reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka oj przydalo by sie miesiac odpoczynku

Dobra my wychodzimy bo chlebka nawet nie mam w domku

proszę narazie takie dla oka;-);-);-)

tropiki 2..jpgtropiki 3..jpgtropiki..jpg

reklama
Laski chyba wszystkie musmy wyluzowac :-)
NATALINECZKA ciesze sie ze dobrze mnie zrozumialas :-).

Mnie tylko i wylacznie chodzilo o to aby nie zakladac z gory ze po tej dzisiejszej tragedji to teraz w Polsce to bedzie kleska,woljna itp
MEDEUSKA i wcale nie napisalam ze sa ludzieo od tego i mnie to nie interesuje.Ja poprostu wierze ze ta tragedia nie przyniesie juz nic gorszego I wierze ze sa ludzie ktorzy sie tym zajma bo co my mamuski mozemy w rzadzie zrobic? :-).

Ja poprostu nie lubie jak sie zaklada najgorsze .

Laski chyba wszystkie musmy wyluzowac :-)
NATALINECZKA ciesze sie ze dobrze mnie zrozumialas :-).

Mnie tylko i wylacznie chodzilo o to aby nie zakladac z gory ze po tej dzisiejszej tragedji to teraz w Polsce to bedzie kleska,woljna itp
MEDEUSKA i wcale nie napisalam ze sa ludzieo od tego i mnie to nie interesuje.Ja poprostu wierze ze ta tragedia nie przyniesie juz nic gorszego I wierze ze sa ludzie ktorzy sie tym zajma bo co my mamuski mozemy w rzadzie zrobic? :-).

Ja poprostu nie lubie jak sie zaklada najgorsze .
no własnie i koniec kropka;-)

dyskusja zamknięta;-);-)

dla "poprawy" nastroju :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas sypi śnieg znów, od ran jak nie snieg to grad a jak nie grad to deszcz ale taki ze oberwanie chmury normalnie:no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dla "poprawy" nastroju :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas sypi śnieg znów, od ran jak nie snieg to grad a jak nie grad to deszcz ale taki ze oberwanie chmury normalnie:no::no::no:
Cha u nas to samo:tak: a ja jakoś nie moge sobie miejsca znalesc nie moge uwiezyc w tą katastrofe nigdy mnie interesowała polityka i związani z nią ludzie ale teraz jakos tak dziwnie sie czuje :-(Zgadzam sie trzeba wyluzowac i nie zakładac odrazu ze bedzie zle

Jej..czarne wizje czytam i aż brzuch mnie rozbolał. Niestety ja jestem typem bojącym się i wiadomości wolę nie oglądać, żeby mniej wiedzieć.
A u nas deszcz i słońce na zmianę, ja mam lenia a Mima z M coś naprawia.
Byłam i ja w lumpku z ciekawości i kupiłam małemu to i owo za 9zł:tak:

Jej..czarne wizje czytam i aż brzuch mnie rozbolał. Niestety ja jestem typem bojącym się i wiadomości wolę nie oglądać, żeby mniej wiedzieć.
A u nas deszcz i słońce na zmianę, ja mam lenia a Mima z M coś naprawia.
Byłam i ja w lumpku z ciekawości i kupiłam małemu to i owo za 9zł:tak:
kochana to nie czytaj co bys sie nie denerwowala :tak::tak::tak:
ja tez z checia bym po lumpkach pochodzila ale niestety mam 13 km :confused2::confused2::confused2:
wiec moge pomazyc:confused2::confused2::confused2:

i mam pytanie ile wazylyscie w ciazy w 17 tyg albo tak kolo polowy:eek::eek::eek:
ja sie cos martwic zaczynam bo nie tyje:no::no::no:
tzn tylko 3 kilo i boje sie co by to za malo nie bylo:no::no::no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
KERNA ty lepiej nie czytaj.Ja ogladam tv na kazdym programie mowia o tym .
Fajnie ze zakupki w lumku udane.

JA TEZ narazie spadam.Poznej zajze :-)

NATALINECZKA ja do 8 miesiaca mialam na plusie 8 kg A pozniej pzez 2 miesiace doszlo mi jeszcze plus 10 kg.
Nie martw sie na zapas ;-)

Do góry