reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witaj Malina.
Kupę lat żeśmy się nie sklikały.

A ja dziś dzień lenia.
Do roboty to ja się nie nadaję.:no::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
Kac mnie męczy jak cholera.
Zatrułam się tym winkiem.:szok::-D:-D:-D
Powinszowałam dziś mojemu ,że jest wytrzymały na picie ,że jak wie co potem się przeżywa.
Ja już nie tknę wina w takich ilościach.:-D:-D:-D:-D
Właśnie zasiadłam z kolacją przed BB .
Ziemniaczki z jajkiem i kefirkiem ,bo tylko to mi wchodzi.:-D:-D:-D:-D
2 posiłek mój dzisiaj.
Pierwszy to serek Turek ze szczypiorkiem i 2 plasterki wędliny tuż przed 18.:szok::szok::-D:-D:-D

Cały dzień przeleżałam z małym w łóżku (no wyjątek to zakupy i obiad dla małego) :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
to ja jeszcze wieczorkiem wpadam na bb:-)
ale straszne tu dzis pustki:szok:
moje dzieci juz spia tylko krystek jeszcze szaleje ale za chwilke go wykapie i niech juz idzie spac.
a jeszcze sie wam nie pochwaliłam ze moj mikołaj od soboty sam juz chodzi:tak:jeszcze sie przewraca ale z kazdym dniem jest co raz lepiej.wiec teraz to juz wogole oczy w kolo glowy mam;-)ale strasznie sie ciesze ze juz chodza bo sie troszke martwiłam.

dobranoc:-)

patrysia-a jaki ten tatułaz bedzie?i gdzie?
a jesli chodzi o samochud to masakra-tyle kasy:szok:

madziulanatasza-udanego grilla:tak:
no to gratulacje kochana dla kolejnego piechura:tak::tak::tak:
hej laski

sorki ale jakos ostatnio czasu mi brakuje cały czas cos od soboty miałam gosci bo przyjechala ciocia z irlandi z dwójka dzieci zostali na noc , wiec nie było nawet kiedy właczyc lapka wieczorami ok 18 codziennie jezdze do tescia zagadnąc i tak schodzi do 21 .
Byłam dzisiaj u gina wszytko oki , jutro tylko szpital i znów badania kontrolne wiec bede w rzeszowie :tak: musze kupic prezent dla siostry i dla mojej chrzesnicy i jeszcze do NFZ musze isc załatwic tesciowej zlecenie na laske bo cos ostatnio za duzo sie przewraca moze z laska bedzie lepiej .

Ogólnie jest oki ale juz mam nerwy na wszystko jakos tak mi hormony buzuja juz chcialabym miec wszystko za soba i urodzic

MALINKA w biedronce juz sie zaczeła akcja szkoła cz.1 od 22 lipca bo ja juz byłam szisiaj byłam tez i mam juz gazetke na akcja szkoła cz.2 wiec chyba dawno nie b yłas w biedronie. Ja kupiłam maksiowi farby plakatowe 12kolorów za 9.99 bibułke kolorowa 8szt za 5.99 papier kolorowyw teczce po 2.49 ale tam jest podwojne kolory bo jedne normalne kartki do wycinania a drugie takie jak naklejki :tak: plasteline 12kolorów 2.49zeszyty były 16kart po 0.79 a bruliony 96kartek po 1.49 t:tak:trampki rózne do szkoły dla dzieci sa po 12.99 i plecaki po 24,99 a takie na k,ółkach były chyba po 60zl , worki na kapcie po 5.99 piórniki z wyposazeniem po 17,99 i reszta ma byc jeszcze w nastepnym tygodniu jakies kredki mazaki podkładki na biórka i fotrele obrotowe itp

No i wszystkim ANNĄ wszystkiego naj naj lepszego:-):-):-):-)
no nareszcie bo juz myslalam ze urodzilas;-):-D:-D:tak::tak::tak:
Witaj Malina.
Kupę lat żeśmy się nie sklikały.

A ja dziś dzień lenia.
Do roboty to ja się nie nadaję.:no::wściekła/y::-D:-D:-D:-D
Kac mnie męczy jak cholera.
Zatrułam się tym winkiem.:szok::-D:-D:-D
Powinszowałam dziś mojemu ,że jest wytrzymały na picie ,że jak wie co potem się przeżywa.
Ja już nie tknę wina w takich ilościach.:-D:-D:-D:-D
Właśnie zasiadłam z kolacją przed BB .
Ziemniaczki z jajkiem i kefirkiem ,bo tylko to mi wchodzi.:-D:-D:-D:-D
2 posiłek mój dzisiaj.
Pierwszy to serek Turek ze szczypiorkiem i 2 plasterki wędliny tuż przed 18.:szok::szok::-D:-D:-D

Cały dzień przeleżałam z małym w łóżku (no wyjątek to zakupy i obiad dla małego) :-D:-D:-D:-D:-D
no kochana po takim szalenstwie to sie nie dziwie, sama bym z wyra nie wstala:no::no::no:

Hous sie skonczyl i co na bb trza zajrzec, troche nerwow ze mnie zeszlo
zaraz do wyrka nyny:tak::tak:;-)

Natali nie tak szybko jeszcze musze poczekac chociaz nie mialabym nic przeciwko temu zeby to malenstwo zobaczyło juz swiat bo ja mam dość serdecznie dosc:baffled::baffled::baffled:

Spania nie mam nogi bola i na dodatek kregosłup masakra jakaś:baffled::baffled::baffled::baffled:

Malinka moja droga no to do biedronki hop hop i moze przejzyj ta swoja szklana kule i powiedz ze za dwa tygodnie juz urodzeeeeeeeeeeee:-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ide pewnie pogram na grach az zechce mi sie spać :sorry2::sorry2::sorry2:

Witam z rana :tak:

Dzisaj lecę z Niki do ortopedy, ale mi się chce :baffled:

Pati, czekamy na fotke tatuażu :tak:
Malina, ja tez zwierze stadne :-D nie lubie samotnych wieczorów :sorry2:
Iwcik, cierpliwości kochana :tak:

witam porannie
wczoraj wypilam 3 kawy a po 22 juz padlam jak detka przez to cisnienie.
wpadli rodzice i sasiadka na ciasto:tak:
a dzis juz nie spie bo mala po 6 zawolala mleko,potem siusiu,pozniej ponad pol godz musialam ja glaskac po glowie i w oncu zasnela znowu.
tyle ze juz sie rozbudzilam:baffled:

witajcie moje kochane
ale sie stesknilam za Wami

na p[oczatek to
Aniu kochanie wszystkiego naj z okazji urodzinek buziaczki :*****

no troche mnie znow nie bylo
ten net mnie doprowadza do szalu :dry:
c chwile nam przerywa
z m robilismy w sobote przemeblowanie
mala spi juz w pokoju z Sewkiem
jak narazie git... tylko ze rano jej nie slyszalam bo wczoraj pierwsza noc :sorry2:
ale kwestia przyzwyczajenia :-D
teraz fajnie bo wiecej przestrzeni.... :-D

no i wogole to chcialam sie Wam pochwalic - robie sobie tatuazyk (znajomy mi zrobi po taniemu) wiec wkrotce sie pochwale :tak::tak::tak::tak:

u nas ogolnie wporzadku, mali zdrowi rosna jak na drozdzach
ale nam sie auto wczoraj zepsulo - prawdopodobnie skrzynia biegow.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a to koszt ok 500-1.000 zl :szok::szok::szok: ciekawe skad to wezmiemy... :sorry2::sorry2::sorry2:
trudno nie bedziemy jezdzic :-)

no to ide sie kapac i za chwile znow wroce jak bede miala net oczywiscie :tak:

fajnie ze znow jestes
popsutego autka nie zazdroszcze:no:
najwazniejse ze dzieci zdrowe to polowa kasy w kieszeni:tak::tak::tak::tak:

to ja jeszcze wieczorkiem wpadam na bb:-)
ale straszne tu dzis pustki:szok:
moje dzieci juz spia tylko krystek jeszcze szaleje ale za chwilke go wykapie i niech juz idzie spac.
a jeszcze sie wam nie pochwaliłam ze moj mikołaj od soboty sam juz chodzi:tak:jeszcze sie przewraca ale z kazdym dniem jest co raz lepiej.wiec teraz to juz wogole oczy w kolo glowy mam;-)ale strasznie sie ciesze ze juz chodza bo sie troszke martwiłam.

dobranoc:-)

patrysia-a jaki ten tatułaz bedzie?i gdzie?
a jesli chodzi o samochud to masakra-tyle kasy:szok:

madziulanatasza-udanego grilla:tak:

gratulacje dla malego chodziarza:tak::tak::tak::tak:

Hej Anabubka ,a gdzie imprezka imieninowa??My właśnie szykujemy sobie grilla ,czekamy jeszcze na mojego brata,tak imieninowo właśnie moje i Krzyska zarazem ,ale lajcikowo ,bo jutro musimy do miasta jechać ,a nie chcę sie czuć jak ostatnio kiedy z Anabubką ijej P.pogrillowaliśmy:baffled::rofl2:

Malinka ale masz fajnie ,dom dla siebie ,zobaczysz,że jak ferajna wróci ,to po tygodniu zatęsnisz za tą ciszą:tak:

Natalineczka ,przykre takie kłótnie

BOSZ,As to akwarium jest wieeelkie:szok:

Oj laski już mnie m goni do grilla....:baffled:

drill by byl jakby byl:rofl2:
nie bylo pogody ani grilla
ale moj wczoraj kupila jakies specjalne elektrody wiec mysle ze niedlugo sie zrobi:tak::tak::tak:

MALINKA DLA TOWJEJ KOCHANEJ MALEJ GADUŁY JULII WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Natali nie tak szybko jeszcze musze poczekac chociaz nie mialabym nic przeciwko temu zeby to malenstwo zobaczyło juz swiat bo ja mam dość serdecznie dosc:baffled::baffled::baffled:

Spania nie mam nogi bola i na dodatek kregosłup masakra jakaś:baffled::baffled::baffled::baffled:

Malinka moja droga no to do biedronki hop hop i moze przejzyj ta swoja szklana kule i powiedz ze za dwa tygodnie juz urodzeeeeeeeeeeee:-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ide pewnie pogram na grach az zechce mi sie spać :sorry2::sorry2::sorry2:
kochana skad ja to znam, pley mnie rwa cale brzuch ciagnie i wszystkie kosci miednicy z czarkiem sie tak nie czulam:no::no:

witam sie porannie z wami
dzis od rana jakiegos nerwa mam znow
nerwowa jestem ostatnio niemozliwie
nie do zniesienia:no::baffled:

Witam wszystkie mamuski !!!
jestem od dluzszego czasu na forum i postanowilam do was zajrzec moze uda mi sie wbic do waszego towarzystwa :tak::tak:i zagoscic na codzien jesli mnie przyjmiecie hihi :-):-)
Cos o mnie wiec na imie mi Magda :-)
mieszkam od stycznia tego roku w niemczech dokladnie w Hannoverze :tak:
mam corke "pyskaczke" Hanie ktora ma 7 lat i 10 sierpnia zaczyna 1 klase :-)
oraz syna Szymona "łobuziaka i nerwusa" ktory ma 3 latka i tez zaraz w sierpniu zaczyna przedszkole :tak:
na codzien siedze sobie w domu ale za jakis czas chyba to sie zmieni :tak:
no to tyle u nas w skrocie :-):-)

POzdrawiam wszystkie nowe kolezanki :happy:

hej laski wtorkowo :happy::happy::happy::happy:
Anabubka bardzo dziękuję za życzenia dla Juleczki już jej przekazałam bo właśnie do niej dzwoniłam :tak::tak::tak::tak:babcia jej w prezencie zafundowała jakieś plecione warkoczyki i doczepiane pasemka mam nadzieję że poznam moje dziecko jak wróci :-D:-D:-D:-D:-Di z tego co wiem to dobrze że dostaliśmy dodatkową szafę bo babcia jej z dziadkiem trochę ubrań kupili :baffled::-D:-D:-D:-D
Magdamir witaj u nas :happy::happy::happy::happy:pewnie że przyjmiemy u nas im więcej tym lepiej jak będziesz codziennym gościem to się napewno "wgryziesz" w wątek :tak::tak::tak:a dzieciaczki masz świetne i widzę że duże zmiany nowy kraj teraz szkoła przredszkole czyli to co ja lubię coś się dzieje :-D:-D
KOCHANA NATALI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU IMIENIN ZDRÓWKA SZCZĘŚCIA SPOKOJU SPEŁNIENIA MARZEŃ MORZA PIENIĘDZY CÓRECZKI SPOKOJNEJ SYNKA SZCZĘŚLIWEGO I MĘŻA CO DUŻO KASY DAJE A MAŁO WYMAGA :-D:-D:-D:-DMALINKA Z FAMILIĄ
a ja śniadanko zjedzone zaraz szybki prysznic i chyba śmignę po ziemniaczki i może do mojego osiedlowego lumpka bo mi kobitki wczoraj mówiły że dostawa była i są jakieś fajne kurtki zimowe może coś upoluję :baffled::baffled:o ile jeszcze sa bo to niby lump exskluziw :-D:-D:-D ale ruch tam jak w rzymie :tak::tak::tak:parę rzeczy fajnych już tam kupiłam np Julce nówka sztuka dres welurkowy liliowy za 12 zł czy Antoniemu 3 pack body na długi rękaw nexta jeszcze oryginalnie zapakowany za 10 zł :tak::tak::tak:może znów coś upoluję a co :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Witam wszystkie mamuski !!!
jestem od dluzszego czasu na forum i postanowilam do was zajrzec moze uda mi sie wbic do waszego towarzystwa :tak::tak:i zagoscic na codzien jesli mnie przyjmiecie hihi :-):-)
Cos o mnie wiec na imie mi Magda :-)
mieszkam od stycznia tego roku w niemczech dokladnie w Hannoverze :tak:
mam corke "pyskaczke" Hanie ktora ma 7 lat i 10 sierpnia zaczyna 1 klase :-)
oraz syna Szymona "łobuziaka i nerwusa" ktory ma 3 latka i tez zaraz w sierpniu zaczyna przedszkole :tak:
na codzien siedze sobie w domu ale za jakis czas chyba to sie zmieni :tak:
no to tyle u nas w skrocie :-):-)

POzdrawiam wszystkie nowe kolezanki :happy:
witamy na naszym forum :)

a ja znikam kwiaty podlac i cos do zarelka zakupic ;-):tak:

Do góry