reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Rany laski ile wy klikacie ,normalnie nie nadążam:-D

Anaconda moje dzieci to juz nie maluchy,patrz suwaczki:tak:WIEC będa siedzieć do 15 na swietlicy ,a potem czekać w domu na tate który kończy pracę o 17,zresztą tak tylko co drugi dzień będzie,gdy będę w pracy na popołudnie.:tak:

Wczoraj biegałam 30 min.pękam z dumy.

Zuzkus musze brać z ciebie przykład:-D

Anabuba ja sie wcale ciebie nie boje:-p:-p

hej laski!!!:happy:
witam sie i ja w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia,obiadek juz jest zrobiony i ja mam teraz chwilke czasu dla siebie.;-):tak:
jak wstana dzieciaki to zmyka na dłuuuuuuugi spacer,trzeba korzystac z tak pieknej pogody.:-)ja dzis prawie cały dzien z moimi dziecmi sama jestem bo M wruci z pracy po 18,(tyle maja roboty):szok:.jak przyjedze to ja szybciutko na solarium skoczę.
miłego dnia zyczę.:-)

kobietki,ja też was nie mam na nk.:no::no::no::-:)-(

Cześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna:sorry2: Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził:szok::szok: już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu teraz śpi, ale też co chwile sie budzi:sorry2::sorry2::sorry2:
U nas piękne słoneczko, cieplutko i spacerek juz zaliczony:tak::tak:

Anaconda fajnie Maja wygląda na tym rowerku:-D:-D:-D przerośnie mame i tate na wiosne:-D:-D
A na jaki kolorek farbujesz?????????
A tak w ogóle to ja też Was wszsytkich na nk nie mam:no::no::no:
Madziula tak trzymaj!! Ja też jestem z Ciebie dumna;-);-)
anabuba...ja bez prądu to jak bez rąk i nóg...u mnie wsio na prąd:baffled::baffled::baffled:
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać:sorry2::sorry2: Chodziło mu o M jak miłość:-D:-D:-D

A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)

NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-):tak:
pewnie szukalas nazwisko przez a "a" ono jest przez "e":tak::tak:
wiele ludzi sie myli:tak::tak::tak:
ale ja ciebie taz znalezc nie moge :no::-D:-D
mozna nadrobic;-);-);-);-)
daj namiary na pw:tak::tak:
Cześć laski!!
Widzę, że nie tylko u mnie nocka okropna:sorry2: Oczywiscie u nas katar!!! Wczoraj małemu zaczynało cos lecieć z nosa, ale nocka koszmar. budził się co 5mmin z płaczem, aż sięzachodził:szok::szok: już przez chwilę myślałam, że to może zęby..ale z nosa leje mu się jak z kranu teraz śpi, ale też co chwile sie budzi:sorry2::sorry2::sorry2:
U nas piękne słoneczko, cieplutko i spacerek juz zaliczony:tak::tak:

Anaconda fajnie Maja wygląda na tym rowerku:-D:-D:-D przerośnie mame i tate na wiosne:-D:-D
A na jaki kolorek farbujesz?????????
A tak w ogóle to ja też Was wszsytkich na nk nie mam:no::no::no:
Madziula tak trzymaj!! Ja też jestem z Ciebie dumna;-);-)
anabuba...ja bez prądu to jak bez rąk i nóg...u mnie wsio na prąd:baffled::baffled::baffled:
a ostatnio mój M mnie straszył że widział ogłoszenie że w pon. wieczorem do 22 nie będzie prądu....no i cwaniak myślał, że dam się nabrać:sorry2::sorry2: Chodziło mu o M jak miłość:-D:-D:-D
a tys sie nie dala w konia zrobic:tak::tak::tak:
moj tez mi czesto tak robi, ale on umie klamac jak ta lala, naprawde jest mistrzem i przewaznie mu wierze choc ostatnio nie dalam sie nabrac:tak::tak::tak:

my juz po spacerku z mloym sie poganialismy miedzy drzewkami pozniej zbieral patyki i muszelki od slimakow:sorry2::sorry2::sorry2:
widac ze chlop:sorry2::sorry2::-D:-D
teraz smacznie spi a ja wcinam sniadanko:-D
no prawie obiadosniadanie, nie wiem co na obiadek, chyba jakis makaronik z mieskiem sklece:sorry2::sorry2:
ale sosiku nie mam:no::no::no:
sama nie wiem co:-D:-D:-D:-D

i mam takiego praktycznego pomysla :tak::tak::tak:
moze wpiszmy sobie w profil kazda swoj nik z bb
łatwiej bedzie rozpoznac i znalezc:tak::tak::tak:
bo po pseudo tez mozna:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Kolorek robię ciemny blond ale ponieważ ja mam swoje bardzo ciemne włosy to będę się cieszyć jak choć trochę się rozjaśnią :-p:-p
Kerna dawaj namiar na nk :tak::tak::tak:
Idę jakiś obiad sklecić bo już wysprzątałam, podłogi umyłam tak więc niedługo wreszcie spokojnie zasiądę i odpocznę :tak::tak::tak:

Kolorek robię ciemny blond ale ponieważ ja mam swoje bardzo ciemne włosy to będę się cieszyć jak choć trochę się rozjaśnią :-p:-p
Kerna dawaj namiar na nk :tak::tak::tak:
Idę jakiś obiad sklecić bo już wysprzątałam, podłogi umyłam tak więc niedługo wreszcie spokojnie zasiądę i odpocznę :tak::tak::tak:
a ja teraz zasiadam i sie "nudze" czyt lenię :tak::-D:-D
nie chce mi sie nic, ani sprzatac ani gotowac nic:no::no:
jaki obiad mozna tak rachu ciachu i po strachu?
ma ktoras jkis pomysl??

My juz po sniadanku:tak::tak::tak:
Mlode zazyczyly sobie płatki musli,wiec dlugo to jadly a ja mialam spokoj:tak::tak::tak:
Teraz sie myja:-)I pewnie za chwile beda chcialy mini-mini

ANKA
Udanych zakupkow:tak::tak::tak:
A te rowery bez pedalow to u nas tez ma coraz wiecej dzieci;-)

NATALI
Ja nie moge Cie znalesc na nk,wiec albo poszukam Cie u ANACONDKI,albo Ty mnie u Niej poszukaj:-):tak:
NA TYCH ROWERKACH DZIECIACZKI UCZA SIE ROWNOWAGI :)) FAJNA SPRAWA
A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie :sorry2::sorry2:
dawaj foteczke:)
witam sie i ja w ten piekny,słoneczny dzien.dzieciaczki spia,obiadek juz jest zrobiony i ja mam teraz chwilke czasu dla siebie.;-):tak:
jak wstana dzieciaki to zmyka na dłuuuuuuugi spacer,trzeba korzystac z tak pieknej pogody.:-)ja dzis prawie cały dzien z moimi dziecmi sama jestem bo M wruci z pracy po 18,(tyle maja roboty):szok:.jak przyjedze to ja szybciutko na solarium skoczę.

daj namiary na priv
Natalineczka makaron do białego sera - super szybki obiad :tak::tak:

mniammm uwielbiam i do tego jogurt:-p

My po zakupach Laura poszla na drzemke ja wstawilam zupke
Kupilam sobie do tej sukieneczki biale buciki juz sie chwale
Mam nadzieje ze bedzie to ladnie wygladalo:)

Załączniki

• BUTY.jpg
    BUTY.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 32
  • 5737-3%20A.jpg
    5737-3%20A.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Mężuś powiedział mi ze dostali urlop od 21 do 28 czerwca ale chcą przyjechac w niedziele bo 21 to poniedziałek a w niedziele nie pracują no to mam nadzieje ze sie uda ale sie ciesze
no to fajnie
Ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Martyna wstała bo sie jej sikac chciało nie wiem co jej odbiło i zesikała sie w łaźience w majtki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i siedzi i wyje mówie zeby sie ubrala a ona mi mówi mamuś nie krzycz:sorry2::sorry2::sorry2:na co ja że nie krzycze ale jak krzykne to bedzie wiedziała czego żyje a i żebym ją jeszcze ubrała nosz kur:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No musze sie przygotowac a wiecie ze mojemu sie podobają body z wycięciem na tyłku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:tak::tak:

Martynka mówi teraz mamuś przepraszam:sorry2: ze tak zrobiłm i poszła spac
heh mojemu to sie poboda stanik bez zakryc na sutki :sorry2:
:-DNo to wiki pozostajeci kupic sobie akie body z dziurką:-D:-D:-Dja osobiscie mam takie rajstopki z dziurka z przodu i tyłu :-D:-D:-Ddostałam je na rocznice slubu od kumpeli z mąż wtedy dostał stringi z trąba i uszami słonia różowe :-D:-Dale mielismy ubaw , kuoe smiechu było wtedy :-):-):-):-)
hehe no wyobrazam to sobie :laugh2::laugh2:
hejka.

Ja dziś z Oliwką zafundowaliśmy sobie wspólna kapiel,powarowalismy trochę.

pogoda do du......,zimno okropnie,deeszcz,silny mroźny wiatr,co to zima idzie czy wiosna?????:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: idzie zwariować :tak::tak::tak::tak::tak:

Oliwka śpi od pól godziny,myslałam ze zaśnie później bo spała dzis 2,5h ale nawet szybko usneła bez marudzenia.

aaaaa nie pochwaliłam sie Oliwka śpi już w nowym łożku,już wynieslismy łożeczko,nie chciała w nim spać więc musieliśmy kupić pannie nowe łoże :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Iwcik gratuluję córeczki :-):-):-):-):-):-):-)

wiki kazdemu może sie zdazyć taka wpadka:tak::tak::tak::tak:
no to fajnie my swoje damy Sewkowi jak m pojedzie po odbior kompletu
oto łożko Oliwki:tak::tak::tak::tak:
takie chcialam dla Sewka - sprawdza sie ??
Cześć dziewczynki! :-)
Podczytuję, podczytuję i albo nie mam weny, żeby pisać, albo - kiedy wena się pojawia - to budzi się Zuzia, albo Piotruś nagle ma jakiś okropny problem i słyszę z drugiego pokoju głośne MAAAAAMOOOOOO :-p
Teraz na szczęście obydwoje śpią, a ja sączę gingers'a i czekam na męża, bo dziś pracuje na drugą zmianę i pewnie niedługo wróci.

Z tego co pamiętam - Kerna, Iwcik - serdecznie gratuluję córeczek :tak::tak::tak:
Patrysia, Dorota, Medea - super fotki ze spotkania! :tak::tak::tak: Szkoda, że żadna blisko mnie nie mieszka, też chętnie bym na ploty od czasu do czasu wyskoczyła :sorry2:
Wiki - Martynka nasiusiała, a mój Piotruś ostatnio zrobił kupę na łóżko :angry::angry::angry: Ostatnio chodzi bez pieluszki i ładnie woła siusiu, ale za żadne skarby nie chce kupy na sedes zrobić (o nocniku nie wspomnę, bo krzyczy wniebogłosy na sam jego widok :dry:).
Co do snów to ja też czasem dziwne miewam, ale zazwyczaj ich nie pamiętam. :sorry2:

I więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:
to wpadaj do nas :tak::laugh2:
Piotrus anjwidoczniej nie jest jeszcze gotowy na robienie kupki w nocniku :tak:
oj to mialas sprzatania:baffled::baffled::baffled::baffled:

a ja wlasnie zgrywam zdjecia mojego siostrzenca na kompika i wkleje niektore:tak::tak::tak:
a czarka zdjec duzo na nk jest jak by ktoras chciala podejrzec:zawstydzona/y:;-);-):tak::tak:

no i skonczyly sie rzodkieweczki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
zaraz skocze po salami;-);-):-D:-D:-D

wklejam:
fajniutkie fotki :tak:
Witam :-):-):-)
Obudziłam się z mega katarem, oczy mi łzawią więc dzień zapowiada się do d...:crazy::crazy:

No super bryczka na działeczkę bo z takimi malutkimi kółeczkami to na dłuższą metę raczej nie da rady :no::no::no:

Raczej tak szybko urosła :szok::szok::szok:

Dzięki zaraz skoczę na wątek i zobaczę i może też zrobię dla nas :tak::tak::tak:

Super ze praca na miejscu, a co zrobicie z latoroślą? :sorry2::sorry2:

Teściowa cie kocha a ty się nie cieszysz ;-);-):-D:-D:-D
A może cię kontroluje? :sorry2::sorry2:

Ojej to musiało boleć, moja na szczęście przestałam jeść cysia zanim jej ząbki wyrosły a pierwszy to dopiero w 8m-cu jej wyrósł :tak::tak::tak:

Mi to drugie bardziej się podoba :tak::tak::tak:

No to super że nowe łóżeczko tak się spodobało :tak::tak::tak:

Szczera prawda :tak::tak::tak::tak:

To tak jak ja :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D
taaaaaaa, kontrolowac to ona moze sama siebie :-p:tak:
a mnie niech zostawi w spokoju...
podejrzewam ze jak prowadzilabym kalendarz z jej przyjsciami to na 365 dni nie bylo by jej moze te 65 dni :dry::sorry2:
Wystawiłam ten nieszczęsny rowerek w anonsach i trzeba go sprzedać, nie ma co się oszukiwać że jest dobry :crazy::crazy::crazy:, dzisiaj przejdę się do komisu może tam coś znajdę tańszego w dobrym stanie :sorry2::sorry2:
A to zdjęcie Majki na tym rowerku tak dla porównania
fajny rowerek ale faktycznie troche za mala na niego:blink:
A ja sobie właśnie nałożyłam farbę na włosy, ciekawe co mi wyjdzie :sorry2::sorry2:
koneicznie daj fotki :tak::tak::tak::tak:

my Cie tez nie mamy...
wyslalas mi dane z panienskim nazwiskiem ??

no i witajcie
my od rana biegalsmy po urzedach...
ja wyrobic nowy dowod bo od stycznia tego roku mam juz nie wazny,....
za miesiac po odbior...
i akurat to jest jeden dowod ktory najbardziej mis ie podoba (jezeli chodzi o zdjecie) bo to bedzie moj 3 dowod :-)
potem po dyskietke dla m a Niki musi jeszcze poczekac bo m musi wziac z zakladu pracy zaswiadczenie o ubezpieczaniu,
do skarbowki gdzie sie naczekalam w cholere a i tak niczego nie zalatwilam bo sie z babka nie dogadalysmy ja o innym ona o innym i tak tez kazala wypisac na katrki z aktualizacja danych...
i jeszcze wtopilam bo mialam pisac adres od tesciowej bo m podal jak sie rozliczalismy a ja tam wpisalam nowy adres bo ta babka mnie zamotala i nie wiedzialam o co jej juz chodzi
tak wiec zwrot pewnie dostaniemy za jakies 2 miesiace :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i skad tu na rate 640 zl :baffled::baffled::baffled::baffled:
jeszcze dodatkowe problemy i na nowo pisanie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ehhhhh

anka super !!!

Do góry