reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

aaaaaaaaaaaa właśnie ANKA!!!! jak będziesz w PL to idziemy na impreze!!!!:-D:rofl:
pamiętaj że nie odpuszczę! :tak:
może patrysie też M puści?:rofl:
ja jak zwykle jestem na TAK :))
Hejka dziewczyny, witam niedzielnie. Wstałam o 6 i spać nie mogłam. W domu cisza, wszyscy dosypiali a ja nie mogłam. No nic, wstałam zrobilam śniadanie i jak młoda sie obudzila to mnie śpiączka dopadła, masakra. I pospane:-D:-D:-D

Wys x szer x dł i masz ile litrów, a no i podzielić przez 1000.

Ale jestem ni e dożycia. Teściówka miałą dzwonić, bo po prezent na rocznicę mieliśmy pójść i cisza...hmmm
Gość już poszedł, a m lenia mamy nieziemskiego, hehe. No to idę sie lenić.
w niedziele to co najlepiej robic to wlasnie blogie lenistwo:tak:popieram!
Tesciowa chyba sie rozmyslila:-D:-D
Witam w niedzielę :tak: pogoda taka sobie, nie pada ale chłodno jest :tak: i dobrze przynajmniej człowiek odetchnie od tego upału :tak: M na służbie, dopiero jutro będzie :tak: a ja dzisiaj robię sobie dzień dziecka :-D łóżka nie pościelone i w piżamie chodzę cały dzień :-D ale do tego głowa mnie znowu zaczyna boleć :dry: Kuba lata, zaraz mu jeść dam i spać a ja sobie będę do końca książkę czytać "motyl we mgle" :tak:

Agnes super że urlop udany :tak: czekamy na fotki :-D a ja idę do końca obiad robić, zajrzę potem :tak:
Kochana dzien dziecka to tez bez obiadu:-D ale sie poswiecilas:rofl2:

A my mialysmy jechac do mini zoo ale nic z tego nie wyjdzie wec wezme sie za obiadek i za prasowanie:baffled: wlacze posciel i pauzza:-D:-D
Jak bedzie mi sie chcialo to do Agnieszki na kawke podjade.
Spalysmy do prawie 11 wiec energii chyba mam dosc sporo na zelazko:rofl2::-D

reklama
przed chwila napisalam posta i mi cos nie weszedl:dry::dry::dry:

no to tak po szybkiemu ze m juz w drodze, zabral lapka ale mam jeszcze stacjonarny;-)
zaraz zmykam sie kapac
a oto moje prezenty:tak::tak:

od synka:
2iks4fa.jpg

od męzusia:
3wo4p.jpg

2mo1ope.jpg

2yno0tj.jpg

łoj a co to mnie sie wkleilo
to macie ja i moj wybranek serucha :)

Piekne prezenty a TY kwitnaca, swietnie wygladasz!!
ZE tez ja nie bylam taka laska w ciazy:baffled:

Ja troche poogarnialam zjadlysmy obiadek i wzielam sie za porzadki w szafce:-D Normalnie mam za malo szafek i za duzo ciuchow:baffled: ciezko mi wszystko upchac chyba zaczne skladac pod lozkiem:szok::-D:-D

Ide dalej porzadkowac, wpadlam w rytm a mialam do Agi jechac i po buleczki:baffled:

Ania ja obiad musiałam zrobić ze względu na Kubka :sorry2: ale tylko pomidorówkę zrobiłam i nic więcej mi się nie chciało robić :tak: Ty tak samo jak ja z ciuchami widzę :-D
Natali pierścionek i bransoletka przepiękne :-D a Ty cudnie wyglądasz :tak: też bym chciała mieć taki brzuszek ale jak na razie nie mogę sobie na to pozwolić :-(

Ja właśnie wróciłam ze spacerku z Kubą, trochę chłodno się zrobiło a Kuba stał cały czas na torach więc godzinka i do domu :tak: ach i się Wam nie pochwaliłam że z Wałbrzycha zabrałam babci maszynę do szycia :-) w końcu będę mogła sobie szyć :tak: tylko mama musi do mnie przyjechać i mi przypomnieć jak się nici zakłada :-p idę sobie zapalić i Kubie dać jeść :tak:

Beata ja zeby nie gotowac to Laurze kupuje serduszko z Hippa np bolonese i mam z glowy:-) na latwizne poszlam:-D:-D
Ja na maszynie troche umie szyc tzn kiedys kiecke sobie uszylam i byla extra biala ze sztrusksowej marynarki mamusi:-D:-D ale strasznie ja lubialam i tak w niej chodzilam az na szwie poszla:baffled: juz sie przetarla i trzeba bylo wyrzucic:-( Spodnie tez potrafie uszyc: siostra mi skroila a ja na maszynie dawaj:rofl2: i problem pojawil sie przy zamku kilka razy siostra to robila mi udalo sie po dlugich meczarniach wszyc az raz i wiecej sie nie podejmowalam:-D:-D

Porzadek zrobiony w bieliznie i w ciuchach. Za prasowanie sie nie wzielam :baffled: chyba poczekam az mi sie fura uzbiera:-D tak to kocham ze odkladam jak dlugo sie da:-D:-D

Ja nie miałam okazji sobie czegoś uszyć albo komuś :sorry2: ale ja uwielbiam, może akurat mam zdolności po mamie :-D a to hippy ze słoiczka? Kuba tego nie tknie za żadne skarby świata :tak: jak był mały to przez jakiś czas tylko deserki jadł :tak:

Ja nie miałam okazji sobie czegoś uszyć albo komuś :sorry2: ale ja uwielbiam, może akurat mam zdolności po mamie :-D a to hippy ze słoiczka? Kuba tego nie tknie za żadne skarby świata :tak: jak był mały to przez jakiś czas tylko deserki jadł :tak:

ten makaron nie jest w sloiku to sa plastikowe serduszka mi samej to smakuje
Moja nie chciala mi jesc Bobovity i Gerbera. Z Nestle Alette i z hippa jej samkowalo zreszta ja dosc dlugo na sloikach ja trzymalam a to z lenistwa :))

helo helo
wpadlam na troche poki mojej ferajny nie ma
maz wzial kolo poldunia dziewczyny i pojechal do moich rodzicow z nimi aj pisalam
i napisalam:tak::tak::tak::tak:
teraz tylko pewnie jkaies ewentualne poprawki
za oknme cale 16stopni:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normlanie zima w porownaniu z tymi 34 co byly wczoraj
ale wlasciwie to hyba nawet kropla deszczu nie spadla, wiec nadal musze podewac ogrodek:baffled:
jest pochurno i fjanie juz mi sie w domu wywietrzylo bo jest 23 stopnie a nie 29 jak bylo w piatek:-D
wczoraj pozyczylam od brata karczera i umylam pod cisnieniem cala sciane od polnocy na zewnatrz i mech poszedl sie je....:-D:-D:-D:-D:-D
wyglada jak nowo malowana
tesciowa mi jutro przyjsc zaczac malowanie,no zobaczymy.
narazie dach na wiatrolapie stoi w miejscu bo trzeba szczyt pomalowac
ja znow net przez tel bo cos sie skrzcazylo w normlanym,ale mam nadzieje ze juz noedlugo

A czy taki syrop moge podac 5-miesiecznemu dziecku????

z tego co wiem to syrop z cebui chyba od 2 rokuz zyciai jest on wykrztysny wiec sie na noc nie podaje.
no i po raz koleny stawiam na gardlo bo eraz taka pora zeludzie albo na zapalenie gardla albo na angine choruja
zdrowka zycze!

WITAJCIE KOCHANE:-):-):-):-):-):-):-)

już wróciliśmy,ale ten tydzień zleciał,Oliwka odsypia nieługo będę ją budzić a ja ogarniam,sprzątam i piorę .

Było superowo ,odpoczelismy szkoda ze tak szybko to się skończyło.

Oliwka była mega zadowolona,staraliśmy zajmować jej czas aby nie odczuła że odstaje z powodu tej nogi złamanej i myslę ze nam się udało.

Kąpała się w morzu jedna nogą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D pływała na motorówce i pontonie,budowała zamki z piasku,robiliśmy sobie wycieczki rowerowe,zwiedziliśmy nie tylko Grzybowo ale też Kołobrzeg 2x.Mrzezyno 2X,Dżwiżyno :tak::tak::tak::tak: także mieliśmy co robić.

Oliwka przepuszczała kasę na wesołych miasteczkach i tym podobnych,jeżdziliśmy na gokardach no było rewelacyjnie.
)

fajnie.ciesze sie ze wyjazd mimo wzzytko sie udal.jak ogladam te swoje fotki z nad morza to....
marzy sie zeby pojechac jeszcze raz....

Baby a Wy co sie tak wygladem przejmujecie:szok: jakbym miala patrzec na rozstepy to musiala bym miec stroj ze spodenkami zeby posladki zakryc u gore ud.A ja tam sobie w stroju bikini pomykam:-D:-D:-D

ja tez w bikini:-):-):-):-):-)
mimo szram na brzuchu
a co tam.:-p:-p:-p:-p:-p:-p

wszytskiego najlepszego dla Krzysztofów!!!!!!
męża Myszuni i Madziulinataszy! oraz dla wszytskich inncych Krzysiów nie wyminionych.
STO LAT STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam moje laseczki kochane :happy:
troszkę poczytałam :tak::tak::tak:
Dołączam się do życzeń dla wszystkich naszych KRZYSZTOFÓW:-):-):-):-):-):-):-):-)
widzę że laseczki po kolei wracają z wyjazdów wakacyjnych i wszystkie zadowolone jak widzę i bardzo dobrze :tak::tak::tak::tak:
i widzę że kochane w biżuterię jesteście bogate i to bardzo bardzo ładną :tak::tak::tak:gratulejszyn tak kochanych facetów tych dużych i tych małych :-D:-D:-D
ja się pierścionka doczekać od mojego nie mogę :baffled::baffled::baffled::baffled:ale ja bym chciała zaręczynowy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Da on mi się rozwodzić każe .....:baffled::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
sprawa kompleksów...hmmmm........... ja to jestem big kobieta do tego rozstępy po 3 ciążach...stroju nie zakładam bo i nie mam narazie gdzie........spudniczki krótkiej nie zakładam bo i takowej nie posiadam:-D ale w tym roku po raz pierwszy od x x x czasu odważyłam się i noszę spodenki do kolanka ale to chyba tylko przez te upały co były:-D:-D:-D
Anka a ty nie miałaś być w pl?????????????????????????????????
Anabubka ty o tej godzinie:szok::szok::szok::szok::szok:
Moi wszyscy na wyjeździe ...dom jakiś cichy pusty i smutny:-( wczoraj wróciłam prysznic wziełam książka i do łóżka:-D:-D:-Dpoczytałam do 24 a rano do pracy zaspałam :-D:-D:-D:-D:-Ddo pracy na 8.30 a ja o 8.10 sie obudziłam :-D:-D:-Dle zdążyłam :tak::tak::tak::tak: dzisiaj posiedzę trochę na kompie mam nadzieję że się zaraz zejdziecie :tak::tak::tak:potem książka łóżko ..jutro śpię do bólu a co :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D potem mam w planach big porządki trzeba wykorzystać czas kiedy dom pusty:-D:-D:-D:-Da wtorek to robię sobie domowe spa i tyle musze świeża i pachnąca powitać chłopa jak wróci:tak::tak::tak:tylko z tego co wiem nie wraca sam tylko z teściową:baffled::baffled::baffled:no nic damy radę :-D:-D:-D

reklama
Ja rowniez skladam zyczenia dla Krzysztofow!!!!!

Malinka mialam jechac ale plany sie zmienily wczesniej pisalam i jade z mezem w czwartek:tak:
Anabuba tak umyte ze malowac nie trzeba :))

Laura wcina kolacje i chyba zaraz ja poloze

Do góry