reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Laski mam problem dzisiaj było tak zimno ze zmarzłam z leksza i potrzebowałabym cos typu ponczo zebym mogła sobie zarzucic na brzuszek szukałam po sklepach ale nic nie znalazłam a na alegro sa ale nie wiem który moze doradzicie , obstawałabym za czarnym kolorem bo do wszystkigo by mi pasował tylko chodzi o fason w prazki czy nie :baffled::baffled::baffled::-):-):-)

ŚlIcZnE PoNcZo DlA KaZdEj Z WaS HiT SeZoNu (1000197751) - Aukcje internetowe Allegro

iDeAlNe_PoNcZo _DlA_KaZdEj_z_MAM!!<<PROMOCJA (1006828538) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Witam

rano zawioałam maksia do szkoły wróciłam do domu na sniadanko z mężem bo mąz zrobił nawojke na rzeszów no i on poszedl spac a ja zabralam sie do szwagierki, wypiłysmy herbatke i pojechalysmy na targ n ale bylo tak zimno ze kupiłam tylko biustonosz bo cycki mi rosna i moje mam juz za małe:-D:-D:-D:-Dno i wskoczyłysmy jeszcze do biedronki po buleczki:-):-):-)
Umówiłysmy sie na jutro ze pojedziemy do rzeszowa na sklepy bo chciłm kupic jescze kilka rzeczy przed komunią:-):-):-)
Wróciłam do domku obiad ugotowałam maksia odebralam no i teraz to maks odrabia zadanie a mąz juz dawno wpracy wróci w sobote:-):-):-):-)

Anabubka odwazna jesteś jak chcesz 6 wyrywac :szok::szok:

Luna sen okropny no a za treningi trzymam kciuki a w lipcu wyskoczysz nam w bikini na plaży :tak::tak::tak:

MH no to twoja zaczyna juz od najmłodszych lat nocne zycie:-D:-D:-Dwózeczek super i to z parasolką:tak::tak: jak to dziure w cycku wygryzła:baffled::baffled::baffled:

Medea gratki dla męża no to teraz sie zacznie młyn wokół wszystkiego:tak::tak::tak:Powodzenia:-):-):-)

Anakonda u mnie tez dzisiaj sniegiem waiło:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a co do rowerkato faktycznie moze sprzedaj i kup wiekszy;-)

Dowikla no to siup do slepiku i zróbcie przymiarkę:-):-):-)

Anka dzieki za wyreczenie i napisanie za mnie podziekowań:-):-):-):-)no i super sukienka dobrze ze jasna wybralś:tak::tak::tak:

Gwiazdeczko tak malinka to nasza wrózka mi przepowiedziała córeczke i faktycznie mam córeczke w brzuszku:-):-):-):-)

KERNA super gratki , laska bedziemy miec córeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

MadziulaNatasza dzieki ale siostra duzo chudsza ode mnie szczypior jeden:-D:-D:-D

Pati ale masz nerwowy dzien ale tak to jest z tymi teciowymi:-D:-D:-D:-D
no tos zrobila zakupki...
taaaaaaaaak, co do tesciowej to coraz czesciej przychodzi - jeszcze troche i bedzie u ans codzien.... ;/
Mocno :no: Flaszki nie chce, ja nie wiem co to będzie...

Iwcik, ma jednego zęba i sie nim wgryzła, rana, ze 3mm długości na sutku, wrrrrrr
to nie ladnie :(
aucccc

Hej laski;-);-):-):-):-)
czy jeszcze mnie tu pamiętacie? dawno nic nie pisałam a i w czytaniu chyba nie nadrobię:no: Robiłam remont pokoju szpachlowanie malowanie itp. i jakos czasu nie było.U mnie nic nowego poza tym ze dostałam się na szkolenie z UP i w poniedziałek zaczynam,cieszę się bardzo bo dostanę za to kasę i zwrot kosztów dojazdu.A potem moze znajdę pracę lub założę własny biznes.
pamietamy :)
hej kobietki!!!:happy:
jestem i ja.:tak:od wczoraj jestem zabiegana ale to jest przyjemne bo po sklepach biegam.;-):-)
wczoraj byłam z dzeciakami zrobic badanie krwi,poznej obiadek na miescie i zakupki(kupiłam kurtke)i zaliczyłam solarium.;-)
a dzisiaj byłam w reserwed ja kupiłam sobie kamizelkę(zarąbistą)a moj M kurteczke(sa rabaty jak kurtka kosztuje np.199.90 to od tej ceny jest np.-50zl,-30zł,-40zł.)a i oczywiscie do tej kamizelki musiałam też kupic bluzke,znalazlam super w hausie.wiec z zakupów jestem zadowolona.jeszcze z m jezdzilizmy za telewizorem plazmowym,bo mamy w planach kupic,ale to w nastepnym miesiacu.;-)
noc miałam beznadziejną,:wściekła/y:alan sie obudzil narobił krzyku dałam mu butle wypił i zamiast isc spac to sie darł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ze 20 min,myslałam ze mnie trafi,nie mam pojecia Co mu było.:no::no::no:

dziewczynki wybaczcie mi że nie nadrobilam wszystkiego:-(-to co zapamietałam!!

madeuska,patrysia,dorota-super fotki,dzieciaczki sliczne a ja wam strasznie zazdroszcze tych spotkan!!!!:tak:

kerna-super że dziewczynka!!!!mi nie było dane miec corci.:-(
uwazaj teraz na siebie.

dowikla-to jest nas dwie jeśli chodzi o nieudanego neta.ja tez mam problem z zasiegem.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

iwicik-sliczna z ciebie mamuska,tunika jak najbardziej pasuje na komunie.
a brzusiu rosnie!!!:tak:

mh-jak to wygryzła ci dziure w cycku???????????:szok::szok::szok::szok:

anka-super ze kupiłas ta sukienke,bedziesz slicznie w niej wygladała!!
no to swietne zakupy, ja predzej sie nie wybiore jak po wyplacie... ;/

no a my mamy dodatkowoa robote teraz
szafka nam sie w kuchni obsunela i trza wyciagac z niej wszystko i na nowo ja zakaldac... ;/

Ostatnia edycja:
Mh o matko!! Jak to mi jedna mówiła..to teraz czujesz, że żyjesz:sorry2::sorry2::sorry2:
Iwcik a mi siępodoba ten krótszy..pierwszy:tak::tak::tak:
Pati ....gość w dom...:-D:-D:-D:-D
No i sama jestem, drzewo przyjechało i robota jest na cały wieczór. ale ja siedze na BB:-D:-D

No to witam wieczorkiem
Mlodzi szaleja ,ale ja jakos nie zwracam na to uwagi:baffled:Posprzatalam sobie kuchnie i chcialam umyc sciane na korytarzu,ale jzu mi sie odechcialo hehe:rofl2:
Po obiedzie juz nigdzie nie wychodzilam bo jest fatalnie na dworze:no:Moze od jutra bedzie lepiej-oby:tak::tak::tak:
W poniedzialke musze zadzwonic do gastrologa bo juz dawno powinnam tam isc i moze uda mi sie umowic na srode:-):tak:

MH
Wspolczuje:no:

No to WIKI masz dwa miechy zeby sie przygotowac na mega powitanko;-):-)

Musialabym isc wykapac moje stwory ale cosik mi sie nie chce:rofl2:

reklama
a moje dzieci juz wykapane ale jak narazie nie:no: maja zamiaru spac.slysze ich jak szaleja w łuzeczkach.:rofl2:
ja zaraz wskakuje pod pysznic,i ide spac jestem padnieta tym dzisiejszym dniem.
straszne tu dzisiaj pustki.:szok::-(

Do góry