reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
no oby!!!
Każdy lekarz tłumaczy inaczej. Jeden, że przez cukrzyce ciążową, drugi, że niewydolność szyjki, inny znowu że tak chciał..Ja w tym czasie przeżywałam ogromny stres, do tego kupiłam sobie stetoskop i mądra uciskałam całymi dnaimi brzuch bo chciałam podsłuchać malucha..teraz sobie myślę, że sama wywołałam poród:sorry::sorry:

no oby!!!
Każdy lekarz tłumaczy inaczej. Jeden, że przez cukrzyce ciążową, drugi, że niewydolność szyjki, inny znowu że tak chciał..Ja w tym czasie przeżywałam ogromny stres, do tego kupiłam sobie stetoskop i mądra uciskałam całymi dnaimi brzuch bo chciałam podsłuchać malucha..teraz sobie myślę, że sama wywołałam poród:sorry::sorry:
dobrze że mały jest zdrowy :tak::tak::tak::tak:
nie martw sie niedługo dzidzia da o sobie na pewno znać:tak::tak::tak::tak:
ja ci to mówię w przyszłym tygodniu poczujesz kopniaki;-);-)
a kiedy masz usg?

a to dopiero 21 kwietnia:confused2: kuuuupa czasu jeszcze.. No ale trzymam Cie za słowo:tak:
mojej kolezance lekarz powiedzial na usg gdzie mniej wiecej jest maluszek i codziennie ma sie polozyc i popukac nad pepkiem i czekac az maly da znak bo tak szybciej wyczuje:tak::tak::tak::tak:
no ale rzeczywiscie kupa czasu do usg to tak jak u mnie ja mam 27 kwietnia, ale moze juz bede znala plec;-);-);-);-);-)
podejrzewam ze to córa, jakos tak
a ty jak czujesz co bedzie;-):eek::eek:

piekne widoczki
Ale fajnie:tak::tak::tak:Ale bym chciala tam teraz byc:-):tak::tak::tak:

ANKA
A co z Waszymi wakajami?Wszystko juz macie zalatwione?
tak mamy juz wszystko:tak:
dla "poprawy" nastroju :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
u nas sypi śnieg znów, od ran jak nie snieg to grad a jak nie grad to deszcz ale taki ze oberwanie chmury normalnie:no::no::no:
ups u nas pochmurnie ale sloneczko czasami wychodzi
Jej..czarne wizje czytam i aż brzuch mnie rozbolał. Niestety ja jestem typem bojącym się i wiadomości wolę nie oglądać, żeby mniej wiedzieć.
A u nas deszcz i słońce na zmianę, ja mam lenia a Mima z M coś naprawia.
Byłam i ja w lumpku z ciekawości i kupiłam małemu to i owo za 9zł:tak:
nie ma jak udane zakupki
i mam pytanie ile wazylyscie w ciazy w 17 tyg albo tak kolo polowy:eek::eek::eek:
ja sie cos martwic zaczynam bo nie tyje:no::no::no:
tzn tylko 3 kilo i boje sie co by to za malo nie bylo:no::no::no:
ja to duzo przybieralam wiec nawet Cie nie strasze swoja waga heheh ale 3kg to malo
a to dopiero 21 kwietnia:confused2: kuuuupa czasu jeszcze.. No ale trzymam Cie za słowo:tak:
bedzie dobrze:tak:

My wrocilysmy ze sklepu io wciagnelysmy kisiel cytrynowy
Lali teraz sie bawi ale mysle zeby wyjsc jeszzce na spacerek

wiesz co ja jużsię nie wkręcam w wymyślanie płci bo przy małym kompletnie mi nie wyszło:-D dałabym sobie wtedy wszystkei paznokcie poobcinać że dziewka i co? jak mi lekarz powiedział, że facet to z wrażenia wrzasknęłam na niego a on zdębiał:-D:-D ale oczywiscie cieszyłam się bardzo, a M był zachwycony po prostu:-)
Także teraz po prostu nie mam ojęcia i mam nadzieję, że na tej wizycie siędowiem:tak:

ja to duzo przybieralam wiec nawet Cie nie strasze swoja waga heheh ale 3kg to malo

bedzie dobrze:tak:
ja z czariem tak tyłam na koniec miałam 22 kilo ponad swoja wage "zerową" czyli z przed ciazy
wiesz co ja jużsię nie wkręcam w wymyślanie płci bo przy małym kompletnie mi nie wyszło:-D dałabym sobie wtedy wszystkei paznokcie poobcinać że dziewka i co? jak mi lekarz powiedział, że facet to z wrażenia wrzasknęłam na niego a on zdębiał:-D:-D ale oczywiscie cieszyłam się bardzo, a M był zachwycony po prostu:-)
Także teraz po prostu nie mam ojęcia i mam nadzieję, że na tej wizycie siędowiem:tak:
my tez z m bylismy swiecie przekonani ze bedzie julcia i nawet jak mowilismy do brzucha to caly czas julcia i julcia i co wyskoczyl czarus:sorry::sorry:
moja reakcja u lekarza byla podobna do twojej, on mi ze tu sa jaderka a ja na to w głos jak to:eek::eek::eek:
a on w smiech:tak::tak::-D:-D
mowi poprostu wyrosły sie:-D:-D:-D:-D
i tym rozladowal sytuacje a m byl zszokowany ale po pierwszym szoku zaczal sie cieszyc:-D:-D:-D:-D

reklama
Jeszcze poczujesz nic sie nie martw ja martynke poczułam w 18 tc a kamilka w 17ty

YouTube - List do Boga fajna piosenka
i znów sie poryczałam :-:)-:)-(

zwłaszcza jak zaczęłam słuchac tych piosenek o aborcji :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
uspokoic sie teraz nie moge i nie wiem czemu nie moge przestac ich sluchac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a to nasz krajobraz za oknem :sorry::sorry: 12210003..jpg
za jakies 15 minut bedzie juz bialo wstawie wtedy fotke:sorry::sorry::sorry:

Ostatnia edycja:
Do góry