reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama

KERNUS
Juz sniadanko:szok::szok::szok:Dobra jestes
Ja to zawsze kolo 10 ,a jak dluzej pospimy to nawet pozniej:tak::tak::tak:
łooo matko chyba bym padłą z głodu, a Mima to zawrzeszczałby się na amen:baffled::tak:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:
no wiesz.....a nie da rady pożyczyć od kogoś może...tosz to jeden dzień tylko...ale z drugiej strony zakupki Ci się szykują:tak::eek::eek:;-)

Witam kochane poniedziałkowo :happy:
Nowy tydzień ....coś się skończyło coś się zacznie coś się zmieni...obyśmy cos z tego wyciągneli....
Julia w szkole wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! muszę iść dziś po skierowanie do laryngologa bo moje dziecko nie słyszy:-:)-:)-:)-:)-:)-(powtarzam jej po 5 razy :-:)-:)-:)-:)-( a i tak czasami widzę ze mnie nie słyszy tylko się juz poprostu nie dopytuje :-:)-:)-:)-( nie wiem czy ma zatkane uszy woszczyną czy ma uszkodzony słuch :-:)-:)-:)-( nie wiem musimy iść do lekarza z tym .....
ojeju ale coś czuję, że to tylko woszczyk:tak: wcześniej chyba dobrze słyszałą co??

ostatnio znalazlam na moje zarazy sposob-jak mnie nie sluchaja lub wyja to strasze Je wilkiem bo juz nic innego nie działa:no::no::no:A ze pare dni temu w bajce na mini-mini byl wilk i sie go baly to jest git:tak::tak::tak:Ciekawe jak dlugo ten wilk bedzie dzialal hehe
Pokazalam Im go wlasnie w laptopie bo znalazlam w google i powiedzialam ze jak beda niegrzeczne i za duzo beda wyly to go wypuszcze;-):-D
:rofl2::rofl2::rofl2: grunt to sposób:-D:-D
na sobote mam znizki na narodowy dzien glamour i jade do katowic do silesii:cool: mam juz odlozona kase:rofl: mama mi te cos dała i biore kaske od maksa to od raz i jemu cos kupie bo do smyka mam 20% jeszcze osobny rabat i w reserved duzo fajnych dzieciecych ciuszków tez jest:tak:
no zazdroszczę!!!!!!!!:evil::evil::evil: ale Ci fajowo!

czuje sie normalnie jak potwor z bagien :confused2::confused2:

mam stary chleb i nie wiem co zrobic:confused2::confused2::confused2:
po pierwsze:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a po drugie to może tosty, zapiekanki.....
Lidka zdróweczka dla maluchów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam.
Dla ofiar katastrofy (*)(*)(*)

Ciężko cokolwiek robić,żeby nie myśleć....z życiu,o przemijaniu :-:)-:)-(
Babcia Darka odejdzie pewnie na dniach.
Przed świętami wzięli ją ze szpitala do domu.
Jest bardzo słaba już ,nawet się nie budzi :-:)-(
Je tylko 3-4 łyzki dziennie jak ją obudzą i zmuszą,aby coś przełknęła.
Słów brak.... :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tatuś mój za to jest w doskonałej formie.Widać ,ze lepiej się czuje.
Chodzi na spacery ,rąbie drewno .
Dziś ma 2 chemię (5 kroplówek)
Wyniki krwi rewelacyjne:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Lekarz powiedział,że nigdy by się spodziewał,że po chemi można miec takie wyniki.
:szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D
Widocznie dieta działa i moja praca nie idzie na marne. :happy::happy:

Przepraszam,że tylko o sobie,że czasu nie mam. :-:)-:)-(

Pozdrawiam Was kochane.
Zajrzę wkrótce.;-)

Witam.
Dla ofiar katastrofy (*)(*)(*)

Ciężko cokolwiek robić,żeby nie myśleć....z życiu,o przemijaniu :-:)-:)-(
Babcia Darka odejdzie pewnie na dniach.
Przed świętami wzięli ją ze szpitala do domu.
Jest bardzo słaba już ,nawet się nie budzi :-:)-(
Je tylko 3-4 łyzki dziennie jak ją obudzą i zmuszą,aby coś przełknęła.
Słów brak.... :baffled::baffled::baffled::baffled:

Tatuś mój za to jest w doskonałej formie.Widać ,ze lepiej się czuje.
Chodzi na spacery ,rąbie drewno .
Dziś ma 2 chemię (5 kroplówek)
Wyniki krwi rewelacyjne:tak::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Lekarz powiedział,że nigdy by się spodziewał,że po chemi można miec takie wyniki.
:szok::szok::-D:-D:-D
Ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D
Widocznie dieta działa i moja praca nie idzie na marne. :happy::happy:

Przepraszam,że tylko o sobie,że czasu nie mam. :-:)-:)-(

Pozdrawiam Was kochane.
Zajrzę wkrótce.;-)

współczuje wam jeśli chodzi o babcię:-:)-(
Darka babcia niestety juz od dawna jest w śpiączce i leży w domu:no::no:
karmią ja strzykawką przebierają taka roślinka:-:)-:)-(
nie życzę jej źle ale wydaje mi się że lepiej by było gdyby już się nie męczyła:no::no::-:)-:)-(

a co do twojego taty to super:tak::tak::tak::tak::tak:
oby tak dalej:tak::tak::tak::tak:;-);-)

Ja poczytałam ale humor nadal kiepski, tv już nie włączam bo nie chcę się dołować a w radio też same smęty lecą :-:)-:)-(
Zmykam do sklepu bo grochu nie mam a wymyśliłam dzisiaj grochówkę na obiad - będzie na dwa dni no i mus wybrać się do fryzjera ale wątpię czy dzisiaj mi się to uda :crazy::crazy::crazy:

reklama
Laura sie zabawila.Uklada puzzle drewniane.Moj wyskoczyl do garazu ipo papiery do auta.Szuka zagubionej skrzynki z narzedziami :/ Oby sie znazazla.
Ja juz wykapana bo wskoczylam z Lali do wanny :))
jeszcze kolacja o 20:30 i Laura konczy swoj dzionek a mamusia sie zajmnie tatusiem :)

A moj tez pizzlowa :p kupiłam jej ostatnio 30 elementów z kubusiem puchatkiem, ma trochę zajęcia :-p
...
Weronika od tygodnia jest nie do zycia!!!!!!!! ktos mi dziecko podmeinil alebo zaczatrowal
wszytso placzem chce wymusic,wszystko na nie,wszytko na przekor
co chwila wyje,czym doprowadza mnie do furii:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tymabdziej ze jestem przed @:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

i...

Witam w klubie mam mamrudnych dzieci :/

Witam porannie

znów mnie nawala ucho i w sumie to nie wiem czy ucho czy wezly chlonne... ale prawej strony dotknać nie mogę:eek:

to chyba przez to ostatnie niedoleczone....grr

i tak jest lepiej niz wczraj, moze przejdzie. Zaraz znow wezme przeciwbolowy i zobaczymy.
Ostatnio co chwile coś mnie łapie:-D całe szczescie ze Maksa nie...

miłego dzionka dziewczyny:-)

Kuruj sie kobieto, zdrówka :D

Witajcie.
Macie rację , im mniej tv się ogląda , tym człowiek mniej się nakręca.
Ale ja do wrażliwców należę i nie potrafię przejść obojętnie wobec ludzkich tragedii...

Piszecie o buntach maluchów. Dołączam do was mamuśki. :tak:Amelia ostatnio pokazuje swoje drugie oblicze.:crazy: Jak się uprze @ ( małpa) jedna...za nic w świecie nie idzie jej przekonać.:wściekła/y:

No i na końcu chłop....:confused2:Dać chłopu w ręce żelazko to spali sobie spodnie od nowego garnituru.:confused2: Więc oprócz wydatków komunijnych do listy zakupów dopisuję męski garnitur. :hmm::hmm::hmm:

Ale narobił... No ale przeciez chiał dobrze ;) Paczka poszła, mam nadzieje, że cos sie przyda :)

Witam kochane poniedziałkowo :happy:
Nowy tydzień ....coś się skończyło coś się zacznie coś się zmieni...obyśmy cos z tego wyciągneli....
Julia w szkole wreszcie!!!!!!!!!!!!!!! muszę iść dziś po skierowanie do laryngologa bo moje dziecko nie słyszy:-:)-:)-:)-:)-:)-(powtarzam jej po 5 razy :-:)-:)-:)-:)-( a i tak czasami widzę ze mnie nie słyszy tylko się juz poprostu nie dopytuje :-:)-:)-:)-( nie wiem czy ma zatkane uszy woszczyną czy ma uszkodzony słuch :-:)-:)-:)-( nie wiem musimy iść do lekarza z tym .....
Adam jeszcze w domu bo do szkoły na 12 więc jeszcze się z nim męczę a nerwa mam na gnojka jak nie wiem :angry: cały czas coś chce ,zaczepny butny ech.................. dorastanie:eek:
Antonio wstał o 6 więc pewnikiem koło 10 pójdzie spac i dobrze bo koło 12 musimy z domku wyjść ..niedobra ta moja mała cholera podobnie jak reszta naszych maluchów wymusza wszystko płaczem krzykiem ..ech...............bunt:eek:
Pietruszka w pracy ,zupka się gotuje,pranie się pierze........chyba się za jakieś big porządki zabiorę ...tylko nie bardzo mam co robić :eek::eek:ale miejsca sobie znaleźć nie mogę ......coś muszę wymyślić......
po obiadku jedziemy wpisać się do księgi kondolencyjnej i zapalić znicz....
[*]

Zdrówka dla Juliny, oby to nic poważnego.

czesc kochane dziewczynki!
dawno mnie nie było na bb,ale przez ta tragedie jakos nie mam weny i ochoty do pisania.naprawde nie wiedziałam ze tak to bede przerzywac.sledze wszystko w tv na okragło i nie mam ochoty nic wiecej ogladac.chcialam wam cos powedziec;nie wiem czy to zbieg okolicznosci czy jakis pech.gdy 5 lat temu robiłam 1 urodziny mojego krystianka zmarł papiez,a teraz gdy robiłam urodziny 1 moich blizniaków taka tragedia.nie mam pojecia co o tym myslec?

teraz ide was poczytac bo mam zaleglosci od soboty!!!

Sto lat dla dzieciaczków :D

Do góry