reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Nosz normalnie szkoda gadac
Co to za matka i jak te dzieciaki maja sie pozniej inaczej zachowywac

dowikla ja juz nie wytrzymałam i powiedziałam przy całej klasie że syna to trzeba tak wychowac ,żeby szanował kobiety a nie traktował je jak panienki spod latarni bo jesli tam się odzywa to widać skądś czerpie takie wzorce to byście musiały widzieć jak mordę zacżeła na mnei drzeć dobrze ,że z L poszłam no i Laury ojciec ma jechac na konfrontację i dobrze on jest taki typ twardego chama i jak zacznie pieprzyc takie głupty to ją zgasi jednym zdaniem a ja sie juz nie mam siły wdawac w bezsensowne dyskusje z babą która nie rozumie co się do niej mówi :no::no:
idę na koncówke M jak miłość wpadnę później

wróciłam z zebrania w szkole tak wkurzona ,że szkoda gadać , mówiłam ,że dwóch chłopaków wulgarnie się odzywa do mojej Laury nei tylko tyle ,że ona im się stawia więc jeszcze bardziej się na nią uwzięli dzisiaj rozmowa z tymi matkami jedna przyznała ,że wie ,że jej syn się tak zachowuje bo sie przyznal w domu przed zebraniem przeprosiła i ok druga mamusia jednak " mój syn na pewno nie' itd. mało tego powiedziała mi ,ze to wina mojej córki bo jest inna !! Więc się pytam jak jest inna? a ta do mnei ,że uzywa takich słow ,ze oni jej nei rozumieją ,że za duzo czyta i jest za mądra i inni sie czują przez nią gorsi to sie baby pytam czy w tym konflikcie ja mam skarcić moje dziecko za zbyt wysokie IQ i pochawlić jej syna ,że ją wyzywa od "dziwki" bo roumiem ,ze to wina mojej córki ,ze lubi czytać i jest inteligentna .. no por prostu nie mogę .. nauczycielka zero tematu lepiej udawac ,że nei ma problemu niż stawić mu czoło ;/
w tej klasie wiekszośc ma same jedynki a moja Laura bardzo dobre oceny więc widac nie pasuje do tej klasy tyle ,ż eona się wcale za specjalnie nie uczy ,
rozmowa jak z debilem z ta matką i problem oczywiscie nierozwiązany bo mamusia uwaza ,że jej syn jest w porządku a ona nie będzie go wyzywac bo jest w okresie dojrzewania i jeszcze coś sobie zrobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurczę ,walka z wiatrakami...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tez bym się wkurzyła :angry::angry:

AS
Super balwanek:tak::tak::tak:
Zdolniachy z Was:-):tak:

AGNES
Gratuluje:tak::tak::tak:

Ja chcialm dodac zdjecia jak moje dzieci sie slicznie bawily ale cos mi nie wychodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::baffled::baffled::baffled:
dzięki dowikla :-)
Zdjęcia możesz dodać normalnie przez załącznik,albo przez link ;-)

hejka dziewczyny.

miałam pisac wczesniej,już sobie cytaty pozaznaczałam i mi oliwka wszystko pokasowała więc drugi raz zaznaczavc i się juz nie chce :no::no::no::no:

za dużo nie zapamiętałam :no::no::no::-D:-D:-D:-D:-D

As dla mnie to jakaś paranoja żeby tak poprostu dokumenty zgubić,też bym się wkurzyła :crazy:

myszunia super ze piotruś jest takim dzielnym starszym bratem :tak::tak::tak::tak::tak:

pati ja wiem ze to wkurzające że sewi sika Ci a kiedys tego nie robił,ale musisz pzreczekać i w żadnym wypadku nie zakładaj pampersów,to bedzie masakryczny błąd,dopiero w tedy cofnięcie się w tył z nauką :tak::tak::tak::tak:
na bank jest za zdrosny o siostrzyczkę,daję sobie głowę uciąć że tak jest,musisz mu więcej uwagi poswięcać że wiedział ze nie jest odsunięty na bok.wszystko wróci do normy.:tak::tak::tak::tak::tak:

A&E super zrobiłas zakup,az Ci zazdroszczę :tak::tak::tak::tak:

Anka no to żeś miała dzis dom pełen gości,fajnie przynajmniej masz wesoło :tak::tak::tak::tak::tak:

Beata fajne to mieszkanko,zrobicie po swojemu i bedzie gicior,najważniejsze że będziecie na swoim sami :tak::tak::tak::tak:

więcej nie pamiętam :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka w łożeczku ale jeszce nie śpi,a ja oglądam M jak Miłość :tak::tak::tak::tak:

aaaa bym zapomniała sprzedałam dziś rowerek po Oliwce na allegro.zarobiła 130zł suuuperrrrrrr :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Agnes tu to jeszcze nic,im zginęło tylko moje jedno zaświadczenie.
Mam koleżankę z innego forum,która jeździ kilkanaście razy w roku ze swoim chorym synkiem do szpitala w Prokocimiu .
Na 4 lata życia Huberta i kilkadziesiąt wizyt w szpitalu już 4 krotnie zginęła im cała kartoteka.:szok::szok::szok:
To dopiero tragedia,bo dziecku wszystkie badania i to bolesne,trzeba od początku robić.:baffled::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Fajnie,że rowerek sprzedałas :tak::-):-)

As super bałwanek :-):-):-)

Mlena co za baba wredna najlepiej powiedzieć ze nic sie nie dzieje :szok::szok::szok:też bym morde wydarła na nia ze nie umie syna wychowac ciekawa jestem czy tak samo bedzie gadac z kilka lt ja syn bedzie miał zone i bedzie nią poniewierał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:

No mi tez kazał brac no spe nawet 3 razy dziennie i magnez dodatkowy brac prawdopodobnie to tez pomaga jakoś:confused::confused::confused::confused:

Aga dzieki dobrze wiedzieć ze nei tylko ja wgoracej wodzie kąpana ,

czesc dziewczyny

w końcu dotarłam i jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok:

alez BB PASKUDNIE WYGLADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:wściekła/y::wściekła/y:

strasznie mało czytelne i w ogole

u mnie prawie powodz,mam na mysli moje podwórko i ulice.
wszedzie pełno wody,wiec walka czytaj melioracja szpadlem zeby to jakos pdpływalo
do tego p na nocah wiiec wszytsko spada na mnie,
rano miałam wejsc na Bb ale czekałam na hydraulika bo nam sie zawór przy piecu popsuł i trzeba go było naprawic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem o 80zl lzejsza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a do tego hydraulik zamiast byc o 8 byl dopeiro o 11
ale zrobil co trzeba.

pogoda-pizdzi gorzej niz w kieleckiem:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
do tego cos popaduje i za pare dni powrt zimy,mam nadzieje ze tylko sniegu znow ytyle nie napda

Weronika w dodatku wczoraj i dzis strasznie placzliwa.dzis wyla wieczorem chyba z godzine,nie wiadomo dlaczego
w rezultacie juz przed 20 usnela,tyle dobrego

moze dostane jakies streszczenie z weekendu?:-)

Moje dziewczyny juz sie pokladaja i chca isc spac:szok::szok::szok::szok:
Zaraz umyje Im zabki i niech zmykaja do wyrek

Jak mlodzi usna to ja zrobie sobie kolacyjke;-):-)
smacznego :-)
Ech pochwalę się jakiego bałwanka z Kubusiem na pożegnanie zimy zrobiliśmy.:-D:-D:-D:-D
Kubuś wyklejał sam ,a ja się trochę tych kulek papierowych naprodukowałam.:-):-):-D:-D:-D
Chciałam zaznaczyć,że to pierwsza w życiu jego praca tego typu i zajęło mu na 3 razy tak po pół godzinki,ale dzielnie się chłopak spisał.
wow no to gratki dla Kubusia :rofl2:
pati ja wiem ze to wkurzające że sewi sika Ci a kiedys tego nie robił,ale musisz pzreczekać i w żadnym wypadku nie zakładaj pampersów,to bedzie masakryczny błąd,dopiero w tedy cofnięcie się w tył z nauką :tak::tak::tak::tak:
na bank jest za zdrosny o siostrzyczkę,daję sobie głowę uciąć że tak jest,musisz mu więcej uwagi poswięcać że wiedział ze nie jest odsunięty na bok.wszystko wróci do normy.:tak::tak::tak::tak::tak:

aaaa bym zapomniała sprzedałam dziś rowerek po Oliwce na allegro.zarobiła 130zł suuuperrrrrrr :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
no teraz to ja juz tez zaczynam myslec ze to zazdrosc...
ale przeciez nie jest odpychany na bok... stara sie trobic wszystko ze man przy Niki, jak cos robie to tez staram robic sie to z nim :baffled:
nie wiem... na spacery tez biore ich zawsze razem :sorry2:
gratulacje za sprzedany rowerek :tak:
Pati nie ma to jak kolezanka z porodówki...........
tak aptrze teraz na Twoj suwaczek i to juz 14 tydzien... pamietam jak ja jeszcze nieadwno miaalm taki suwaczek a teraz mala ,ma juz ponad miesiac :szok::szok::szok:
wróciłam z zebrania w szkole tak wkurzona ,że szkoda gadać , mówiłam ,że dwóch chłopaków wulgarnie się odzywa do mojej Laury nei tylko tyle ,że ona im się stawia więc jeszcze bardziej się na nią uwzięli dzisiaj rozmowa z tymi matkami jedna przyznała ,że wie ,że jej syn się tak zachowuje bo sie przyznal w domu przed zebraniem przeprosiła i ok druga mamusia jednak " mój syn na pewno nie' itd. mało tego powiedziała mi ,ze to wina mojej córki bo jest inna !! Więc się pytam jak jest inna? a ta do mnei ,że uzywa takich słow ,ze oni jej nei rozumieją ,że za duzo czyta i jest za mądra i inni sie czują przez nią gorsi to sie baby pytam czy w tym konflikcie ja mam skarcić moje dziecko za zbyt wysokie IQ i pochawlić jej syna ,że ją wyzywa od "dziwki" bo roumiem ,ze to wina mojej córki ,ze lubi czytać i jest inteligentna .. no por prostu nie mogę .. nauczycielka zero tematu lepiej udawac ,że nei ma problemu niż stawić mu czoło ;/
w tej klasie wiekszośc ma same jedynki a moja Laura bardzo dobre oceny więc widac nie pasuje do tej klasy tyle ,ż eona się wcale za specjalnie nie uczy ,
rozmowa jak z debilem z ta matką i problem oczywiscie nierozwiązany bo mamusia uwaza ,że jej syn jest w porządku a ona nie będzie go wyzywac bo jest w okresie dojrzewania i jeszcze coś sobie zrobi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
szkoda gadac...
wspolczuje tej rozmowy bo i tak do niczego nie doprowadzila jedynie wszyscy stwierdzili ze masz madre dziecko - i dobrze... niech Laura sie nie przejmuje :no: a Tobie wytrwalosci bo pewnie nie bedzie to ostatnie spotkanie tego typu :sorry2:
Moje dziecko juz spi a ja bym musiala nad jakas kolacja pomyslec dla m bo zaraz wpadnie z pracy napewno glodny jak wilk:-D:-D:-D
hehe Twoj z pracy a moj do pracy :-)
Ja juz zmykam
Dobranoc:-)
dobranoc

a ja sie wkur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Laura poszla spac z nie umytymi zebami bo tatusiowi brakuje sily na mycie zebow:crazy::no:ale lezec przed tv ma sile:wściekła/y::wściekła/y:
Za to ja mu dam obowiazek codziennego mycia zebow coreczce:crazy:

Agnieszka Ty czarownico pewnie ze przewieziemy:-)
Iwcik ja to normalka ze dzwonilam bo jak widze ze Cie nie mam a juz napewno jestes w domu to ciekawosc zzera i tzreba brac telefon i dzwonic:-D
Mlena brak slow na te babke ta to z tych co mysla ze ziemia jest plaska:crazy:jesli wychowawczyuni nie widzic problemu to ja bym do dyrekcji poszla:crazy:
Agnes dzis masz dobry dzien na allegro:-)
As dobrze sie tata zajeli:tak:Szybko badania ma zrobione:happy:

ja za niedlugo bede zmykac bo juz jestem spiaca...
a jeszcze musze zrobic snaidanie m na jutro wykapac sie....

a ja sie wkur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Laura poszla spac z nie umytymi zebami bo tatusiowi brakuje sily na mycie zebow:crazy::no:ale lezec przed tv ma sile:wściekła/y::wściekła/y:
Za to ja mu dam obowiazek codziennego mycia zebow coreczce:crazy:

Agnieszka Ty czarownico pewnie ze przewieziemy:-)
Iwcik ja to normalka ze dzwonilam bo jak widze ze Cie nie mam a juz napewno jestes w domu to ciekawosc zzera i tzreba brac telefon i dzwonic:-D
Mlena brak slow na te babke ta to z tych co mysla ze ziemia jest plaska:crazy:jesli wychowawczyuni nie widzic problemu to ja bym do dyrekcji poszla:crazy:
Agnes dzis masz dobry dzien na allegro:-)
As dobrze sie tata zajeli:tak:Szybko badania ma zrobione:happy:
heh no nie dobry tatus nie dobry

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry