reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mówię tylko jak jest.
Dziewczyny dokonują aborcji, żeby mieć za co żyć. Nie powiedziałam, że w pierwszym mieś.

Musze lecieć niestety, mój mężol zaraz stanie w drzwiach...
Do rana. Pa

Luna ja rozumie ze psy jedza no ok my swinie wcinamy ale zeby plod:baffled::baffled:
Ja pierdziule:baffled:
A sukienka boska ale co z tego szkoda mi dac tyle kasy bo ja w sukienkach nie chodze:baffled:Uwazam ze do mnie nie psuja i klepiej czuje sie w spodniach:tak: szpilka kancik to to co lubie:tak::tak:
No ale na komunie chcialam w sukience ehhh sama nie wiem juz:baffled:

Anaconda wszystkie na spacerkach:-)

Witam. Lunka ale mnie teraz...nie wiem co powiedzieć:-:)-:)-( Żeby ludzi jeść....coś okropnego..aha i to przysmak jest na dodatek???? Boże ludziom się w dupach poprzewracało..koszmar jakiś:-:)-:)-(

Witam wieczorkiem
Niedawno wrocilismy do domku bo juz sie troszke ochlodzilo:tak::tak::tak:Mlodzi wybiegani i wybawieni wiec pewnie znowu od razu mi usna:tak::tak::tak:
Dominik dostal dzisiaj zaproszenie na urodziny od kolegi z klasy na piatek:tak:No i jutro bedziemy musieli kupic jakis prezent

ANKA
Widze ze zakupki udane:tak::tak::tak:Ale nastepnym razem kup tez cos dla siebie:tak::-)

LUNKA
:szok::szok::szok:Masakra jakas:szok:

LIDKA
Chyba nikt nie lubi chodzic do ginekologa:no:No chyba ze ma jakies zboczenie;-):-D
Ja tez mialam sie dzisiaj umowic na cytologie i zapomnialam zadzwonic

A mi sie nic nie chce:no::no::no:powinnam sie znowu wziasc za prasowanie,ale raczej sie nie wezme:no::no:Wypilam sobie herbatke i tak se siedze hehe
Ogladalam pogode i od jutra ma przyjsc ochlodzenie ale od niedzieli ma byc niby super:tak::tak::tak:

reklama
hejka, cos tu widze dzis chyba kazda zabiegana, bo co nie wejde to nikogo nie ma:no::no::no::no:
czarek siedzi i baje oglada, juz caly dzien prawie
wiem ze to nie jest dobre:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale dzis naprawde dal mi popalic, boje sie zeby mi sie nie rozchorowal:no::no:
mam nadzieje ze to tylko przeziebienie:tak::tak:
caly dzien marudzi
juz nie wiem co mu z tym katarem zrobic, macie jakis sposob na lejacy sie katar
ale taki domowy raczej bo nie mam mozliwosci do apteki leciec:no:

Do góry