reklama
hej
ja mam dosc ide spac bo w tv nic nie ma daliby se juz spokój z tymi wiadomosciami bo ile mozna sluchac jedno i to samo, sa lepsi od mojego ksiedza
wiec jutro napewno nie ide do kosciola u siebie w paraf tylko pojade do błażowej bo nasz ksiadz pewnie bedzie gadał o polityce wiec dziekuje bardzo
ja wykąpana , kolacja zjedzona maksiu poszedł spac a mąż sie kąpie dopiero, wiec mu zejdzie troche bo nim sie ogoli i weznie prysznic to mu godzine schodzi:-):-):-)
Kerna super jak czujesz juz malenstwo , bedzie intensywniej jak zjesz cos slodkiego, ja tak robiłam , a wczesniej podsłuchiwałam je sluchawkami

czasem udało mi sie zlapac i usłyszec bicie serduszka ale to był tylko chwilowe niestety za szybko uciekało

ale za to teraz juz czuje gdzie jest i co robi

Dowikla super fotki, musiala byc strasznie zmęczona:-)
Natali fajne widoki masz, podobne do moich, ja tez mieszkam na terenie górzystym:-):-):-)
Wiki czekamy na foty fryz , ja tez musze wybrac sie do fryzjera pewnie w nastepnym tygodniu sie umówie

Oki ja spadam spac jeszcze postukam w brzuszek załapie kilka kopniaków no i moze załapie sie na małe co nieco

u męża 

Dobranoc i zycze miłego weekendu:-):-):-)
ja mam dosc ide spac bo w tv nic nie ma daliby se juz spokój z tymi wiadomosciami bo ile mozna sluchac jedno i to samo, sa lepsi od mojego ksiedza

ja wykąpana , kolacja zjedzona maksiu poszedł spac a mąż sie kąpie dopiero, wiec mu zejdzie troche bo nim sie ogoli i weznie prysznic to mu godzine schodzi:-):-):-)
Kerna super jak czujesz juz malenstwo , bedzie intensywniej jak zjesz cos slodkiego, ja tak robiłam , a wczesniej podsłuchiwałam je sluchawkami

Dowikla super fotki, musiala byc strasznie zmęczona:-)
Natali fajne widoki masz, podobne do moich, ja tez mieszkam na terenie górzystym:-):-):-)
Wiki czekamy na foty fryz , ja tez musze wybrac sie do fryzjera pewnie w nastepnym tygodniu sie umówie

Oki ja spadam spac jeszcze postukam w brzuszek załapie kilka kopniaków no i moze załapie sie na małe co nieco

Dobranoc i zycze miłego weekendu:-):-):-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oliwka moja tez dala dzis czadu:-(.My juz po obaidku ale Klaudia daje niezle czaduUparla sie ze chce zalozyc rekawiczki i czapke bo Wiki tez ma
No co za wariatki jedne
A ze rekawiczki sie poplataly sznurkiem to siedzi i mi wyje
Jesli chodzi o ruchy to ja czulam wczesnie bo Dominika chyba 16-17 tydzien a dziewczynki w 14 tygodniu
A jesli chodzi o przytycie to ja do 17 tyg mialam 0 w obydwoch ciazach
KERNUS
jezeli Michala zaczelas czuc w 21 tygodniu to tearz poczujesz takie porzadne kopniaczki 19-20 tydzienI nie martw sie bo napewno wszystko jest ok
NATALINECZKA
Ty tez sie kochana nie martw bo z Twoja dzidzia tez jest ok
Poloz sie,zjedz cos slodkiego,poglaszcz brzuszek a sama zobaczysz:-);-)
W tv nic nie ma bo na kazdym programie to samo:-(mam nadzieje ze chociaz wieczorkiem cos bedzie
Dora jestes z ta waga

Ja tez juz nie moge na tv patrzec i sluchac o tej tragedi

Domyslam sie co musialas przezywac:-(.Najwazniejsze ze jest okDorotka no tak wcześnie urodzone dzieciaki zawsze walczą o zycie..mniej, więcej ale jednakMój był tylko chwilę reanimowany i dobę pod tlenem a potem wszystko szło z górki z małymi potknięciami. ale i tak sterczenie przed inkubatorem to żadna przyjemność:-(

Tez sie biedna naprzezywalas:-(.ja chodzilam do inkubatorkow tylko 5 czy 6 dni a i tak byla to dla mnie cala wiecznosc
pamietam jak w jeden dzien poszlam a akurat piguly myly Ich inkubatorki to ja normalnie myslalam ze zawalu dostaneA okazalo sie ze na probe zostaly przelozone do lozeczek a nikt mi wczesniej nie powiedzial
Jak je zobaczylam w tych lozeczkach to az sie poryczalam ze szczescia oczywiscie i od tej chwili byly jzu ze mna na sali
A wazyly wtedy tylko 1600
![]()
Masakryczna ta pogoda u ciebietak na poprawe chumru :
nie narzekajcie na pogode u nas jest juz 5 cm sniegu i nadal sypie
ciekawam jest czy odsniezac nie bede musiala jutro rano
nie wklejam zdjec bo wam sie jeszcze zimno zrobi
o wilku mowa
właśnie moj najmlodszy potomek daje o sobie znac
po rosole
no to dobrze![]()

Foti super.One po porodzie wazyly 1810 i 19509przynajmniej tak twierdza pielegniarki),ale duzo spadly na wadze(co jest bardzo dziwne) i wolno przybieraly a urodzilam w skonczonym 34 tygodniu
Tak,juz pojechal
NATALINECZKA
A z tym sniegiem to masakra jakas
Moja Klaudia usnela na dywanie i kompletnie nic Jej nie rusza
oto Jej fotka i przy okazji Wiki tez chciala![]()
Czekamy na fotki.I jak Dowikla dajesz rade sama???bo mi nadal m brakuje jakos nie moge sie przyzwyczajic ze go nie ma i jeszcze nie gadamy przez kompa bo nie ma internetu więc tylko przez tel.. a mamnową fryzurke zapomniałam wam powiedziec
Ja tez dzis bez werwy jestem:-(.A ja dzisiaj nie mam weny...
Po takich dramatach człowiek zaczyna rozumieć jak kruche jest życie...
Ja bardzo to przeżywam....
Super ,chyba dzidzia wie ze tak strasznie czekalas na ruchy i dala ci o sobie znac.dziewczyny a wiecie co....ja tak gadam o tych ruchach...gadam...i wczuwam sie i chyba cosik poczułam..mega delikatnie...ale jeszcze nie skaczę z radosci bo musze upewnić się, ale 99% to to
chyba czuje jak się niecierpliwie
![]()
Ja ogladam katyn wiec lece patrzec.
Natalineczka555
kocham kochać :)
witam sie po filmie
myslalam ze gorzej ten film zniose ale nie puscily mi nerwy ani na chwile

ale to chyba tylko dlatego ze mlody nie spal a ze chcial ogladac film akurat na koncowce i akurat jak strzelali to wlaczylam u bajki na kompie a komp na kolanach i synek u boku co by nie ogladal i co chwila jeszcze am albo piciu

tak wiec nawet czasu nie mialam zeby sie skupic na filmie

ja nie wiem ale jakos nadal do mnie nie dociera ze miala miejsce ta tragedia:-
-
-(
myslalam ze gorzej ten film zniose ale nie puscily mi nerwy ani na chwile

tak wiec nawet czasu nie mialam zeby sie skupic na filmie

ja nie wiem ale jakos nadal do mnie nie dociera ze miala miejsce ta tragedia:-
kerna
http://www.lauraziobro.pl
witam pierwsza....wszsytkie śpią
Ja nie oglądałam filmu, tyle się naczytałam opinii innych że już wolałam iść do łóżka i nie myśleć o tym. Ale jak się wszsytko uspokoi to na pewno oglądnę, bo gdzieś mi umknął.
U nas beznadziejna pogoda, pada i cholernie jest zimno. siedze w golfie
Miałam nadzieję, że gdzieś sobie pojedziemy na spacerek to taka sama niedziela jak tydzień temu...dupa.

Ja nie oglądałam filmu, tyle się naczytałam opinii innych że już wolałam iść do łóżka i nie myśleć o tym. Ale jak się wszsytko uspokoi to na pewno oglądnę, bo gdzieś mi umknął.
U nas beznadziejna pogoda, pada i cholernie jest zimno. siedze w golfie

Miałam nadzieję, że gdzieś sobie pojedziemy na spacerek to taka sama niedziela jak tydzień temu...dupa.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzien dobry niedzielnie.Dzis pewnie G wezmie mi kompa i net wiec musze dzis korzystac :-).
NATALINECZKA ja tez za szczegolnie tego filmu nie przezylam.Smutno pod koniec mi sie zrobilo ale spokojnie zasnelam itp.
U mnie noka super Jak oliwka zasnela po 20 tak obudzila sie o 3.30 :-) Pozniej o 7 uz wstalysmy :-).
W tv nic innego nadal nie pokazuja :-(
NATALINECZKA ja tez za szczegolnie tego filmu nie przezylam.Smutno pod koniec mi sie zrobilo ale spokojnie zasnelam itp.
U mnie noka super Jak oliwka zasnela po 20 tak obudzila sie o 3.30 :-) Pozniej o 7 uz wstalysmy :-).
W tv nic innego nadal nie pokazuja :-(
medeuska
październikowa mama'09
sorry dziewczyny za wczorajsze moje poirytowanie
dorota sorry e tak od razu sie na Ciebie rzuciłam z pazurami:-) miałam troche zły humor wczoraj i szukałam problemów
anka ja patriotką nie jestem
ja mówiłam o innych....;-) polityką tez się nie interesuję
dorota na polsacie lecą bajki
moje ulubione..... disney... niektóre moje ulubione z czasów dzieciństwa- praktycznie w kazda niedziele jedna stara moja bajka leci:-)

dorota sorry e tak od razu sie na Ciebie rzuciłam z pazurami:-) miałam troche zły humor wczoraj i szukałam problemów

anka ja patriotką nie jestem

dorota na polsacie lecą bajki

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MEDEUSKA fakt leca bajki :-)
Nie ma sprawy,nie ma tematu :-)Moglam byc wczoraj obiektem wyrzycia sie hihihih :-).Wszystko git :-)
KERNA u mnie tez pogoda do D...:-(
Nie ma sprawy,nie ma tematu :-)Moglam byc wczoraj obiektem wyrzycia sie hihihih :-).Wszystko git :-)
KERNA u mnie tez pogoda do D...:-(
reklama
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Chociaż te bajki lecą...tak będzie przez cały tydzień

A podobno dzisiaj mają być pozamykane markety
słyszałyście coś o tym???
Dorotka do kiedy będziesz bez kompa???

A podobno dzisiaj mają być pozamykane markety

Dorotka do kiedy będziesz bez kompa???
Podziel się: