reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczynki
ja wiem że to duży rachunek-ale pocieszam sie ze to za 3-tel.a nie za jeden.
a no to całkiem inna sprawa, heehee

Czy ja nie powiinam zabrać sie za ogarnięcię tej czeczenii???

EDIT:

Eeee, nie chce mi sie, poprosze o rozgrzeszenie

Ostatnia edycja:
reklama
jak dla mnie to te seriale sa zdecydowanie za krutkie.
a co do rachunku to i tak wysoki,bo zawsze mi przychodzilo do zapłaty za 3 tel 120-140zł.musze przestac tyle rozmawiac.

As, potrafi bałaganic, nie maco :-D
Luna, pieknie się kobitka stroi w buciki
Madea, chyba sobie coś dopowiedziałaś :-D

Wiki, fotki koniecznie ;-)

U mnie zaraz kąpanie będzie :tak:

Tak tylko dopowiem,że ten bałagan powstał w kilka minut.
Kuba wpadł i zrobił pilota :szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,po czym szcześliwy wyszedł z pokoju.:angry::angry::angry::angry::angry:.
Na szczescie to już dawno było i teraz nie ma już takich pomysłów.:tak:
Medeuska liczy się,kiedy ząbek się przebił,a nie kiedy wyrośnie cały.
W takim razie gratuluję zebolka.:tak::-):-)

Lunka fotka cudniasta.:tak::-):-)

Ja nie oglądam seriali ,więc nie mam problemu czy są długie czy krótkie.:-D:-D:-D

Kuba zjadł obiad przed wyjściem do fundacji,a teraz obsunął parówkę i 1,5 miski płatków śniadaniowych na sucho.:szok::szok::szok::szok:
To do niego nie podobne.:no::-D:-D:-D:-D
Ale się cieszę.Chociaż raz mi się dziecko naje do syta.:tak::-D:-D:-D

Ugotowałam nam grochówkę,Tacie kończy się gotować pieczarkowa wg PP.
Jeszcze jakąs pastę na kanapki mu zrobię i tatę mam z głowy znów na 2 dni.;-):-):-)

Grochówka już nieco stężała ,to idę sobie obiadek zjeść.;-):-):-)

LUNKA PW

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry