reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kerna-no wlasnie tu jest problem że dentinoxs nam juz nie pomaga.
o ile sie nie mylę to ty jestes z potkarpacia?
moze do szpitala do rzeszowa jedziesz?
trzymaj sie w tym szpitalu-bedzie dobrze!!!
oo widzisz..u nas dentinox działał..masowałąm małemu też dość mocno dziąsła (logopeda móiła, że może to przyspieszyć sprawe)...
dowikla ok jak coś to będę pisać:tak::tak::tak:
Cześć Anaconda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit
a jadę do Brzozowa.....

reklama
oo widzisz..u nas dentinox działał..masowałąm małemu też dość mocno dziąsła (logopeda móiła, że może to przyspieszyć sprawe)...
dowikla ok jak coś to będę pisać:tak::tak::tak:
Cześć Anaconda!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit
a jadę do Brzozowa.....

kerna-nam jedynie na ząbkowanie pomaga jeszcze czopki viburcol n(2-3godz)potem krzyk.:baffled:
kiedys pomagał nurofen ale nie chce non stop mu to podawac bo ponoc to nie jest dobre!!!:confused:
może by to lżej przechodził ale dr.powiedział że idą 4 ząbki na raz!:szok:

u mnie też szły hurtowo. Najpierw dwa na raz, a zadwa dni następny...mój aż tak nie wrzeszczał..dawałąm mu zimne do picia i jedzenia.ciepłego nie tknął..łyżeczka też sprawiała mu ból

Witam ponownie goście już poszli,gofry im smakowały chociaz były z dżemikiem własnej produkcji bo bitej smietany niestety nie miałam:sorry2:
LIDKA R a czopki z paracetamolem podawałaś one sa bardziej bezpieczniejsze na moją działały.Marlenka była z reguły płaczliwa i rozdrażniona z powodu napiecia mięsniowego ze ząbkowanie nawet niewiem kiedy przeszło natomiast jak wychodziły jej trójki to masakra była:no::no:
KERNA a zjakiego powodu idziesz do szpitala? bo ja nie w temacie.

a ja nadal jestem zanudzana, wreszcie wylaczylam bajki bo od rana juz lecą, i mam juz dosc, jutro wogole nie wlacze:no::no::no::no:
smutno mi i teskno za m:-:)-:)-(
ale coz zrobic:dry::dry::dry::dry:
czarek jakis marudny nie wiem czy spiacy czy co, nie wiem co mu na kolacje zrobic :confused::confused::confused::confused::confused:
a chodzi i ama wola a nie chce mu dawac za duzo bo boje sie jeszcze :tak::tak::tak::tak:

a ja nadal jestem zanudzana, wreszcie wylaczylam bajki bo od rana juz lecą, i mam juz dosc, jutro wogole nie wlacze:no::no::no::no:
smutno mi i teskno za m:-:)-:)-(
ale coz zrobic:dry::dry::dry::dry:
czarek jakis marudny nie wiem czy spiacy czy co, nie wiem co mu na kolacje zrobic :confused::confused::confused::confused::confused:
a chodzi i ama wola a nie chce mu dawac za duzo bo boje sie jeszcze :tak::tak::tak::tak:

natalineczka555-kochana masz racje na razie nie dawaj mu dużo jeszce jesc bo czasem może ci jeszcze zwymiotowac.
a gdzie sie podziewa twój M?

mam skracającą się szyjkę i lekko rozwartą. W miesiac skróciła mi się centymetr i jade żeby mi założyli szew...a to już w szpitalu pod narkozą i daltego taka zdenerwowana jestem:dry:
Uuu..to niedobrze.Ja jak byłam w 14 tyg ciąży w szpitalu to na naszej sali była kobitka w 19 tyg po zabiegu założenia szwu.W sumie dobrze się czuła tylko przez cały dzień nie kazali jej z łóżka wstawać i lekko krwawiła.

natalineczka555-kochana masz racje na razie nie dawaj mu dużo jeszce jesc bo czasem może ci jeszcze zwymiotowac.
a gdzie sie podziewa twój M?

m wyjechal w delegacje, dokladnij jest w Regensburgu, prace przy montażu piaskowca
jesli beda mrozy to moze wroca wczesniej mianowicie moze nawet jutro ale bardzo w to watpie :-:)-:)-:)-(
bo na plusie bedzie:-(

reklama
Do góry