Mama Helenki
i Aniki :D
Ja też witam, dziewczyny jedz nalesniki 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie macie się do Kogo Przytulić :-( Mój Mężulek od 5 dni jest za granicą , i pozostaje mi synek i Pluszowy Miś do Tulenia![]()
Dopiero po ''stracie'' odczuwamy Brak ... I zaczynamy doceniać.
Jak Mój Mężuś był w Polsce , to często Marudziłam ,że zabiera mi Kołdre albo sie na mnie kładzie , a teraz ile bym dała żeby to robił , nawet na głośne chrapanie bym mu pozwoliławażne ,żeby tylko był przy mnie...
A takto musze jeszcze poczekać 3 miesiące :-(
M
Wczorajszy dzień w mega skrócie.
......
rano z młodym do szkoły,potem Wołomin i odebranie orzeczenia.Biegiem z powrotem po małego
Na 15.30 biofeedbeck małego,więc znów na pełnych obrotach,powrót do domu autobusem a młody bunton chce na piechotę.
Mówię,że noga mnie boli,bo mnie pies ugryzł.
a młody:
Mnie jak nogi bolą to mówisz ,że mi nic nie będzie to Ty mamcia też przeżyjesz
(no ma chłopak rację)
Uskuteczniłam wówczas spacer 3 przystankowy
......
Przeprowadziłam zajęcia na swój sposób ,oj dużo pracy przed nami ,ale wiem co i jak.
Rodzice zadowoleni ,dziecko ostatecznie też,choć w trakcie zajęć pobił mnie chyba 5-6 razy,ale to norma u autystyków.
kochana w górnej częsci uda maja 23 cm w kolanie 19 i troszeczkę sie poszerzają, na dole mają 23cma no bo mi sie poskompilo i ni mo
muzeum zamkniete eksponatow brak
julka współczuje, czarek tez mial ale to chyba to najslabsze bo teraz czasem tylko mu jakas plamka wyskoczy, no i moj brat tez mial ale mu juz pszeszlo
meduska jakbys mogla to zmierz mi te spodnie, tzn nogawki i jeszcze mam jedno pyt
ten pas na brzuch przy nich to z jakiego materialu i on jest taki rozciagliwy![]()
wejdziesz kochanadziewczyny nie ma czego zazdrościc bo tego zwrotu nie ma dużo,tylko 600zł
medea przeczytałaś,moje wymiary sparawdz bo jestem chętna na tą chetna![]()
mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamJa też witam, dziewczyny jedz nalesniki![]()
No to mu to troche czasu zajmujeMąż przyprowadził znajomego hydraulika, żeby nam wodomierze założył no i koleś siedzi przy tych wodomierzach od 17.30 i końca roboty nie widać
Idę położyć Piotrusia i wracam do was! :-)
Ja pewnie bym sie w nią nie wcisnełano i niestety kerna raczej w tą sukienkę nie wejdzie, więc jakby któraś była zainteresowana to dajcie znać;-)
wklejam ją w wątek sprzedam jak już zrobiłam fotkę;-)
Moze sie kupiec znajdzieWszystkie mówią, że ładna a żadna nie chce kupić
edit:
Iwcik pati to jescze jakos wyglądała, bo u niej ni ebyło tak brzucha widać. ale ja to juz chyba w 6 miesiącu bylam wtedy i wyglądałam jak pącczek a nie jak króliczek![]()
Anka i Iwcik
![]()
mysle ze dziewczyny sie nie pogniewaja....![]()
Ale pracowity dzień miałaśhelo lesencje:-)
o mamo od rana w biegu i dopeiro teraz usiadlam
rano Pauline do szkoly wyprawialm i przyjechal tescio pociac nam drzewo wiec musialam mu przytrzymac,mojemu znow sie dyski przesunely wiec tyle co do roboty jeszdzi a w domu nic nie robi
poza tym wrocil o 9 a o 16 znow pojechal do roboty,wiec tylko sie przespal i zjadl i tyle go wiedzieli
pozniej pranie,itd,podgotwac zupe
pozniej do szkoly po dzieciaki,powrto ze szkoly,nakarmic dzieciaki i na zebranie do szkoly
tylko tam siedzialam prawie godzinebo kolejka
Panie zadowolone z Pauliny,jedynie ostatnio gorzej sie zachwouje,ale to i przesuilenie i zmeczenie calym rokiem szkolnym,poza tym oceny super
niestety w dyktnadzie nie przeszla dalej ale byla druga w klasie bo zrobila tylko 3bledy-w tym jeden ortograficzny i 2 male ale przez to ze malo znane wyrazy i nie doslyszala koncowek i zamienila lietry
zreszta blad ortograficzny zrobila w wyrazuie-zażegnany,wiec trudne slowo
dumna z niej jestem:-) i dzis dostala 5 z angielksiego za czytanie
a za ostatni sparwdzian z matematyki odstala 4- tylko dlatego ze nie roziwazlaa wsyzytkich zadan bo mialagorszy dzien
jak wrocilam z zebrnai to poszlam wlaczyc z drezwem-sprztalam je do kotlowni i ukladalam pod komorka,w miedzycazie rozpailima w piecu,sprztanelam posciel ,pranie itd itd
na koniec jeszcze poodkurzlaam bo sie trocin nanioslo,ale juz nie mam sily zmywac
jutro pozmywam
dziewczyny dzis pol dnia na podwroku
Weronika bardzo chetnie mi pomagala i ukladal mniejsze klocki drzewa na kupke
maly pomocnik a wygladala jak [artyzant i do tego polowe dnia w piaskownicy
no i w koncu mala poszla spac po 21 a Paulina jakies pol godz temu
ufffffff
to ide poczyytam,ale pewnie znow jestem sama![]()
Witaj nalesniczni mniam mniamJa też witam, dziewczyny jedz nalesniki![]()
a mnie cos kopnelo, odkrecilam sobie lakier d paznokci i zaczelam wachac
nie wiem
ten maluch zaczyna mnie przerażać![]()
Współczuje wyjazdu męża. Ja za swoim bym zwiędła chyba. I jak tobie chraanie, tak mi zgrzytani juz by nie przeszkadzało. Mój ma czesto nocki, w dzień odsypia i tyle o mam, ale to i tak lepiej niż Waszych mężów wyjezdnych...+ Co do wąchania dziwnych rzeczy w czasie ciąży to ja musze się przyznać,że uwielbiałam zapach papieru toaletowegohahahaha miałam manie. Kupowałam codziennie kolorowy papier i wąchałam
Tak samo gazety ,książki itp .
![]()
MEDEUSKA wszytskiego najlpeszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!
co by Twój chłop w końcu zmądrzał a Tobie życzeę więcej pogody ducha)))))))))
naj naj naj
i koljenych 100lat razem![]()
Przyłączam si do życzeńMEDEUSKA wszytskiego najlpeszego z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!
co by Twój chłop w końcu zmądrzał a Tobie życzeę więcej pogody ducha)))))))))
naj naj naj
i koljenych 100lat razem![]()