reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dobranoc Iwcik
Ja tez isę odmeldowuję. Mam jakiegoś horrora na lapku, to zawine się w kołderke jak naleśnik i sobie obejrze. mał śpi spoojnie-odpukac, to może isę uda.
Dobranoc dziewczyny

reklama
A ja sie zgubilam
Chlopaki przywiezli rybke wiec wzielam sie za nia i w sumie zostalo mi na jutro :)Sandacz:-p
A moja Lali jeszcze nie spi bo tez chciala rybke:-D:-D
Teraz juz sie kladzie wiec ja tez uciekam

Dobranoc

Jestem,ale net mi nawala.
Muli jak cholera :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Dziś kolejny dzień świra,ale to norma przecież.
Rano szkoła potem znów szkoła i zakupy po drodze.
W fundacji małego zostawiłam i poszłam do opieki społecznej po wniosek na opiekuńcze.
Zgadałam sie też na temat SUO i mały ma szansę,że dostanie od nich.:tak::-):-)
Problem polega na tym,że oni z góry powiedzieli,żeby nie wnioskować o 20 godzin ,bo i tak tyle nie przyznają tylko max połowę tego.
Czyli będę wnioskować o 80 to powinnam dostać 40 .:tak::-D:-D
Jak połowa to połowa.:-D:-D:-D:-D
Z fundacji wyszliśmy o 16 i spacerkiem na stajnię.
Kowal akurat jeszcze był ,ale Klaudia mu pomogła.
Wsiadłam na swoją dziewczynkę i miło się jeździło.:tak::-D:-D:-D
Nawet mam fotkę.:happy::happy::laugh2::laugh2::laugh2:
Potem do jędrzeja poszliśmy i tak zeszło do 21.30 .
Dzieciaki szalały a my sobie poplotkowałyśmy.:tak::-D:-D
Mąż Dorotki jeszcze na koniec przywiózł nas do domu.:tak::-D:-D:-D
Było bardzo milusio i sympatycznie.:tak:;-):-):-)
W domku tylko kolacja i młody zasnął z tostem w ręku.:-D:-D:-D

Malinka adidaski biedronkowe faktycznie fajniusie, szkoda tylko że takie małe numery bo bym Mai kupiła :tak::tak::tak:
a dla Maksa znó za duże:eek::rofl:

Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzone:eek: mowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac:rofl:
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalona:eek: prysznic:eek: a teraz jeszcze to:rofl:

teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19:rofl:

Agnes poqinnaś wejsc.. ale.. jesli masz rozmiar cyca maksymalnie C:tak:

widziałam że mnie przywolywałyscie wczoraj:rofl: więc przywołałyście:rofl:

przed 22 już spałam:sorry: na kolacji byliśmy..... hm... godzine?:sorry: i wróciliśmy pokłoceni...:baffled:
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rof
l:

Ostatnia edycja:
reklama
witam :-) jak nigdy o tej porze :-D:-D:-D
As miałas fajny i udany dzionek :tak:

a ja o tej porze bo mam na 9.45 do pracy wstałm po 6 i nastawiłam rosól zeby sie gotował ,mój mąz w pracy do 18 moja mama ma byc z dziećmi az ja wrócę z pracy przed 17 ,ugotuje tylko makaron a jutro zrobię ogórkową bo też pracuje od 11.30 do 20 .30 .Niestety mimo uroczysctosci pogrzebowych my normalnie pracujemy :szok::szok::wściekła/y:,im dłuzej pracuje tym wiecej widzę :baffled: dobrze ze dla mnie to nie nowośc ze wiem jak jest w handlu a tym bardziej w hipermarketach :eek: nawet bym sie nie zdziwila jak dostalabym wypowiedzenie wszystko mozliwe :no:

Miłego dnia :tak::-)

Do góry