika Ci a kiedys tego nie robił,ale musisz pzreczekać i w żadnym wypadku nie zakładaj pampersów,to bedzie masakryczny błąd,dopiero w tedy cofnięcie się w tył z nauką
na bank jest za zdrosny o siostrzyczkę,daję sobie głowę uciąć że tak jest,musisz mu więcej uwagi poswięcać że wiedział ze nie jest odsunięty na bok.wszystko wróci do normy.
aaaa bym zapomniała sprzedałam dziś rowerek po Oliwce na allegro.zarobiła 130zł suuuperrrrrrr :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ale przeciez nie jest odpychany na bok... stara sie trobic wszystko ze man przy Niki, jak cos robie to tez staram robic sie to z nim

nie wiem... na spacery tez biore ich zawsze razem

gratulacje za sprzedany rowerek

tak aptrze teraz na Twoj suwaczek i to juz 14 tydzien... pamietam jak ja jeszcze nieadwno miaalm taki suwaczek a teraz mala ,ma juz ponad miesiacPati nie ma to jak kolezanka z porodówki...........

szkoda gadac...wróciłam z zebrania w szkole tak wkurzona ,że szkoda gadać , mówiłam ,że dwóch chłopaków wulgarnie się odzywa do mojej Laury nei tylko tyle ,że ona im się stawia więc jeszcze bardziej się na nią uwzięli dzisiaj rozmowa z tymi matkami jedna przyznała ,że wie ,że jej syn się tak zachowuje bo sie przyznal w domu przed zebraniem przeprosiła i ok druga mamusia jednak " mój syn na pewno nie' itd. mało tego powiedziała mi ,ze to wina mojej córki bo jest inna !! Więc się pytam jak jest inna? a ta do mnei ,że uzywa takich słow ,ze oni jej nei rozumieją ,że za duzo czyta i jest za mądra i inni sie czują przez nią gorsi to sie baby pytam czy w tym konflikcie ja mam skarcić moje dziecko za zbyt wysokie IQ i pochawlić jej syna ,że ją wyzywa od "dziwki" bo roumiem ,ze to wina mojej córki ,ze lubi czytać i jest inteligentna .. no por prostu nie mogę .. nauczycielka zero tematu lepiej udawac ,że nei ma problemu niż stawić mu czoło ;/
w tej klasie wiekszośc ma same jedynki a moja Laura bardzo dobre oceny więc widac nie pasuje do tej klasy tyle ,ż eona się wcale za specjalnie nie uczy ,
rozmowa jak z debilem z ta matką i problem oczywiscie nierozwiązany bo mamusia uwaza ,że jej syn jest w porządku a ona nie będzie go wyzywac bo jest w okresie dojrzewania i jeszcze coś sobie zrobi![]()
wspolczuje tej rozmowy bo i tak do niczego nie doprowadzila jedynie wszyscy stwierdzili ze masz madre dziecko - i dobrze... niech Laura sie nie przejmuje

hehe Twoj z pracy a moj do pracy :-)Moje dziecko juz spi a ja bym musiala nad jakas kolacja pomyslec dla m bo zaraz wpadnie z pracy napewno glodny jak wilk![]()
dobranocJa juz zmykam
Dobranoc:-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
a ja sie wkur

Laura poszla spac z nie umytymi zebami bo tatusiowi brakuje sily na mycie zebow
ale lezec przed tv ma sile

Za to ja mu dam obowiazek codziennego mycia zebow coreczce
Agnieszka Ty czarownico pewnie ze przewieziemy:-)
Iwcik ja to normalka ze dzwonilam bo jak widze ze Cie nie mam a juz napewno jestes w domu to ciekawosc zzera i tzreba brac telefon i dzwonic
Mlena brak slow na te babke ta to z tych co mysla ze ziemia jest plaska
jesli wychowawczyuni nie widzic problemu to ja bym do dyrekcji poszla
Agnes dzis masz dobry dzien na allegro:-)
As dobrze sie tata zajeli
Szybko badania ma zrobione

Iwcik ja to normalka ze dzwonilam bo jak widze ze Cie nie mam a juz napewno jestes w domu to ciekawosc zzera i tzreba brac telefon i dzwonic

Mlena brak slow na te babke ta to z tych co mysla ze ziemia jest plaska

As dobrze sie tata zajeli

ja za niedlugo bede zmykac bo juz jestem spiaca...
a jeszcze musze zrobic snaidanie m na jutro wykapac sie....
a jeszcze musze zrobic snaidanie m na jutro wykapac sie....
heh no nie dobry tatus nie dobrya ja sie wkurLaura poszla spac z nie umytymi zebami bo tatusiowi brakuje sily na mycie zebow
ale lezec przed tv ma sile
Mlena brak slow na te babke ta to z tych co mysla ze ziemia jest plaskajesli wychowawczyuni nie widzic problemu to ja bym do dyrekcji poszla
As dobrze sie tata zajeliSzybko badania ma zrobione
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Nic tylko zjesc i sie polozyc - od jutra zmiana rytmu dnia
)
Podziel się: