reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kerna no widzisz :)
a wloski to hmmmmm
widac na zdjeciu jak ubieram mala - nie mam zdjec wlosow tak zaraz po, w sumie nie za bardzo widac te pasemka ale nie oczekiwalam ze zaraz z czarnych przejde na blond
umowilam sie z nia na poprawke zeby je bardziej rozjasnic i gore dokonczyc :)

dowikla no mnarazie spokoj, wazy juz 5,5 kg :) a szczepienie zniosla dzielnie - troche poplakala :)

Ostatnia edycja:
reklama
pati ale ja na niektórych mam miny:rofl:

podeślij mi na maila kochana:tak:

ja teraz łąduje na tiny pic, bo dopiero sie na kompa zładowały:-D

ale teraz ide dokonczyc pizze bo głodna jestem...

pizza jeszcze nie gotowa wiec zdaze wkleic:rofl:
1678kdc.jpg

zt8cbt.jpg

2uoouia.jpg

20a2utv.jpg

vfcs4j.jpg

Ostatnia edycja:
:-pTyle ze lekarka nie chciala mi dac skierowania do ortopedy bo powiedziala ze do 5 lat ma prawo tak nozkami chodzic.
Najwyzej bede ubierac buty nie na tą noge:-p

Pati no ledwo je widac...dopiero jak Dowikla napisała to się przyjrzałam;-);-)
Medea no zuch chłopak!!!!!!
A moje bejbe wstało...znowu wszsytko do prania:sorry2:

witajcie
wczoraj o 12 przyszla znajoma robic mi te pasemka
na 16 bylysmy umowione z dziewczynami
no ale dopiero po 16 ssciaglam z wlosow folie
poszlam myc glowe suszyc lekko wyprostowac i byle jak spiac...
potem ubieranie mlodych zeby jakos szybko zajechac
no i w sumie to przyjechalam tam przed 18
wiec nie bylo tak zle
a spotkanie sie udalo...
super
no i potem tez sie zaczela ganianina...
bo jak pojechalismy to wogole nie posprzatalam po tym farbowaniu - NIC
i przyjechaloismy o 20:30 do domu
na szybko kapanie malych kolacja (przy ktorej zasypiaalm)
no i klasc dzieci i spac bo rano o 6 pobudka bo o 8 lekarz przyjmuje
a z mala na szcepienie
wiec ubralam ich bo sewka mialam zaniesc do mamy bo po drodze
wychodze na klatke a co sie okazuje - wozek zostal w aucie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a moj na 6 pojechal na szkolenie jak jeszcze spalam...
i nie wyciagnal nikt tego wozka :no::no::no::no:
wiec trudno z mala na rekach sewek za reke i idziemy do mamy
tata juz mnie zawizol do przychodni...
w przychodni chcialy pesel od malej ktorego nie mam bo nie ma czassu jechac...
chcialy mnie juz wyslac do domku ale dogadalam sie z nimmi ze zadzwonie jak bedzie juz nadany
no, mala dostala skierowanie do logopedy bo ma wiezidelka za male i mozliwe ze trzebabedzie to przeciac bo moglaby miec problemu z mowa... ale zobaczymy co powie lekarz
potem szybko do domu dawaj bo o 10 przyjezdzaja kolezanki na malowanie bo na 11 mialy wesele w kosciele
a od lekarza wrocilam dopiero po 9 wiec na szybko sprzatanie...
no masakra juz wysiadam....
nie musze pisac jaka jestem padnieta - mam tylko nadzieje ze mala dzis nie da mi popalic :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

no to sie rozpisalam wybaczcie ze nie nadrobie tego wszystkiego co pisalyscie ale nie jestem w stanie...
jedyne co to jeszcze zdjecia przesle ;-)

Zobacz załącznik 238011Zobacz załącznik 238012Zobacz załącznik 238013Zobacz załącznik 238017Zobacz załącznik 238022Zobacz załącznik 238024Zobacz załącznik 238031Zobacz załącznik 238032Zobacz załącznik 238034Zobacz załącznik 238036
no jakbym czytała posta As :-D:-D:-D:-D
a zdjecia superaśne:tak::tak::tak:;-)
:-pTyle ze lekarka nie chciala mi dac skierowania do ortopedy bo powiedziala ze do 5 lat ma prawo tak nozkami chodzic.
moj brat tez stawia nozki do srodka i lekarka nic na nie nie powiedziala:no::no::no:
a ja czytalam gdzies ze dziecku stopki sie układają do 4 r.ż.:tak::tak::tak::tak::tak:
nie martw sie bedzie git;-);-)
pizza jeszcze nie gotowa wiec zdaze wkleic:rofl:
1678kdc.jpg

zt8cbt.jpg

2uoouia.jpg

20a2utv.jpg

vfcs4j.jpg
pizza :szok::szok::szok::-p

ales mi smaka narobila jak bede w miescie to cos sobie zamowie:tak::tak::tak::tak:

ok spadam sie dziopki szykowac bo zaraz zmykam;-);-)
do wieczorka;-);-)

Patrysia zdjęcia super i widać ze spotkanie udane :tak::tak:
Medeuska niezły kręcioszek się z twojego robi :-D:-D

u NAS tez brzydka Pogoda , siedzimy przed Mini Mini .
Dziewczyny Moj Kacperek w sierpniu bedzie mial 2 latka... martwie sie troszke bo nozka chodzi do srodka.. Jakby mial plaskostopie... Bylam wczoraj u lekarza i lekarka (60 lat) powiedziala ze do 5 lat nozki sie koruguja... ale nie zabardzo w to uwierzylam... ja mialam tez plaskostopie i chcialabym o Kacpra chod juz teraz dbać , moze jakies wkladki itp...
Jak to wygladalo u Waszych Pociech???

Jak nie chce dać skierowania do ortopedy to powiedz że bioderka chcesz sprawdzić i czy prawidłowo chodzi to może wtedy da skierowanie, a poza tym to jak to nie chce dać, przecież to jej zasrany obowiązek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Hej misie
Jestem ,zyję ,czasu ,weny brak ,jakiś kryzys przechodzę:rofl2:

U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY:-D:-D:-D
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego:tak:

Pati no ledwo je widac...dopiero jak Dowikla napisała to się przyjrzałam;-);-)
Medea no zuch chłopak!!!!!!
A moje bejbe wstało...znowu wszsytko do prania:sorry2:
hehe, no mi ta fryzjerka gadala, ze rozjasnianie wlosow z czarnego do blondu jest ciezko bo rozjasniacz rozsjasnia o 6 tonow a jakby rozjasnic je do blondu to potzreba az 11 tonow (no wlsoy zrobily by sie ajk guma)
u NAS tez brzydka Pogoda , siedzimy przed Mini Mini .
Dziewczyny Moj Kacperek w sierpniu bedzie mial 2 latka... martwie sie troszke bo nozka chodzi do srodka.. Jakby mial plaskostopie... Bylam wczoraj u lekarza i lekarka (60 lat) powiedziala ze do 5 lat nozki sie koruguja... ale nie zabardzo w to uwierzylam... ja mialam tez plaskostopie i chcialabym o Kacpra chod juz teraz dbać , moze jakies wkladki itp...
Jak to wygladalo u Waszych Pociech???

Ja mam kiepski humorek , wczorajsza noc cała przepłakana... i dzisiaj tak mnie głowa boli !:-(
moj Sewi tez tak mial pojechalam z nim do chirurga i tez powiedzial ze do 4 lat jeszcze tak moze chodzic a potem tzreba bedzie z tym cos zrobic
moja mama tak robila przy moim bracie i wyleczyla mu to w taki sposob...
Hej misie
Jestem ,zyję ,czasu ,weny brak ,jakiś kryzys przechodzę:rofl2:

U mnie gites,mały mi wczoraj numer zrobił ,bo wyszedł sam ze szkoły i czekał na parkingu,normalnie uciekł ,zadna pani go nie widziała.Dym byłby jakbym weszła od tyłu do przedszkola a Ksawka by nie było...No ,ale pogadałam z wychowawczynia ,przepraszała,ze hej,ale jak sobie pomyśle co sie mogło stać......
OD WEEKENDU ,A NA PEWNO OD PONIEDZIAŁKU IDĘ DO PRACY:-D:-D:-D
mam tyle pracy w domu i u sasiadów przed majówką,ale cieszę sie ,ze cos sie dzieje w końu ,coś dobrego:tak:
oj no tyle dobrze ze nie musialas myslec co moglo by sie stac :)
no to bedziesz pracowac - a co konkretnie??

reklama
Witam moje zakupki sie udały kupiłam sobie bluze i dziecią udało mi sie kupic nowe ubrania a za małą kase Martynce kupiłam spodnie dresowe ale superowe za 10 zł a Kamilkowi komplecik w tym spodnie sweter i kamizelke za 15 zł jak jeszcze pójde na jarmak to musze tam wstąpic i jeszcze popatrzec koszulki bluzki są po 10 do 15 zł spodnie od 10-20 butki 10zł czapeczki 15 zł no super stragan z ciuchami

Do góry