reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
a jak sie tam nie dostanie to co ja w tedy z robię,najmniej miejsc i najwięcej oblegane bo najlepsze :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

dostanie sie,obydwoje pracójecie,mieszkacie nie daleko-bedzie dobrze.
najpierw wpisz to pierwsze,a nastepne to 3(do któregos napewno sie dostanie)

dobra mamusi,ja uciekam spac bo mi sie oko cos zamyka.
spokojnej i przespanej nocki życzę!!!
dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
Natalineczka to mały jeszcze nie śpi???? :szok::szok::szok::szok::szok: jeszzce idziesz się znim pobawić?:szok::szok::szok::szok: to o której on chodzi spać? o matko moja juz chrapie od godziny jakiejś :tak::tak::tak::tak::tak:
wlasnie przed chwila poszedl spac:tak::tak:
on juz od jakiegos czasu tak mi chodzi spac
ale jak juz mowilam musze mu te dzienne drzemki skrocic
bo rano wstajemy tak po 9 kolo 10
wiec nie poloze go o 12 bo mi nie zasnie
klade go tak po 13 kolo 14 i spi mi tak czasem przed 16 wstanie ale czasem spi mi do 17 lub nawet 18 (jak mi sie przysnie:zawstydzona/y:)
wiec juz mu sie w nocy nie chce spac:no::no:
i tak mi chodzi po 22 czasem my juz spimy kolo 23 a on jszcze w lozeczku buszuje :szok:
dlatego mowie ze chyba mu bede nastawiac budzik na dwie godzinki i koniec spania:-p:-p

co do przedszkoli to bym zrobiła tak jak dziewczyny piszą:tak::tak::tak:

a tu o pięciolatkach Za 3 lata sześciolatki do szkół - Życie - INFOR.pl - portal prawno gospodarczy - finanse, podatki, gospodarka, wiadomości
z tego wynika ze w roku szkolnym 2010/2011 pieciolatek bedzie juz obowiakowo uczeszczal do zerowki a szesciolatek do pierwszej klasy:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
witam porannie

mam chwile spokoju bo maks mi wlasnie wcina opakowanie dentinoxu:eek:

ja juz normalnie nie mam słów, on non stop wyje:confused2::confused2:

Agnes wg mnie 1 jako 1, 3 jako 2 i 2 jako 3.... 2 to dla mnie paranoja żeby taki syf był....:no::no::no:

juz wole eby moje dziecko oglądało tv niż w syfie siedziało.....no a jedzenie tak jak Ci ktotas z dziewczyn napisała zawsze możesz jej spakować jakbyś ją póxniej odbierala:tak:
no a ja mam auto to pewnie

Witam z ranca
Wczoraj juz mi sie wieczorem nie chcialo laptopa wlaczac:szok::no:Do wieczora bylismy na dworku,poznije jedzonko,mycie i spanko:tak::tak::tak:
Dzisiaj pogoda sie spierniczyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Ja jak zwykle nie wyspana:no:Mlode na szczescie jeszcze spia wiec jak obejrze Majke to brykam do wyrka:tak::tak::tak:

MH
gratuluje zabka:tak::-)

AS
Niezly balagan:szok::szok::szok:

LIDKA
Ja nie pamietam kiedy moje zaczely spac raz w dzien:no:Ale jak mialy roczek to spaly jeszcze dwa razy:tak::tak::tak:
Moj siostrzeniec ma rok i od jakiegos czasu tez spi tylko jeden raz,rzadko nawet bardzo rzadko spi dwa razy
To zalezy od dziecka

okres przejsciowy trwa 3 lata.teraz jest 1 rok,wiec jeszcze 2
dzieci urodzone w 2007 dopeiro obowizkow

no chyba ze sie myle,ale poszukaj w necie reformy oświaty

No własnie czytałam i jest tak jak mówiłam.

Witam ja sie witam kolorowo zaraz ide sobie kawke zrobic i zaczne cos robic trzea by było pranie nastawic.Zanim poszłam mleko ugotowac to moje dzieci po danonku se wzieły i jedzą w najlepsze:-)

Witam :tak:

Moje dzieci pierwszy raz od ponad tygodnia pieknie zjały sniadanie :-)

Agnes, ja bym brała jako pierwsze to najblizej domu :tak:

Wiki, Twoja córka w wieku 5 at to owszem ale do zerówki, która jest pewnie w szkole. A wieku 6 lat do pierwszej klasy.

Dzieki dziewczyny za gratki :-)

U mnie dzisiaj paskudnie za oknem :eek: Dobrze, że będziemy mieć gosci to będzie wesoło :-p:-)

Witam :tak:

Moje dzieci pierwszy raz od ponad tygodnia pieknie zjały sniadanie :-)

Agnes, ja bym brała jako pierwsze to najblizej domu :tak:

Wiki, Twoja córka w wieku 5 at to owszem ale do zerówki, która jest pewnie w szkole. A wieku 6 lat do pierwszej klasy.

Dzieki dziewczyny za gratki :-)

U mnie dzisiaj paskudnie za oknem :eek: Dobrze, że będziemy mieć gosci to będzie wesoło :-p:-)
No tak do zerówki pójdzie no ale to też szkoła
Gratki dla Niki za pierwszego zombolka :-)

reklama
Do góry