reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć Pisarki:-D:-D
wiecie co, no spania nie macie!! :szok::szok::szok: czytałam, czytałam, czytałam....zaczęło mi się ziewać a stron nie ubywało:no::no::no: koszmar jakiś:eek::eek::-D:-D
Ale wiem tyle, że dla Medei życzę wszsytkeigo naj naj naj naj naj no i dal jej chłopa też:tak::tak::tak:
No i wspólczuję przymusowej kąpieli stóp:confused2::confused2::confused2:
Iwcik super wygladasz!! Taka bąbka słodka:tak::tak::tak:
Medea co do staników do karmienia to ja bym się skusiła ale znasz moje wymiary.....:-:)-:)-( chyba, że sięrozciągają to możemy znowu pomierzyć sie tu i tam:tak::tak:
Patrycja dawaj fotki, nie ma to tamto!!:-);-)
No i ta focia z wczoraj...taka...hmmm...lizakowa:-D:-D:-D

U nas pada wrednie, ale byłam na miescie połązić za czymś ciekawym. Kupiłam paluszki rybne i znowu dziś będzie mizeria:-D
Ja wczoraj siedzialam na allegro idziś wpadłam na genialny pomysł spodni w kantkę i tuniki:tak: Spodnie wynalazłam jeszcze z czasów maturalnych:szok: i tylko wiadomo w brzuchu sięnie zapnę a tak to luks. tunikę dłuższą jakąs zakupię, może bratowa z Mimą zostanie:rolleyes2: mogłabym na spokojnie połazić...
Co jeszcze......zapomniałąm głowy nie mam..
Aaaa!!!
Anabubka gratki dla Pauliny!! Mama w dumę obrasta:-)

M juz w domu bo nie mieli roboty. tra sie kapie, ja sie wlasnei wykapałam, teraz bede sie malować. Maly wlasie mi zasnął w foteliku biedactwo. ale niech śpi tą chwilę, bo potem idziemy na spacerek z nim:tak:
ide się malowąc :-)

patrycja
fajne fotki:tak:

kerna pod biustem spokojne sie zmiescisz bo to 90(ten do karmienia) a tak to 40 więc musialabys sprawdzic z innym jaki masz, czy ten sam rozmiar, a ta tunika w kropy wielkie biało-czarno różowa z wątku zakupowego Ci się nie podoba? powinna Ci pasować, bo to uniweralny rozmiar:tak:

medea wiesz patrzyłam tam dzis ale usunęłaś temat..chyba...:eek: a to 40cm to gdzie się znajduje:confused2::confused2::confused2: wiesz ja mam dosć stłumioną wyobraźnię:-p
edit nie wiem jak ja patrze....no tunikę raczej elegancką bym chciała.....
jej...ale mi się ta kiecka podoba...no tak patrze na nią i nie wierze że się w nią nie zmieszczę....

Ostatnia edycja:
kerna zawsze jak chcesz ją tak bardzo moge dokupić czarny materiał i wszyć takie trójkąciki w miejsce zaszewek żeby się bardziej pozszerzała- takie jakby pliski- wg mni eteż bedzzie fajnie wyglądała, a wtedy na 00% sie w nią zmieścisz:rofl:

w tej tunice 40cm jest w miejscu gdzie jest ściągacz- ale to sie baaaaaaardzo rozciąga:tak:

Ostatnia edycja:
No to u mnie nalesniki pełna para sie smażą a ja tak z dolotu pisze tego posta zebym nie przypaliła:-D:-D:-D

Mój mały grubasek :))

Jaki on slodki chyba kazde malutkie dziecko kojarzy sie z sama slodycza:-):-)

Iwcik opcji mnostwo wiec cos napewno zdecydujecie ale Łucja nie podoba mi sie:baffled:Idz rob nalesniki bo nie pojecie dzis :))

Patrycja wrzucaj foteczki, wrzucaj!!! Fajnie popatrzec na dzieciatka ale o sobie nie zapominaj:tak:

Beata powoli i bedzie koniec:-)

My po zupce nawet maz wpadnl na jedzonko a tu obiadek gotowy troche sie zdziwil a jak mu powiedzialam ze ciasto tez zrobilam to oczy wywalil:-D:-D
A wiec teraz trzeba po obiadku pozmywac:sorry:
Laurze wlaczylam Krola Lwa bo mnie od rana nim maltretuje:rofl2:

No to juz mniej jednego łucja odpada wiec zostało jeszcze sześć :-D:-D

Cześć Pisarki:-D:-D
wiecie co, no spania nie macie!! :szok::szok::szok: czytałam, czytałam, czytałam....zaczęło mi się ziewać a stron nie ubywało:no::no::no: koszmar jakiś:eek::eek::-D:-D
Ale wiem tyle, że dla Medei życzę wszsytkeigo naj naj naj naj naj no i dal jej chłopa też:tak::tak::tak:
No i wspólczuję przymusowej kąpieli stóp:confused2::confused2::confused2:
Iwcik super wygladasz!! Taka bąbka słodka:tak::tak::tak:
Medea co do staników do karmienia to ja bym się skusiła ale znasz moje wymiary.....:-:)-:)-( chyba, że sięrozciągają to możemy znowu pomierzyć sie tu i tam:tak::tak:
Patrycja dawaj fotki, nie ma to tamto!!:-);-)
No i ta focia z wczoraj...taka...hmmm...lizakowa:-D:-D:-D

U nas pada wrednie, ale byłam na miescie połązić za czymś ciekawym. Kupiłam paluszki rybne i znowu dziś będzie mizeria:-D
Ja wczoraj siedzialam na allegro idziś wpadłam na genialny pomysł spodni w kantkę i tuniki:tak: Spodnie wynalazłam jeszcze z czasów maturalnych:szok: i tylko wiadomo w brzuchu sięnie zapnę a tak to luks. tunikę dłuższą jakąs zakupię, może bratowa z Mimą zostanie:rolleyes2: mogłabym na spokojnie połazić...
Co jeszcze......zapomniałąm głowy nie mam..
Aaaa!!!
Anabubka gratki dla Pauliny!! Mama w dumę obrasta:-)

Daj spokój chyba paczek sodki:-D:-D:-D a ja tez idąc za pomyslem malinki kupie spodnie czarne i bluzke nietoperza :-D:-D:-Dczy tam kimono:-D:-D

M juz w domu bo nie mieli roboty. tra sie kapie, ja sie wlasnei wykapałam, teraz bede sie malować. Maly wlasie mi zasnął w foteliku biedactwo. ale niech śpi tą chwilę, bo potem idziemy na spacerek z nim:tak:
ide się malowąc :-)

patrycja fajne fotki:tak:

kerna pod biustem spokojne sie zmiescisz bo to 90(ten do karmienia) a tak to 40 więc musialabys sprawdzic z innym jaki masz, czy ten sam rozmiar, a ta tunika w kropy wielkie biało-czarno różowa z wątku zakupowego Ci się nie podoba? powinna Ci pasować, bo to uniweralny rozmiar:tak:

No no to ty dizisaj sie odwalisz nawet na spacerek fiu fiu ale sie slodki wieczór zapowiada:-):-):-):-)

Medea z tą 40stka to pytałam o stanik. Pisałaś, że 90/40 a ja nie wiem gdzie to 40 szukać:-D:-D wiesz ale sie spiszemy...ciagle o jednym jak katarynki:-D:-D
Iwcik no mi się wydaje, że takie rozwiazanie jest najlepsze. Kantki sobie stuninguję żeby z tyłka nie leciały i widziałam fajne eleganckie tuniczki niedrogie wsklepie tylko jeszcze muszę zmeirzyć...daj naleśnika..a z czym robisz??:-p

No i jestem i ja nalesniczki zrobione pojedzona jestem Kamilek własnie wstał.A mi sie nic nie chce mysle o przemeblowaniu w pokoju ale to sie zobaczy.
No i chciałam sie pochwalic ze kamilek powiedział dzisiaj O co chodz.

Patrycja śliczny masz synka.:-)
Medeuska miłego spaceru a później wieczoru

Ostatnia edycja:
reklama
Kerna łap nalesniczka z serkiem białym leci otwórz okno bo bedziesz muisała szyby myć:-D:-D:-D:-D
Ja juz zjadłam tzry i narazie stop bo za chwile złapie mnie zgaga i tyle bedzie z tego wszystkiego:-):-):-) jak wróce z maksiem z przedszkola to sobie jeszcze zjem :tak::tak::tak:

Do góry