reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Gwiazdeczko i ja przez to przechodziłam...dasz rade, najgorzej to myśleć o tym. Trzymaj się!;-)
Pati już wiem...ja chyba odpadne, bo ta bluzeczka przeswituje...a ja mam tylko stanik albo beżowy taki mało elegancki jak na pokaz albo fuksja.....a że zakup stanika w tym rozmiarze graniczy z cudem to chyba nie bardzo......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y:

Ja też podziwiam , choć z drugiej strony z 3 jką łobuziaków pewnie nie miałaś czasu na Tesknote za Mężem :)

Dziekuje Wam za ciepłe słowa i otuche :*

Lunka u teściowej to wszytko bylo spieprzone:eek: mowilam juzu kiedys ze wszystko musielismy naprawiac:rofl:
kran, całe rurki pod wanną, z kibelka rure ta dużą i tą małą od spłuczki też, spłuczka tez rozwalona:eek: prysznic:eek: a teraz jeszcze to:rofl:

teściu wszystko "naprawial" dmowymi sposobami- zamiast kupic rure za 20zł wolał kupić klej za 19:rofl:

przed 22 już spałam:sorry: na kolacji byliśmy..... hm... godzine?:sorry: i wróciliśmy pokłoceni...:baffled:
ale nie mam ochoty nawet o tym mówić.....

DZISIAJ JADE NA ZAKUPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::-D:-D:-D:-D i mam super humor::rof
l:
Znam ja takie złote rączki-masakra!
szkoda, że wieczór niwypalił, przykro mi.
Chwal isę zakupami.

"<żelek> nie chwali się dnia przed zachodem słońca
<cryssy> a męża za życia

i to będzie moje motto:-D:-D:-D"
O nie, moje!!!hehehe
Widzisz, dzidzia po prostu jest grzeczna:tak:
I gratuluje kolenego słówka
Bluzeczka łądna, ale jak się świeci, to na cuckach rzeczuwiście nie korzystnie może wyglądać
Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

Przykro mi z powodu babci Darka.
Jak już mówiłam, dla niej lepiej...

Dorcia, witaj, a pewnie, jak można więcej , to walcz, a nóż widelec

Przepraszam ,że Wam zawracam Glowe ,ale chcialam sie komus ''wygadac''
Jesli zabardzo bede narzekac i sie uzalac nad soba , sprostujcie mnie :)
Nigdy tak nie mów:no::no::no:

Spadam, weszłam tylko, żeby przekazać wiad od As o śmierci babci .
U nas wesoło, spacerkowo. Wpadnęjutro z rana, jak nie bede mogła ospać. Dziś sałam 2,5 h, wiec lece nadrobić sen. Dobranoc.

Dziś w nocy odeszła nasza babcia.
Świeć Panie nad Jej duszą.

As bardzo mi pzrykro z powodu babci,najszzcersze kondolencje
[*]

Witam wieczorkiem
Ale jestem padnieta:szok:Chyba kolo 20 dopiero wrocilismy do domku:tak::tak::tak:Ale bylo super:tak::tak::tak:Najpierw bylismy w lesie,pozniej dlugi spacer i wkoncu na obiedzie i kawie u mojego Taty:tak::tak::tak:
Postaram sie wrzucic jakies foteczki jak mi net nie siadzie
Jutro z ranca jedziemy na basen :tak::tak::tak:

KERNUS
Ale masz juz fajowy brzusio:tak::tak::tak:

AS
Bardzo mi przykro z powodu smierci Twojej Babci
[*]

dowikla śliczne foty :tak::tak::tak:

hejka Oliwka dziś nic nie spała w dzień i lezy w łozeczku i dalej nie spi,mam nadzieję ze zaraz padnie.

dziewczyny widziałyście te filmiki na you tube???
nie wiem co o tym mysleć:no::no::no:
[video=youtube;fhQ7oDH79L4]http://www.youtube.com/watch?v=fhQ7oDH79L4&feature=related[/video]

posłuchajcie tam są 4 strzały,sa pogłoski ze byli jacuyś żywi w tej katastrofie i ruski ich zabili.

jak to okaze sie prawda wiecie ze moze dojść do wojny.powiem wam szcerze że ja jestem przerażona.

nie wiem może się nakręcam ...

Agnes i znowu nie zasnę...błagam nie straszcie mnie...już mnie brzuch boli:-:)-:)-:)-(
Ja to słuchałam i nie wiem czemu ale ja tam strzałówni e słyszałam...jakieś trzaski i mogło byś to cokolwiek.
A ruskie dopiero biegli na miejsce aktastrofy to jakim cudem zdążyli ich dobić..no takie jest moje zdanie..

reklama
Agnes i znowu nie zasnę...błagam nie straszcie mnie...już mnie brzuch boli:-:)-:)-:)-(
Ja to słuchałam i nie wiem czemu ale ja tam strzałówni e słyszałam...jakieś trzaski i mogło byś to cokolwiek.
A ruskie dopiero biegli na miejsce aktastrofy to jakim cudem zdążyli ich dobić..no takie jest moje zdanie..

włącz sobie na cały głos ten filmik i wsłuchaj sie dokładnie ,sa 4 strzały i smiech facetów.
pierwszy strzał jest po syrenie.
a dlaczego ruscy tak szybko pojawili się na miejscu katastrofy?rozbił się samolot,zawyła syrena i po paru sekundach ruscy już tam byli:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

cos mi się zdaje że oni maczali w tym palce aże ktoś pzreżył żeby to zataić to ich pozabijali.

ja tego słuchałąm chyba z 20 razy i na bank sa strzały

Edit:
a nie słyszeliście przepowiedni jackowskiego,przepowiedział jakąś ogromną katastrofe samolotu i to będzie mialo ogromne konsekenje,
i on widzi w swojej przepowiedni że w najbliższym czasie wybuchnie trzecia wojna światowa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry