reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No właśnie zaczęłam oglądać film...Byłam w kinie... zryczałam sie pod koniec .... a teraz ryczę na każdym nowym wątku.. nie na moje dzisiejsze nerwy...

hej

ja mam dosc ide spac bo w tv nic nie ma daliby se juz spokój z tymi wiadomosciami bo ile mozna sluchac jedno i to samo, sa lepsi od mojego ksiedza:-Dwiec jutro napewno nie ide do kosciola u siebie w paraf tylko pojade do błażowej bo nasz ksiadz pewnie bedzie gadał o polityce wiec dziekuje bardzo:eek:

ja wykąpana , kolacja zjedzona maksiu poszedł spac a mąż sie kąpie dopiero, wiec mu zejdzie troche bo nim sie ogoli i weznie prysznic to mu godzine schodzi:-):-):-)

Kerna super jak czujesz juz malenstwo , bedzie intensywniej jak zjesz cos slodkiego, ja tak robiłam , a wczesniej podsłuchiwałam je sluchawkami :-D:-D:-Dczasem udało mi sie zlapac i usłyszec bicie serduszka ale to był tylko chwilowe niestety za szybko uciekało:-D:-D:-Dale za to teraz juz czuje gdzie jest i co robi:-D:-D:-D

Dowikla super fotki, musiala byc strasznie zmęczona:-)

Natali fajne widoki masz, podobne do moich, ja tez mieszkam na terenie górzystym:-):-):-)

Wiki czekamy na foty fryz , ja tez musze wybrac sie do fryzjera pewnie w nastepnym tygodniu sie umówie:tak::tak::tak:

Oki ja spadam spac jeszcze postukam w brzuszek załapie kilka kopniaków no i moze załapie sie na małe co nieco:-D:-D:-Du męża :-D:-D:-D

Dobranoc i zycze miłego weekendu:-):-):-)

My juz po obaidku ale Klaudia daje niezle czadu:no:Uparla sie ze chce zalozyc rekawiczki i czapke bo Wiki tez ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No co za wariatki jedne:no::no::no:
A ze rekawiczki sie poplataly sznurkiem to siedzi i mi wyje:wściekła/y::wściekła/y:

Jesli chodzi o ruchy to ja czulam wczesnie bo Dominika chyba 16-17 tydzien a dziewczynki w 14 tygodniu:tak::tak::tak:
A jesli chodzi o przytycie to ja do 17 tyg mialam 0 w obydwoch ciazach:tak::tak:

KERNUS
jezeli Michala zaczelas czuc w 21 tygodniu to tearz poczujesz takie porzadne kopniaczki 19-20 tydzien:tak::tak::tak:I nie martw sie bo napewno wszystko jest ok:tak::tak::tak:

NATALINECZKA
Ty tez sie kochana nie martw bo z Twoja dzidzia tez jest ok:tak::tak::tak:
Poloz sie,zjedz cos slodkiego,poglaszcz brzuszek a sama zobaczysz:-);-)

W tv nic nie ma bo na kazdym programie to samo:-(mam nadzieje ze chociaz wieczorkiem cos bedzie:tak::tak::tak:
Oliwka moja tez dala dzis czadu:-(.
Dora jestes z ta waga:-Da ile w sumie przytylas?.
Ja tez juz nie moge na tv patrzec i sluchac o tej tragedi:confused2:
Dorotka no tak wcześnie urodzone dzieciaki zawsze walczą o zycie..mniej, więcej ale jednak:zawstydzona/y: Mój był tylko chwilę reanimowany i dobę pod tlenem a potem wszystko szło z górki z małymi potknięciami. ale i tak sterczenie przed inkubatorem to żadna przyjemność:-(
Domyslam sie co musialas przezywac:-(.Najwazniejsze ze jest ok:tak:.

ja chodzilam do inkubatorkow tylko 5 czy 6 dni a i tak byla to dla mnie cala wiecznosc:no::no:
pamietam jak w jeden dzien poszlam a akurat piguly myly Ich inkubatorki to ja normalnie myslalam ze zawalu dostane:no::no::no:A okazalo sie ze na probe zostaly przelozone do lozeczek a nikt mi wczesniej nie powiedzial:no:Jak je zobaczylam w tych lozeczkach to az sie poryczalam ze szczescia oczywiscie i od tej chwili byly jzu ze mna na sali:tak::tak::tak:A wazyly wtedy tylko 1600:tak::tak::tak:
Tez sie biedna naprzezywalas:-(.
tak na poprawe chumru :

nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie:sorry::sorry::sorry:
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano:cool::cool::cool::cool:
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi:-p:-D:-D

o wilku mowa:sorry:
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac :sorry::sorry::sorry:
po rosole:sorry::sorry::tak::tak::tak:
no to dobrze:tak::tak::tak:
Masakryczna ta pogoda u ciebie:cool:.Super ze najmlodsze potomstwo dalo o sobie znak:tak:.
One po porodzie wazyly 1810 i 19509przynajmniej tak twierdza pielegniarki),ale duzo spadly na wadze(co jest bardzo dziwne) i wolno przybieraly a urodzilam w skonczonym 34 tygodniu

Tak,juz pojechal

NATALINECZKA
A z tym sniegiem to masakra jakas:szok::szok::szok:

Moja Klaudia usnela na dywanie i kompletnie nic Jej nie rusza:-D:-D:-D
oto Jej fotka i przy okazji Wiki tez chciala:tak::tak::tak:
Foti super.
I jak Dowikla dajesz rade sama???bo mi nadal m brakuje jakos nie moge sie przyzwyczajic ze go nie ma i jeszcze nie gadamy przez kompa bo nie ma internetu więc tylko przez tel.. a mamnową fryzurke zapomniałam wam powiedziec
Czekamy na fotki.
A ja dzisiaj nie mam weny...
Po takich dramatach człowiek zaczyna rozumieć jak kruche jest życie...
Ja bardzo to przeżywam....
Ja tez dzis bez werwy jestem:-(.
dziewczyny a wiecie co....ja tak gadam o tych ruchach...gadam...i wczuwam sie i chyba cosik poczułam..mega delikatnie...:tak::tak::tak::tak:ale jeszcze nie skaczę z radosci bo musze upewnić się, ale 99% to to:tak::tak::tak::tak::tak: chyba czuje jak się niecierpliwie:eek:
Super ,chyba dzidzia wie ze tak strasznie czekalas na ruchy i dala ci o sobie znac.

Ja ogladam katyn wiec lece patrzec.

witam sie po filmie
myslalam ze gorzej ten film zniose ale nie puscily mi nerwy ani na chwile:no::no::no: ale to chyba tylko dlatego ze mlody nie spal a ze chcial ogladac film akurat na koncowce i akurat jak strzelali to wlaczylam u bajki na kompie a komp na kolanach i synek u boku co by nie ogladal i co chwila jeszcze am albo piciu:sorry::sorry:
tak wiec nawet czasu nie mialam zeby sie skupic na filmie:no::sorry:

ja nie wiem ale jakos nadal do mnie nie dociera ze miala miejsce ta tragedia:-:)-:)-(

witam pierwsza....wszsytkie śpią:eek:
Ja nie oglądałam filmu, tyle się naczytałam opinii innych że już wolałam iść do łóżka i nie myśleć o tym. Ale jak się wszsytko uspokoi to na pewno oglądnę, bo gdzieś mi umknął.
U nas beznadziejna pogoda, pada i cholernie jest zimno. siedze w golfie:confused2:
Miałam nadzieję, że gdzieś sobie pojedziemy na spacerek to taka sama niedziela jak tydzień temu...dupa.

Dzien dobry niedzielnie.Dzis pewnie G wezmie mi kompa i net wiec musze dzis korzystac :-).
NATALINECZKA ja tez za szczegolnie tego filmu nie przezylam.Smutno pod koniec mi sie zrobilo ale spokojnie zasnelam itp.

U mnie noka super Jak oliwka zasnela po 20 tak obudzila sie o 3.30 :-) Pozniej o 7 uz wstalysmy :-).
W tv nic innego nadal nie pokazuja :-(

sorry dziewczyny za wczorajsze moje poirytowanie:-D
dorota sorry e tak od razu sie na Ciebie rzuciłam z pazurami:-) miałam troche zły humor wczoraj i szukałam problemów:eek:

anka ja patriotką nie jestem:-D ja mówiłam o innych....;-) polityką tez się nie interesuję:-D

dorota na polsacie lecą bajki:-D:rofl: moje ulubione..... disney... niektóre moje ulubione z czasów dzieciństwa- praktycznie w kazda niedziele jedna stara moja bajka leci:-)

reklama
Chociaż te bajki lecą...tak będzie przez cały tydzień:eek::confused2:
A podobno dzisiaj mają być pozamykane markety:baffled: słyszałyście coś o tym???
Dorotka do kiedy będziesz bez kompa???

Do góry