reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Czesc dziewczyny:))
Ja wpadlam z dobrymi wiesciami obiecalam wam ze dam znac jak beda wyniki tak wiec dzis zadzwonili i powiedzieli ze wyniki sa dobre
normalnie kamien z serca mi spadl ze nie ma tej Mukowiscydozy
wiadomo ze nie ma :)) dobrze ze wszystko sie wyjasnilo
No to wracam zjadłam kolacje moge z głodnym gadac :-D:-D:-D

Lunka ja lubie kotki i mam dwa słodkie kociaki i ciagle chca jesc kiełbase a nie myszy:-D

As ty to zabiegana jeseś kilometrów to zes nawaliła przy tym koniku:tak::tak::tak:

Kerna uuuuuu robota ci sie szykuje:-D:-D:-D

Beatko tak to jest autko to taka studnia bez da wrzuca sie pieniązki których nie widać bo wiecznie cos trzeba:-:)-(

Lidka a co ci gin powiedział na jajniki , chyba powiedziałas mu ze cie bolą:rofl2:

MH widze ze mała helenka zaczyna dorastac i pyskować, okres buntowniczy u dziecka:-):-)

Just co za sny :-D:-D:-Dale iąża nie taka straszna:-D:-D:-D:-D

Dowikla Wiki jutro zrobie fotki bo dzisiaj nie ma kto mi zrobic a jak robie do lustra to nic nie widac bo lampa sie odbija:no::no::no:

Siostra widze ze i ty mialas udane zakupy , zrobiłam fotki tego co maksiowi kupiłam to wrzuce tylko zgram na kompa a jutro wrzuce swojej fryzurki i ubiore bluzeczke z koralikami:-D:-D:-D

Aga super zewyniki sa dobre ciesze sie razm z wami:):):)
dawaj swoje foty tez co sie wykrecasz!
Sama w lustrze sobie walnij fotke :)

Medeuska jednym slowem spotkanie udane :) czekamy na foty

A to co kupiłam mojemu synkowi :-):-):-)

Załączniki

• S5001341.jpg
    S5001341.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 32
  • S5001344.jpg
    S5001344.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 34
  • S5001345.jpg
    S5001345.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 32
  • S5001346.jpg
    S5001346.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 31
  • S5001348.jpg
    S5001348.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 30
Dobranoc uciekajacym mamuska

Wlasnie rozmawialam z bratowa kupila sobie sukienke bawelniana jest mama dziecka komunijnego wiec mam nadzieje ze ja rowneiz znajde cos odpowiedniego.
Czekam na wiesci odnosnie rozmiaru sukienki nr 3 na nia bylo najwiecej glosow:-) To ta biala ze wzorem taka wiosenna bo byla tam zielen i roz:)

Woda juz sie leje do wanny wiec zaraz wskauje z mezusiem:happy:

ale extra koszulki i jaka piekna koszula:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobranoc uciekajacym mamuska

Wlasnie rozmawialam z bratowa kupila sobie sukienke bawelniana jest mama dziecka komunijnego wiec mam nadzieje ze ja rowneiz znajde cos odpowiedniego.
Czekam na wiesci odnosnie rozmiaru sukienki nr 3 na nia bylo najwiecej glosow:-) To ta biala ze wzorem taka wiosenna bo byla tam zielen i roz:)

Woda juz sie leje do wanny wiec zaraz wskauje z mezusiem:happy:
alez masz fajnie my jakbysmy z m do wanny wskoczyli to miejsca na wode by braklo, a i sasiedzi by mieli stereo:-D:-D:-D
a co do sukienusi to ta kolorowa bedzie wlasnie najlepsza:tak::tak::tak::tak:

kurczę za miesiąc mam komunię a nie mam pojęcia w co sie ubrać.w sklepach nic nie ma,paranoja powystawiane już same letnie rzeczy,nigdzie nie ma sukienek aby pasowały na komunię :baffled::baffled::baffled:

co ja mam zrobić?

reklama
kurczę za miesiąc mam komunię a nie mam pojęcia w co sie ubrać.w sklepach nic nie ma,paranoja powystawiane już same letnie rzeczy,nigdzie nie ma sukienek aby pasowały na komunię :baffled::baffled::baffled:

co ja mam zrobić?
a na allegro szukalas??

KSD sie skonczylo i cio??

i trza ogladac na vod :)
przyznam ze ogladalam tylko ze 4 odc wiec trza nadrobic

Ostatnia edycja:
Do góry