reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Natalineczka na zapchany nosek polecam kropelki olbas oil, przepychają nos i dziecko łatwiej oddycham, zawsze nimi poduszkę skropię jak Maja ma katar i często już rano budzi się z odetkanym nosem :tak::tak::tak:

reklama
Mała wcina trzecią miseczkę zupki, i to bardzo gęstej! Jestem z lekka w szoku, bo od prawie tygodnia ni edojada nawet jednej miseczki zupy, jak mnięcho z ziemniaczkami to z pół pyrki i kawałek miąska. No i przeszło. Wołałą od pół h że głodna, czekała na makaron no i prosze, zgłodniał niejadek, hehehehe

Natalineczka na zapchany nosek polecam kropelki olbas oil, przepychają nos i dziecko łatwiej oddycham, zawsze nimi poduszkę skropię jak Maja ma katar i często już rano budzi się z odetkanym nosem :tak::tak::tak:

niestety nie mam mozliwosci jechac kupic bo auto w naprawie:dry:
dzwonili ze jutro po 16 mozna odebrac:dry:
wiec jutro dopiero
a przed chwila sie obudzilam, podlaczylam dekoder i wlaczyal mlodemu bajki, ten usiadl na wersalce i przykryl sie poducha, a ja mu glowe polozylam na tej poduszce i zasnelam:sorry2::sorry2::sorry2:
nie wiem jak dlugo spalam ale jak sie kladlam lecial kucharz duzy i maly a teraz leci finley:sorry2::sorry2:

Dzień doberek.:-)
Witam się z kawusią.:-) Mężuś zabrał całą trójeczkę na spacerek to korzystam z chwili i wpadłam przy was napić się mocnej czarnej i chwilkę odsapnąć.:tak: Dużo nie mam do nadrobienia, bo na bieżąco czytam;-), toć takie moje chyba uzależnienie już.:zawstydzona/y:

Mam mętlik w głowie co której odpisać, bo po co pisać coś komuś setny raz to samo.:sorry2: Tak więc... z bieżących spraw:

As
pomódl się o wieczny i spokojny odpoczynek dla babci od nas. :tak: A Tobie ( Wam) kochana szerokiej drogi życzę.:tak:
Dziewczyny szalejecie z kreacjami .:rolleyes2:Ale jak się ma figurę to ładnemu we wszystkim ładnie.:tak:
lidka r boisz się czwartej ciąży? :-D;-) Pocieszę cię, że ja też.:sorry2::baffled::baffled::baffled: Na dodatek dziś mi się śniło, że jestem w ciąży.:errr::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Tyle się u was dzieje, że nie sposób każdej odpisać z osobna.:no:
Posiedzę tu jeszcze chwilkę:tak: i wezmę się za spisanie wstępnego menu na komunię.:dry:

ellooo

No i wrocilam ze sklepow
Oczywiscie dla siebie nic nie kupilam za to laura znow dostala co nie co :) Nakupowalam jej spinek, dwie opaski, sukienke z HM, sweterek do sukienki na komunie rozowy z swiecaca nitka tez z HM i podkolanowki tez z HM:-p
Podobala mi sie jedna sukienka z czego kosztuje 60e i nie bardzo mi sie usmiecha ja kupic:baffled:
carna dopasowana na jedno ramie z falbanami od ramienia do pachy takie 3 falbanki w pasie waski paseczek porzed kolanko

No troche drogo. Będziesz usprawiedliwiona, jeśłi powiesz, że się w niej zakochałas.

Długo zastanawiałam sie, czy wam to pokazać. POkazuję, ale jeżeli kóraś nie może patrzeć na okrutne rzeczy zwiazane z dziećmi nie klikać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No troche drogo. Będziesz usprawiedliwiona, jeśłi powiesz, że się w niej zakochałas.

Długo zastanawiałam sie, czy wam to pokazać. POkazuję, ale jeżeli kóraś nie może patrzeć na okrutne rzeczy zwiazane z dziećmi nie klikać.
:szok::szok::szok:
masakra
a co oni tam z tym dzieckim robili?
bo ja zbytnio nie kumata jestem:no::no:
chodzi mi o te miseczki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natali to przysmak w Chinach. I to u nich nagminne.To nie dziecko, to jeszcze płód.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry